Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 13:35

prďola 

...aha. Ale i tak moc děkuji!.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 13:36

Miru nz

Offline Lenka22
2601 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 13:56
Reakce na prďola:

Miru protože radši blbnu při vytváření svých vlastních elixírů mládí

​Nahodila bys nějaký recept? 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:06

Lenka22 Klidně jen nevím jakou péči máš na mysli, resp. co očekáváš. A taky jestli jsi zvyklá si doma něco sama "umíchat" (tj. emulgované produkty) a jakou máš dostupnost ingrediencí

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:27

prďola 

Prosím nezapomněla jsi na můj dotaz na složení Jane Scrivner Eye Duo ( str.171)?

I když jsem nalomená že zakoupím Augustinus Bader The Cream, a  přimáznu tím i oči.

Noo a nebo Perricone MD

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 14:55

33lejaby Ups! Zapomněla, omlouvám se!

Až se vrátím z venčící procházky, tak určitě napíšu. A zkusím porovnat s tím Perricone

Offline Lenka22
2601 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 16:39

prďola krém míchat zatím nemíchám - neemulguji, kupuju si základní bázi, nějaké olejové sérum jsem dělala a něco málo na vlasy. Tj. jen to nejjednodušší. A líbilo by se mi něco hydratačního, něco na sjednocení barvy pleti, i na vrásky může být :-). Ingredience dokoupím.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 18:01

Lenka22 večer napíšu SZ, ať to tady neplevelím 

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 19:03

33lejaby

On není moc důvod k tomu, aby po použití toho Niod séra bylo oční okolí nedostatečně hydratované, i když ten pocit můžeš mít. Tyto čistě hydrofilní nebo gelové produkty občas vytváří pocit jemného pnutí pokožky v místě aplikace. To bývá dané tím, že se při vsakování tvoří na pokožce tenký film, který to pnutí způsobuje. Většinou stačí, když si do toho séra dáš pár kapek nějakého lehkého oleje a před použitím lahvičku vždy protřepeš.

Ale i tak jsem porovnala oba další produkty a naprosto jednoznačně bych šla do toho Perricone olejíčku. Dokonce bych ho doporučila jako skvělou kombinaci i kdybys neměla pocit nedostatečné hydratace

Ono by to mělo zafungovat tak, že Niod dodá neskutečně bohatou peptidovou a hydratační péči, a Perricone olejíček jí skvěle uzamkne a pomocí ceramidů a cholesterolu posílí kožní bariéru.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 19:11

prďola 

...óch!, jak ráda čtu chválu na výrobek, který jsem objevila, jen jsem potřebovala/přála si Tvé posvěcení...

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 19:18

Miru 

Tak jen budu doufat, že se vám opravdu osvědčí

On ten Perricone olejíček mimo povedené kombinace ceramidy + cholesterol + mastné kyseliny obsahuje navíc i ten vylepšený Glutathion, který funguje jako jeden z nejlepších antioxidantů (+ pár dalších žádoucích side-effektů). Velmi povedená formulace a v kombinaci s tím Niod sérem - fakt dobrý!

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 19:33

prďola 

...jsi náš Poklad!

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 19:50

prďola 

...no, a kdyby jsi se náááhodou nudila, tak bych měla, moc prosím, ještě jeden výrobek

QUEEN CREAM Omorovicza

Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triheptanoin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Trihydroxystearin, C9-12 Alkane, Dilinoleic Acid/Butanediol Copolymer, Saccharomyces Ferment, Borago Officinalis Seed Oil, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Lauroyl Lysine, Parfum (Fragrance), Castor Oil/IPDI Copolymer, Eclipta Prostrata Extract, Tocopherol, Algae Extract, Plankton Extract, Melia Azadirachta Leaf Extract, Saccharomyces (Hungarian Thermal Water) Ferment Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Phospholipids, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Citronellol, Linalool, Limonene, Geraniol

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 20:14

prďola 

Super, v tom případě půjdu do Perricone olejíčku a budu je kombinovat. Moc děkuji za doporučení, vážím si tvých znalostí i času který tomu věnuješ. Jinak bych doteď mazala Diorem a myslela si jaký zázrak nepoužívám

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 21:50

prďola prosím, ja by som sa chcela opýtať....eeeh, no dostala som "vznikajúci" nápad, ale radšej si ho chcem overiť. Tie zložky, ktoré si mi tu kedysi poradila do telového krému...Liftonin a spol....sa mi zdajú fakt fajn. Ale keby som sa chcela vrátiť / alebo občas prestriedať s telovými olejmi...ony sú všetký rozpustiteľné vo vodnej zložke. Dalo by sa mať ich rozpustené v spreji s vodou (prípadne s ružovou vodou, nech to má ešte aj voňavý efekt) a použiť vlastne ako "sérum" pod ten olej?

Alebo mám prestať vymýšľať a neškrabať niečo, čo funguje?

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 15. dubna 2023 23:11

prďola 999 Tak tu Baleu jsem si uplně náhodou koupila taky a je super. Už jsem na dně a nákup zopakuji. Asi zkusím i nějaký pletový odličovač. Já stejně používám mléko, pak pěnu a pak tonikum, tak asi na tom mléku stejně moc nesejde, to jde celý pryč. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. dubna 2023 10:31

Karja já se odličuju mlékem od Balea pro citlivou pleť nebo tak nějak, jmenuje se Balea med, je bílé. Je mi líto za to dávat moc peněz, smývám to jako ty.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 10:46

Miru Queen cream napíšu večer

33lejaby Ony ty velké komerční značky jsou hrozně konzervativní z pohledu přidávání těch vychytaných novinek a bohužel daleko častěji jedou na "příjemné používání, krásnou parfemaci a ňuňu balení" než na účinnost produktů. Což většinou znamená spoustu vaty, která pro pleť nemá žádný přínos, a v horším případě silikony, které pleti neprospívají.

A ještě na 1000% zabezpečení produktů pro několikaleté skladování a opakované letecké transporty (což vyžaduje velkou stabilitu produktů při velkých teplotních výkyvech) ...  takže parabeny to jistí

Offline Karja
44183 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 10:46

Evaeva Přesně, navíc teď se mi ta péče docela nakupila, koupila jsem si i poradny makeup - tam teda rozdíl nevidím, tak si možná zas koupím nějaký aušus:-D. A teď jsem objevila něco, co by mohlo trochu zmírnit ty pigmentove skvrny po akné. Ale zase je to takovej produkt navíc, jakože pod běžný krém, zakomponuje se to prostě do běžné denní péče, takže zase něco navíc.

Dneska vyrážíme do Dmka teda. Holky chtějí laky na pusu:-D. Doufám, že tam mají ty mini retro jelení loje:-D

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 16. dubna 2023 10:46

prďola 

...jsem Ti strašně vděčná!, moc děkuji!!