Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline marieu
5150 příspěvků moje polička 09. května 2023 20:43

Fiction snad ti bude vyhovovat! já ho s tím krémem taky přesouvám do práce- jednak mám vždycky v práci sušší a podrážděnější pleť (a taky se tam zásadně nemám čas víc šlechtit) a pak jsem teď zas nahodile koupila pár nových kousků, který si nechám na léto doma. 

Jinak jsem zkoušela ten spf krém od BasicLab- není špatný, ale pořád to není ono, chvíli trvá, než se dobře rozetře a vstřebá a v mém životě není čas ptát se, kdo je kdo... zato teď testuju tento a zatím vypadá, že bude první, který budu schopná používat pravidelně. Na pleti skvělý, nepálí do očí, rozetře se rychle bez reziduí, nelesknu se, makeup přes něj v pohodě a nezhoršuje akné. 

Offline 33lejaby
696 příspěvků moje polička 11. května 2023 20:56

prďola 

Děkuji za důkladné zhodnocení, já někde viděla snad video, s návodem jak aplikovat. Hlavně tedy jsem tak nějak měla více důvěry v obchod, a tím pádem za mne zklamání. Ale hlavně, vím že těch dotazů je na Tebe směřováno hodně, mne stačí Tvá odpověď  Ano, Ne . Mám v Tebe velkou důvěru, a moc děkujeme za Tvé vědomosti

Offline černá káva
2109 příspěvků moje polička 12. května 2023 10:06
Reakce na 33lejaby:

prďola 

Mám v Tebe velkou důvěru, a moc děkujeme za Tvé vědomosti

S radostí se připojuji 

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 14. května 2023 05:39

prďola 

...prosím, co říkáš na následující krém?

(vidím tam ten dimethicon, takže je to blbé celé.?.)

Děkuji!..

Hydratační krém pro normální a smíšenou pleť LANCER

Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride,Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearic Acid, Dimethicone Crosspolymer, Cetyl Phosphate, Vitis Vinifera (Grape) Juice Extract, Tropaeolum Majus Extract, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Hexapeptide-48 HCl, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Phytosterols, Raspberry Seed Oil/Tocopheryl Succinate Aminopropanediol Esters, Polyglyceryl-4 

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 20. května 2023 09:47

prďola 

...moc prosím, jukla by jsi na ten krémík, který mě zajímá.? ...kuju...

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 20. května 2023 17:11

33lejaby já jsem nechtěla někomu kazit byznys bez bližšího zdůvodnění a děkuji tobě i černá káva za důvěru

Miru večer napíšu

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 20. května 2023 17:17

prďola 

Děkuju!.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 21. května 2023 01:15

Miru Silikony v tom krému vidíš sama, jinak je klíčovou složkou Rubixyl (Hexapeptide-48 HCl), který stimuluje pokožku k vytváření více ceramidů a keratinu. Přesto, že aktivních složek není moc (rýžový protein, phytosteroly, kys. hyaluronová), tak bych ten krém - kdyby neobsahoval silikony - považovala za průměrný udržovací produkt.

Offline Miru
16583 příspěvků moje polička 21. května 2023 03:55

prďola 

...děkuji!.

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 01. června 2023 16:27

Nemáte, prosím, niekto vyskúšané Eye serum Midas Touch od Emma Hardie?

Aké je?

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:30

slniecko sérum jsem měla asi před rokem a bylo moc fajn. pokožku krásně vyhladilo, vyživilo, a přišlo mi že i jemné vrásky byly méně viditelné. měla jsem tedy toto.

Vlastně jedině toto  oční sérum mi přišlo z celé kosmetiky výborné, zbytek nákupu byl průser. Midas Touch Revitalising Cream - po tomto jsem dávala plet dohoromady asi měsíc, byla vysušená, se šupinkami a nepříjemně pnula. Proto mám  ke značce blok, jinak bysem si oční  krém klidně koupila znovu.

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:31

omlouvám se ya ten formát snažila jsem se vypnout podtržení a dopadlo to ještě hůř než jsem čekala

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 02. června 2023 15:40

zimnivecer jasné, v poho...mne práve vyhovuje ten ich čistiaci balzam, mala som minibalenia dvoch pleťových krémov, oba mi sadli, tak som rozmýšľala, že skúsim aj očný. Škoda, z neho tiež nie je minibalenie na skúšku.

