NIOD a Ordinary maji ode dneska mesic slevu 23% - NIOD 50% na hydratacni serum a Hydration vaccine balzam.
Muzete sem hodit co za jejich produkty mate radi mozna? Myslim, ze nekdo zminoval tu sacharidovou mlhu, pak ocni serum, copper peptides.
NIOD a Ordinary maji ode dneska mesic slevu 23% - NIOD 50% na hydratacni serum a Hydration vaccine balzam.
Muzete sem hodit co za jejich produkty mate radi mozna? Myslim, ze nekdo zminoval tu sacharidovou mlhu, pak ocni serum, copper peptides.
Prosím, potřebovala bych poradit krém, který bych mohla používat na multi-peptidové Ordinary sérum (mám i oční). Nemusí to být nic nabušeného, jen abych po séru neměla suchou pleť a aby se to se sérem sneslo. Pleť mám citlivou, s klidovou rosaceou. Make up nepoužívám. Doma mám krémy Olehenriksen peptide boost, ale to by byly peptidy na peptidy a A.B. the cream, ten používám s produkty stejné značky
0zero7používám Argireline Solution, Multi Peptide+HA serum a hlavně Multi Peptide Lash and Brow Serum. S tím jsem moc spokojená.
Pokud jste si někdo oblíbily zpevňující polštářky pod oči Pixi FortifiEYE, tak je ideální čas doplnit si zásoby
Sephora má akci Black November se slevou 30%
Mají skvělé složení a je to jeden z mála produktů, které si kupuji opakovaně ![]()
Děkuji za tip, složení vypadá dobře, barierový krém uvítám
marieu odměnu si určitě zasloužíš a ty polštářky ti doufám udělají dobrou službu ![]()
0zero7 Vím, že jsem se na složení i těch ostatních dívala už dřív, jen si nepamatuju, jak jsem to vyhodnotila. Přednost jsem těm FortifiEYE dala nejenom pro skvělé složení, ale i proto, že použitou peptidovou péči neumím sehnat a tudíž si péči s podobným složením neumíchám. Mrknu i na ostatní...
prďola díky za doporučení, přidala jsem oblíbený pudr když mají slevy.
prďola diky! Ty Fortifieye pouzivam stabilne ale klidne bych zkusila dalsi! Jsou Fakt bajecny a efekt je videt hned!
...prosím, mohla by jsi kouknout na následující krém.?
Funguje dobře, oční okolí mám po něm pěkné, vypnuté, vyživené. Ale zajímalo by mě, jestli ten efekt zas večer nesmyju..?.
Aqua (demineralizovaná voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej), Coco-Caprylate/Caprate (přírodní olejová složka), Propanediol (hydratační látka z kukuřice), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (přírodní emulgátor z ricinového oleje), Cera Alba (včelí vosk), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový olej), Zinc Sulfate (podporuje stabilitu emulze), Glycerin (rostlinný glycerin, hydratuje pokožku), Glyceryl Caprylate (emolient podporující konzervaci), Magnesium Stearate (podporuje stabilitu emulze), Alteromonas Ferment Extract (EPS Seafill – vyplňuje vrásky), Tocopherol (vitamin E, antioxidant), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový olej), Mellisa Officinalis Leaf Extract (extrakt z meduňky), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarýnový extrakt), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselin s bakteriostatickou funkcí - chrání produkt před znehodnocením), Phenethyl Acohol (přírodní podpora konzervace), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate (konzervanty pro potravinářství a certifikovanou přírodní a bio kosmetiku), Citric Acid (úprava pH)

Miru Na tom krému, který oni sami okometovali popsáním jednotlivých složek v závorkách, můžeš skvěle vidět, jak naprostou většinu tvoří složky, které jsou nutné k vytvoření emulgace, zajištění stability krému a pH a jeho konzervaci. Takže mimo několika přínosných olejů a rostlinných extraktů se dá říct, že podstatnou složkou je Alteromonas Ferment Extract, která je určitě moc fajn a na oční okolí má přínosný účinek.
Takže pokud jsi s ním spokojená, tak proč ne
V tom chladnějším počasí bude dobře promašťovat a chránit.
Miru Na tom krému, který oni sami okometovali popsáním jednotlivých složek v závorkách, můžeš skvěle vidět, jak naprostou většinu tvoří složky, které jsou nutné k vytvoření emulgace, zajištění stability krému a pH a jeho konzervaci. Takže mimo několika přínosných olejů a rostlinných extraktů se dá říct, že podstatnou složkou je Alteromonas Ferment Extract, která je určitě moc fajn a na oční okolí má přínosný účinek.
Takže pokud jsi s ním spokojená, tak proč ne
V tom chladnějším počasí bude dobře promašťovat a chránit.
...a to je, prosím, špatně.?
...a to je, prosím, co za složku.?
DĚKUJI![]()
Miru Na druhou otázku už odpověděla milacka a v tom popisu na Biooo je vše podstatné.
A na tvoji první otázku - není to nutně špatně, protože každý emulgovaný produkt nutně potřebuje emulgátor a konzervant... což je nutné minimum. Řada krémů potom potřebuje i ty ostatní složky třeba proto, že kvůli ostatním ingrediencím není zajištěná stabilita pH a krém, který má rozhozené pH jednak na pokožku nechceš a navíc potom může být ohrožená stabilita použitého konzervantu, a to taky nechceš. Čím víc těchto pomocných "technologických" složek, tak tím míň místa zbývá na přínosné aktivní ingredience...
Tento rozpor by se dal vyřešit např. použitím jiného (dražšího) emulgátoru, jiného (dražšího) konzervantu. Takže pak budeš mít krém, který je opodstatněně dražší, ale bude obsahovat míň "vaty", která pro pleť stejně není nijak přínosná, jenom slouží pro vytvoření toho levného krému.
děkuji![]()
děkuji moc!
No, takže krémík za cca osm set korun - podle tebe "neurazí nenadchne".?, resp. "neškodí" a "trochu účinný" je.?
Mně se líbí, že po něm opravdu ta tenká kůže kolem očí je jakoby vyživená/nacucaná a pocitově zpevněná.
A nebo - měla by jsi, prosím, tip na hodně dobrý oční krém.?(vrásky, výživa)
Miru Ten efekt, který popisuješ, způsobuje hlavně použitý včelí vosk, proto píšu že pro zimní období je krém určitě fajn. Možná by ho stačilo jen prostřídat s produktem, který obsahuje péči na buněčné úrovni, tj. nějaké peptidy (SNAP-8 + argireline, Syn-Ake, BL Peptide 19, Pep-Eye, ...).
Na radu s nějakým hotovým produktem jsem marná, fakt vůbec nemám přehled. Ale určitě se tady už nějaké podobné produkty probíraly ![]()
...ahaa, děkuji!.
...myslíš, prosím, že to může fungovat.?.
Aneb - znáte někdo kosmetiku
IRYAE?
Vypadá zajímavě...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.