Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 19:57

0zero7 tak mi to nedalo a googlila jsem a je to ten tvůj krém, akorat u vás to v tom složení (už) není a v čechách na dr.max jo..v tý slevě, jak psala prdola, prostě doprodávaj zbytky, než to zakážou, levárna! 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:08

Ounz Aha!  je to ten na krk nebo oblicej? Ale asi je to jedno jestli tady jeted jiny slozeni, a u Tebe bude jiny brzo. A jo, levarna teda, prodavaj "se slevou" protoze pak to nebudou moct prodat vubec

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:26
Reakce na marieu:

33lejaby za mě lehce štípat může, zvlášť pleť, která není zvyklá na exfoliaci- obsahuje 5% kyselinu glykolovou, což není nezanedbatelná koncentrace. Nanášela bych na dostatečně suchou pleť, rozhodně ne každý den (začla bych max 2x týdně a možná bych u toho i zůstala) a dala bych bedlivý pozor na další péči k podpoře kožní bariéry (ceramidy, cholesterol, sfingolipidy) a nepoužívala současně s peptidovou péčí (snižuje účinek peptidů) a retinolem (zvyšuje účinek exfoliace). Pokud bys měla potřebu tohoto typu exfoliace, jemnější a pro pleť přijatelnější může být kyselina mléčná.

​Super, moc děkuji za info, toner jsem použila 2x, velmi zlehounka štípe, používám večer po odličovacím balzámu a mycím gelu, a vždy dám pár minut pauzu, než dám krém, teď nejčastěji A.Bader. Děkuji za informaci s čím nekombinovat, peptidy i retinol i bakuchiol mám doma, ale nemám teď moc času ani myšlenek na přemýšlení co s čím a kdy. Snad jednou tu optimální rutinu vyladím.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:30

0zero7 ten horsí je v obličejovym, v krému na krk je pouze dimethicon - teda v čechach. Šmejdství to je teda, nebejt prdola, tak to člověk vůbec nezjisti

Offline Mha
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:17

0zero7

Suchý olej má v sobě alkohol? 

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 23:27

Miru Porovnání těch dvou produktů (Perricon vs. Isov) - brala bych jednoznačně Isov!

Ne, že by ten Perricon krém neobsahoval, to co v popisu slibuje, a ne, že by obsahoval některou ze složek, které vylučuje ve výčtu v popisu, ale stále ještě furt zbývá dost ingrediencí, které bych na kůži spíš radši neměla Vysoko na seznamu má hliníkovou sůl, jejiž používání bývá spíš dost omezováno. A když se složení dívám z pohledu účinných aktivních složek, tak ty začínají zhruba někde v půlce seznamu... takže spousta vaty pro dobrý pocit z používání

Isov má hned druhou složku na seznamu Panthenol a výčet všech dalších je fakt povedený

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 23:32

černá káva

To je takový marný boj Ale naštěstí je stále víc lidí, kteří se zajímají nejen o to, co jedí, ale i o složení kosmetiky. Vždyť ten boom nových značek se "zdravou" kosmetikou je nebývalý! 

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 23:36
Reakce na Mha:

Jinak používám kosmetiku s kozim mlékem, jak jsi doporučila, že má dobré působení na pleť, měla jsi pravdu

​To jsem moc ráda, že se to osvědčilo. Ono třeba rozpustit trochu sušeného kozího mléka v oblíbeném tělovém mléce může znamenat výrazné zvýšení přínosu pro pleť za pár peněz

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 04:00

prďola 

...

DĚKUJI 

A ta hliníková sůl se,prosím, značí jak?

(přidám si ji na seznam k siliconum, dimethiconu, cyclo..., atd.).

Případně, které složky by jsi si ještě nedala na tvář?..

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 10:41
Reakce na Mha:

prďola

Prosím, co si myslíš o suchém oleji od Nuxe? Není tam obsažena nějaká nástraha?

Jinak používám kosmetiku s kozim mlékem, jak jsi doporučila, že má dobré působení na pleť, měla jsi pravdu

​Kterou kozí prosím ? Já obcas levnou Ziaju a dobrý ve smyslu, že je příjemná, což nevím, zda je dost

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 13:35

prďola

Tak tohle by mě nenapadlo...stale se učím

stes

Já mám taky to levné, Ziaju, Vivafarm. Jak to tu čtu, tak cena vůbec není záruka.

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 14:16

Mha díky..není, proto se někdy divím, co se tu kupuje.

U tý Z. účinky nějak nevidím, ale já mám pleť pěknou, ono se to pak jinak ošetřuje nebo spíš udržuje, není potřeba, díkybohu, nic extra hledat a experimentovat. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 14:21

stes

Já s pleti taky nemám problémy, právě proto nechci moc experimentovat, aby se to nezměnilo :))

Ale značku kosmetiky musím střídat, vždycky po čase, třeba po roce to chce změnu, první tři měsíce si to pochvaluji , pak to je běžné a poslední tři měsíce hledám něco dalšího. Jako když si pleť zvykne. 

Offline stes
8882 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 15:20

Mha to ano,střídání je potřeba...a pak zase zpatky

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 16:43

Mha a fakt to vidis na pleti? Mne to prijde jako mytus

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 20:00

baltik

Co jestli vidím, nerozumím. 

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 20:02

Mha no ze se musi szridat kosmetika, ze si na to plet zvykne

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 19. srpna 2024 20:16

baltik ja to tak mam se samponama.

Offline Mha
příspěvků moje polička 19. srpna 2024 20:23

baltik

Možná jo. 

Když použiju nový krém, tak se mi zdá, že je pleť hezčí nebo že právě tohle potřebovala. Je dost dobře možné, že je to jen nějaká psychologická ošidnost.

Teď mě ale ještě napadlo, že jsem používala věci od Holika Holika a pak už to tak dobře nefungovalo jako na začátku, dokonce se mi ke konci dělaly šupinatá místa, kdežto na začátku používání mé pleti  bylo zase 20 (než jsem nasadila brýle :) 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 17:22

Mhavetsina myslim ze ma, diky tomu to Pak taky evaporuje tzn suchy olej.