Takže vravíš, že ak, tak sérum áno, ale očný krém nie?

Ja som mala na mysli toto, vôbec som nevedela, že to už majú aj na notine.

https://www.vava-voom.cz/kosmetika/midas-touch-revitalising-eye--serum/

A ďakujem!!!

Edit: Aha, už vidím, to nie je očný krém.

Offline slniecko admin
19459 příspěvků moje polička 02. června 2023 15:42

Apropó, pamätám si, že je nejaký problém s kombináciou niektorých dvoch z týchto troch vecí a ani za zlaté prasa si neviem spomenúť, že ktoré

-retinol

-C vitamín

-slnko

neviete niekto náhodou?

prďola prosííím?

Offline Candance
5625 příspěvků moje polička 02. června 2023 16:28

slniecko nevadi slunce pri aplikaci vit.C i retinolu?

Offline baltik
4962 příspěvků moje polička 02. června 2023 16:44

slniecko retinol a slunce je problem, takze lepsi pouzivat vecer a stejne rano dat spf

Vitamin c je naopak je rano ok

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 02. června 2023 17:25

slniecko to sérum myslíme stejný, bylo fajn. Co mi nesedlo, teda ze začátku ano a pak když jsem nakoupila plné balení už ne,  byla další pletová péče  -  asi nejhorší byl amazing face exfoliating brightening tonic, a mám dojem, že jsem si nohy natírala Brilliance Moisture Boost Vit+C Cream a snad i Midas Touch Revitalising Cream -tam mi nevadily. Napřed byla plet pěkná, pak se mi začala vysušovat, pnout a docela dlouho byla mimo svoji běžnou kondici. A to mám plet spíš mastnější, bez alergií a reakcí na kosmetiku. Jak jsem psala, mně kosmetika nesedla, ale oční sérum bylo moc fajn. Jestli váháš, tak ho vzykoušej

Offline Garfie
28239 příspěvků moje polička 03. června 2023 07:19

Candance Já si to o tom slunci taky vždycky myslela, mám za to, že jsem měla kdysi i upozornění na nějakém krému s vit.C, že by se neměl používat přes léto, ale tady ho zase ty Korejky používají hodně právě ráno...tak nevím. 

slniecko Myslím, že retinol vit. C by se kombinovat neměl.

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. června 2023 10:29

slniecko Vezmu to postupně

1. Kombinace vit.A + vit.C (ideálně ještě s vit.E) je velmi účinná z pohledu boje s volnými radikály, její efekt je v této kombinaci synergický a pokud se ve složení vychytají deriváty jednotlivých ingrediecí, tak jejich použití nebývá problematické. A nejde jen o boj s volnými radikály, ale vit.A + vit.C jsou klíčové složky pro tvorbu kolagenu ... takže za mě

2. Kombinace vit.C a sluníčko - vzhledem k tomu, že se v rámci studií ověřilo, že použití antioxidantů bezprostředně po expozici je nejúčinnější, tak použití vit. C v denních krémech se SPF nebo dokonce v krémech  na opalování je žádoucí (samozřejmě je nutné zvolit optimální formu vit.C). Vit.C má v těchto produktech význam nejenom jako antioxidant, ale současně má vliv na snížení hyperpigmentace způsobené UVA/UVB ... takže za mě

3. Kombinace vit.A a sluníčko - vzhledem k tomu, že samotný vit.A může způsobovat podráždění pokožky nebo zvyšovat její citlivost na UVA/UVB (bude hodně záviset na formě použitého vit.A),  tak se v produktech na opalování nedoporučuje používat vit.A. Dalším důvodem je i fotodegradace vit.A a tím i snížení pozitivního účinku ... takže za mě

Offline prďola
4440 příspěvků moje polička 03. června 2023 10:35

slniecko Jestli bych měla doporučit, jaké složky by ideálně měl mít dobrý opalovací krém, tak - mimo SPF - nějaký silný antioxidant (za mě je jednoznačně nejlepší SOD - Superoxide dismutase) a složky zmírňující podráždění (panthenol, niacinamid, Q10).

A v noční péči bych se zaměřila na kombinaci vit.A + vit.C + vit.E