Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 20. srpna 2024 17:53

Tak som sem zas mrkla a dievčatá, pre mňa veľká neznáma. 

Tak poprosim aj ja o radu.

Dostala som celý rad kozmetiky DR.C.TUNA a zacala som skúšať. Nezdá sa mi ze by bol problém, ale ak by zlozenie bolo hodne blbé, radšej nebudem v tom pokračovať. Vacsinou pouzivam prírodné oleje a čistú vodu a ružovú vodu na čistenie. 

Tak ak by sj mala , prďola , čas sa pozrieť, budem rada 

Online prďola
4423 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 12:55

Janulik03 mrknu se na to a dám vědět

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 21. srpna 2024 12:58

prďolaďakujem 

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 22. srpna 2024 07:34

prďola já mám na tebe taky prosbu. Koupila jsem si krém od Canneff s tím, že je to krém, a teď koukám, že to popisují jako kúru na měsíc. Je tam něco, co brání dlouhodobému používání? Ten enzym? 
Aqua, Polyglyceryl-3 Stearate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus Annuus Seed Wax, Glyceryl Caprate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Lactobacillus/Papaya Fruit Ferment Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Sodium Levulinate, Sodium Salicylate, Sodium Anisate, Moringa Oleifera Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Lecithin, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Tocopherol, Cinnamic Acid, Levulinic Acid, Sodium Phytate, Mangifera Indica Seed Butter, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Limnanthes Alba Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Ceramide NP, Phytosphingosine, Hydrogenated Lecithin, Cannabidiol, Glucose, Hyaluronic Acid, Acacia Senegal Gum, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Parfum, Limonene, Linalool.
Pardon, asi je to obří, ale neumím to zmenšit

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 08:12

Šla jsem si na allies koupit to peptidový sérum

a vykouklo na mě ještě tohle 

A teď nevím který..
Máte někdo některý? A dobry? marieu ty máš nějaký to jejich serum? (Já už jsem se tě na něco o allies ptala, ale nemůžu to dohledat..)

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 08:24

Ounz nemám! Koukala jsem na oboje samozřejmě. Já potřebuju spotřebovat Buffet Copper Peptides, koupila jsem si masku s růstovými faktor (moc fajn) tak jsem teď saturovaná. Jaké sérum po buffetu teď nevím, obě tahle séra od allies už maj dost příšernou cenu, ale pokud by na podzim náhodou měli akci 1+1, koupila bych si asi to druhé. Asi. Pak jsem viděla ještě produkt s peptidy od Melumé, tam je cena s nějakým tím auto-replenish celkem přijatelná. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 10:39

marieu cena je děs, ale já se rozhodla už, že to zkusim a teď mi rozhodili kecky tim novým no jedno vyberu, ty říkáš, že bys brala to druhý jo..?

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 11:37

Ounz protože mám masku s GF, která je fajn- 2x týdně si ji dávám jako noční péči. Mrkni ještě na tu Melumé, taky mají vymakaný složení. A cenově, myslím, lepší.

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 23. srpna 2024 12:02

marieu ok díky, kouknu :)

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 09:20

Máte někdo zkušenost s kosmetikou Tocobo? 

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 15:51

rozarka mela jsem jen spf tycinku a ta byla bezva :)

Offline rozarka
4198 příspěvků moje polička 24. srpna 2024 20:30

baltik Na tu si právě brousí zuby, tak to ráda slyším. Díky 

Online prďola
4423 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 02:39

Janulik03 OliveOyl Omlouvám se, až před chvílí jsem dorazila a teď už to nezvládnu. Zítra během dne si na to udělám čas.

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 14:03

prďola to počká, az budeš mít čas, děkuju :)

Online prďola
4423 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 18:54

Janulik03 Tak jsem tak trochu na rozpacích, co vlastně ke kosmetice Dr.C.Tuna napsat, aby to nevyznělo příliš negativně

No... pokud jsi tuto kosmetiku dostala a jsi vlastně zvyklá na poměrně RAW péči o pleť, tak bych ti snad doporučila se této kosmetice vyhnout

Nejdřív jsem se dívala jen na to jedno sérum, ale zkoukla jsem i ostatní produkty. U toho séra mě zarazila jedna ingredience, u které se v proběhlých studiích objevilo, že může vyvolávat kontaktní dermatitidu, což zejména ve spojení s retinolem, který bývá poměrně dráždící složka, fakt není dobré spojení.

Tak jsem se pro jistotu podívala i na ostatní produkty - např. denní krém se SPF 30. A já osobně bych se použití produktů s tímto obsahem UV filtrů určitě vyhnula. Zejména, když přínos aktivních složek není nijak inovativní nebo odůvodněný.

Online prďola
4423 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 19:29

OliveOyl Ten krém, resp. kúra má docela fajn složení, ale opravdu jenom jako kúra. Papája enzymy jsou fakt docela silné, běžně se používají k občasné exfoliaci pleti a používat je na denní bázi dlouhodobě nepovažuji za přínosné.

Já bych u této kúry asi zvolila trochu jiný režim, protože používat takto intenzivní kúru celý měsíc by moje pleť asi neustála Našla bych si produkt s nějakými "vymazlenými" anti-age složkami a maximálně 2x týdně bych na noc použila tuto kúru. V tomto režimu by bylo možné ji používat klidně i dlouhodobě a účinek by se ti mohl i líbit

Offline OliveOyl
1956 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 19:43

prďola tak mně chvíli trvalo, než jsem zjistila, že ten krém není krém

tak moc moc děkuju a jdu hledat anti-age

Online prďola
4423 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 20:10

Miru U produktu s cenou kolem 5 tis./50ml bych určitě měla výrazně jiné představy/očekávání než je efekt založený na pár-haléřovém pullulanu

Složení pro konkrétní produkt je ok, cena nesmyslná

Offline Kudynka
13 příspěvků moje polička 26. srpna 2024 20:34