Objevuju polský eshop Cosibella. Objednávám u nich britskou A.florence (proběhlo tu sérum s antioxidanty, to už je must have), teď jsem zkusila možná zbytečně drahé, ale skvělé hyaluronové sérum stejné značky (dost dobré ovšem) a pak překvapivě příjemné produkty přímo od polských značek Skintra- pleťové tonikum o konzistenci séra, to mi přijde skvělé a lehký krém (výživnější varianta s ceramidy bude bezvadná na zimu). Nově mi pak přišla emulze s spf , líbí se mi složení, tak snad bude mít i slušnou kosmeticitu- na ruce jsem se nejdřív lekla, po rozetření to bylo moc fajn. A pak ještě peptidové sérum pod oči od The Ordinary- zvažovala jsem ty polštářky od Pixi, ale nakonec koupila toto, tak jsem zvědavá.
Oblíbený krém na obličej...
Já si na obličej nedávám opravdu nic, mimo vody. Většinou se po všem osypu a nebo mi vyskočí akne. Sice vrásky nemám, ale před tou 50, už je to taková spíš unavená pleť a není to jak ve dvaceti. A tak jsem si říkala, že bych si mohl pořídit krémy od Augustinus Bader a pořídila jsem si to duo. Používám je týden. Dnes ráno se na mě koukal manžel, že co se mi stalo
, prý jsem jak vosková, potom kamaráda, jestli jsem byla někdy na botoxu a teď i švagrová. Zatím jsem se ani neosypala a tak za sebe můžu říct, že dobrý. Lepší je teda ten denní, asi i proto, že nejsem zvyklá se mazat ničím a ten Rich mi přijde už moc takový hutný a těžký. Ale je zase pravda, že já nemám vůbec žádné srovnání a třeba by tohle zvládl i krém za 100 Kč z DM
Renusatko nezvládl. mám ten krém a je skvělý. ale když jsi nepoužívala nic a teď zrovna AB, tak ten výsledek musí být ještě viditelnější. ![]()
alibi Někdy si říkám, že nečíst to tady (celkově, parfémy,oblečení,boty, krémy), tak ušetřím
. Ale zase tohle vypadá zatím opravdu dobře.
Renusatko amen ![]()
Ale je to super zábavné ![]()
Má někdo zkušenosti s tímto liftingovým krémem?
https://www.notino.cz/lancome/renergie-multi-lift-ultra-zpevnujici-a-liftingovy-denni-krem/p-15945766/
evik77 Kdysi jsem delala konzultanta pro Lancome, vlastni je Loreal a udajne je hodne pletovych pripravku podobnych, Lancome je hodne navoneny, uz jsem teda dlouho nemela. Zkus mozna ten Loreal napred? Revitalift rada by odpovidala te Loreal. Maji i nejaky bez vune myslim.
Pro zajimavost, Chanel vlastni Bourjois, a jejich makeupy (kdysi, ted nevim) byli fakt skoro identicke za frakci ceny Chanel.
Loreal jsem ted koupila jejich Are perfect tinted balm, protoze Chanel predelava jeden z mych oblibenych lehkych makeupu a nemaji ho ted, a dobry to je, lehoucky a vyzivny celkem.
evik77 Řadu multilift používám, je moje oblíbená, teď mam renergie multilift ultra spf 20 a je příjemný, efekt určitě má, ale zázraky nečekej ...![]()
evik77 Tento krém od Lancome jsem měla v malém balení. Je lehký a není špatný, ale na mou zralou a sušší pleť byl málo výživný. Myslím si, že by byl dobrý pro smíšenou pleť.
https://puredistrict.cz/pure-shopping/kosmeceutika/perly-kyseliny-hyaluronove-tonikum-refresh.html
Holky a co si myslet o tomhle? Má někdo vyzkoušeno atd?
https://puredistrict.cz/pure-shopping/kosmeceutika/koncentrovany-kolagenovy-infuzni-set-3v1.html
A tohle by mne taky zajimalo, i když nevím,vzhledem k ceně jestli není lepší využít neinvazivní zákrok
...z tech věcí má vyzkoušeno tonikum. Opakovaně jsem měla tonikum Deep Rich - perfektní, opravdu jedno z nejlepších, hydratujících.
Pak tonikum Original - tak normál.
Jj, děkuji, vím, taky jsem z Whamisy už něco měla. Mne zajímají ty konkrétní produkty v odkazech.
https://puredistrict.cz/pure-shopping/kosmeceutika/koncentrovany-kolagenovy-infuzni-set-3v1.html
A tohle by mne taky zajimalo, i když nevím,vzhledem k ceně jestli není lepší využít neinvazivní zákrok
![]()
Radši bych ty prachy utratila za nějaké efektivnější potěšení ![]()
Radši bych ty prachy utratila za nějaké efektivnější potěšení
To bylo velmi krátké, ale výstižné a dostačující zhodnocení ![]()
33lejaby já jsem to psala hodně narychlo, takže ještě trochu detailněji..
1. neexistuje nic jako nanokolagenové vlákno; v těle máme skoro 20 typů různých kolagenů, přičemž pro pokožku jsou nejdůležitější typy I, III a VII, as všechny tyto typy mají tak velké molekuly, že se do hlubších vrstev pokožky nedostanou ani náhodou
2. pod pojmem kolagenové nanovlákno se dá představit jedině "rozbití" molekulového vlákna na menší řetězce, které mohou penetrovat do pokožky (v závislosti na několika dalších podmínkách)
3. "rozbitím" kolagenového vlákna na menší řetězce se dostáváme k našim známým peptidům (což de facto není nic jiného) ... a pak by mě teda zajímalo o jaké peptidy se konkrétně jedná a jaké jsou ověřené výsledky jejich použití, tedy ne jen o marketingové kecy za cca 4 litry
4. údaj 100ppm (u hydrolyzovaného kolagenu) považuju za marketingovou hyper zavádějící prasárnu
... to vše jen pro vysvětlení ![]()
marieu To tonikum mi přijde ideální produkt do služeb :-) . Díky za tip.
Jdu si pro radu. Dcera, 8 let, moc by chtěla používat nějaké přípravky na obličej. Vždycky večer po čištění zubů si vezme vatový tampón, otírá si s ním obličej a občas si pak natře na tváře něco ne moc vhodného. Včera třeba koupelový olej a pak měla mastnou polovinu vlasů. Tak jsem jí slíbila, že jí pořídím něco pro holčičky, aby si ještě nepřivodila nějaký ekzém. :) Nenapadá vás, co by tak bylo vhodné? Nějaký lehký nezatěžující mezistupeň mezi miminkovskou a teenagerskou péčí.
bram co nejaky jednoduchy gel krem? Neco jako toto
Nebo ty zakladni balea kremy v limitkach, kdy to ma i libivy obal
baltik ta balea je dobrý tip, díky! Oni mají většinou to složení slušné a až to dceru přestane bavit, nebude to finanční ztráta :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje