Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. října 2024 07:44

Mini 

Offline Aranel
6340 příspěvků moje polička 10. října 2024 11:17

Mini Ještě podle mě ten ze 100percentpure.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 10. října 2024 11:27

Sweet Potato Dobře jsi udělala

Miru Bohužel se k tomu nedostanu dřív než během víkendu 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. října 2024 11:43

prďola 

...v pohodě, děkuji!

Offline Mini
příspěvků moje polička 10. října 2024 13:28

Aranel děkuji ! ještě ten noční kdyby zase vrátili 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 10. října 2024 14:16
Reakce na Miru:

Mini 

...ještě doporučuji 

Oční krém KRÁSNÁ KURTIZANA Havlíkova apoteka.

Je výborný! - vypne pleť a současně vyživí.

Na základě vzorků(protože max spokojenost) jsem objednala 

Noční krém Krásná zahradnice

Denní krém Krásná slečna.

Ty krémy opravdu dělají, co slibují, pleť je po nich moc pěkná.

...a balení zásilky je stylové a vždy vzorečky navíc.

​To je zajímavé, já od nich nemůžu mít skoro nic. Ne, že bych na ně reagovala nějakou alergií, ale prostě mi připadalo, že jsem po nich vždycky jen taková ulepená a žádný efekt to na mě nemá. 

Já se teď dlouhodoběji držím Mádary a jsem velmi spokojená.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. října 2024 14:32

Fleur 

...no a já zase mám takový pěkný pocit výživené, vyhlazené pleti se zdravým leskem(ne obtěžující mastnotou), i mi ten jakoby matný lesk/lesklý mat.vydrzi dost dlouho oproti jiné kosmetice, kdy se začnu v krátké době lesknout...

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 10. října 2024 18:48

Po sto letech jsem si koupila Ciment Thermique od Kerastase a je porad super. Na ingredience jsem radsi nekoukala. 

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 10. října 2024 18:58

Miru Tak to buď ráda! Mně by se tak líbilo podpořit nějaké české výrobce...

Offline 33lejaby
658 příspěvků moje polička 11. října 2024 15:40
Reakce na Mini:

Mohly bychom se shodnout, ze Prdolou a ostatnimi overene ocni kremy jsou:

Allies of skin - Peptide omegas firming eye cream

NIOD - Fractionated eye contour concentrate

The Ordinary - Caffeine Solution 5% EGCG

Jeste nejake dalsi ? Diky moc !

​Allies a Niod kupuji opakovaně, spokojenost, jsou to mé stálice.

Offline tamara
příspěvků moje polička 12. října 2024 18:13
Reakce na Fleur:

Miru Tak to buď ráda! Mně by se tak líbilo podpořit nějaké české výrobce...

​Já používám aktivující výživý krém s ASC III od Ryoru a jsem moc spokojená.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 14. října 2024 01:12

Miru 

Le Lift Creme Yeux - žádné vyloženě nevhodné ingredience neobsahuje. jen dvě složky s dráždivým nebo alergizujícím potenciálem. Jinak z pohledu přínosných aktivních složek to není žádná hitparáda. V produktu mnohem víc převládají složky, které mají vytvářet příjemný pocit z používání s tím, že večer je bez dalšího efektu z pokožky umyješ

Le Lift Serum - produkt, u kterého bych mohla napsat to samé jako u předchozího, jen těch přínosných aktivních složek obsahuje trochu víc. Určitě jsi zvyklá používat mnohem bohatší produkty, tyto jsou ingrediencemi hodně zaměřené na "zážitek z aplikace" než na péči

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 14. října 2024 04:26

...děkuji moc!.

No, já si pamatuji, jak jsi psala, že jsi si se Chanel kosmetikou "lehce" zavařila své pleti... Ale myslela jsem, že třeba tahle lepší řada, bude lepší...

Hm, je to smutné, řekla bych. Taková značka, takové ceny a "takový" "efekt"...

Offline baltik
4952 příspěvků moje polička 14. října 2024 07:28

tamara budu ted jako bych mela neco proti ryoru, ze o nem pisu ve vice vlaknech, ale to slozeni mi teda neprijde vubec pekne, co na to odbornik prďola ?

Aqua, Isohexadecane, Glycerin, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ozokerite, Sorbitan Isostearate, PEG-2 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Lecithin, Lecithin, Mannitol, Beta-Sitosterol, Tocopherol, Sodium Ascorbate, Linoleic Acid, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Magnesium Sulfate, Magnesium Stearate, PEG-40 Sorbitan Peroleate, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, BHT, Lactic Acid, Parfum, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool

Offline Fleur blogger
6788 příspěvků moje polička 14. října 2024 08:36

baltik Já jsem Ryor používala těsně poté, co se značka objevila na trhu. Tehdy jsem složení kosmetiky vůbec neřešila; sympatická mi byla lokální výroba a že zakladatelskou je podnikavá žena.

Ale dnes už mi tyhle dva důvody nestačí. To složení krému mě také zarazilo, ale nechtěla jsem se tamara nějak dotknout, protože jsem v této oblasti jen mírně (díky zdejšímu fóru) poučený laik. Oni i v řadě rozhovorů přiznávali, že používají hodně konzervantů, a to s odkazem na to, že bez nich to prostě nejde.

Offline Mini
příspěvků moje polička 14. října 2024 08:40

33lejabypresne ty ted pouzivam Niod rano Allies vecer

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 14. října 2024 10:55

baltik Složení produktů značky Ryor opravdu není nic, co bych chtěla dlouhodobě používat

Odůvodnění, že to složení vypadá tak, jak vypadá, protože musí používat hodně konzervantů mi připadá mimo mísu ... jako kdyby ostatní nemuseli používat konzervanty Obecně konzervanty nebývají pouze u mastí (tj. produkty bez vodné složky), nebo u produktů, které mají vodné složky konzervovány fermentací. Jinak konzervují všichni.

V případě produktů Ryoru je bohužel i hodně dalších čistě technologických ingrediencí (stabilizátory pH, konzervantů pro extrémní teploty, atd.), což může být dáno tím, že vyrábějí na dlouhodobé skladování anebo mají globální síť prodejců a produkty musí distribuovat letecky - tam jsou nároky na složení opravdu někde jinde právě kvůli těm extrémním teplotám. Je samozřejmě otázka, který důvod se týká zrovna Ryoru

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 14. října 2024 11:03

Miru Ono to bylo nejen produkty Chanel, to možná byla jen ta pověstná poslední kapka

Ona bohužel většina těch velkých značek se zaměřuje spíš na to, jak se uživatelkám jejich produkty používají, než jestli jsou dlouhodobě přínosné. U jednoho z těch produktů je ve složení třeba Pullulan, který je známý svým okamžitým vypínacím efektem, takže může snadno vyvolat ten žádoucí WAU! efekt. No a protože je to filmotvorný polysacharid, tak se při odličování hezky odmyje do odtoku

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 14. října 2024 12:09

prďola 

...moc děkuji za další informace!

Offline tamara
příspěvků moje polička 14. října 2024 18:51

@prďola @baltik @Fleur

Díky za reakci k ASC III od Ryoru. Já nejsem úplně fanynka Ryoru, nicméně jsem od nich měla kaviárové krémy a tenhle a všechny mi vyhovovaly. Složení kosmetiky jsem řešila hodně dříve, měla jsem problémy s pletí - různé ekzémy apod. Citlivá, dehydratovaná, smíšená. Používala jsem krémy z parfumérií, pak jsem zakotvila u lékárenské kosmetiky, kterou občas proložím něčím jiným - jako teď tím Ryorem. Nejčastěji používám Eucerin. Absolutně nemůžu přírodní kosmetiku, oleje, ani např. nahoře zmíněného Havlíka. A to mě kosmetika baví celoživotně (je mi 60). Nejsem chemik, silikony a nějaké konzervanty ve složení poznat umím, nicméně já jsem po x letech ve fázi vyhovuje - nevyhovuje. Občas kouknu na instagram FIPAH skin. Pokud někdo poradí krém pro zralou pleť, tak budu jen ráda.