Oblíbený krém na obličej...

11. srpna 2014 18:50
Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 01. listopadu 2024 18:10

NIOD a Ordinary maji ode dneska mesic slevu 23% - NIOD 50% na hydratacni serum a Hydration vaccine balzam. 

Muzete sem hodit co za jejich produkty mate radi mozna? Myslim, ze nekdo zminoval tu sacharidovou mlhu, pak ocni serum, copper peptides.

Offline Mína
303 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 16:19

Prosím, potřebovala bych poradit krém, který bych mohla používat na multi-peptidové Ordinary sérum (mám i oční). Nemusí to být nic nabušeného, jen abych po séru neměla suchou pleť a aby se to se sérem sneslo. Pleť mám citlivou, s klidovou rosaceou. Make up nepoužívám. Doma mám krémy Olehenriksen peptide boost, ale to by byly peptidy na peptidy a A.B. the cream, ten používám s produkty stejné značky

Offline clothilde
2030 příspěvků moje polička 03. listopadu 2024 19:40

0zero7používám Argireline Solution, Multi Peptide+HA serum a hlavně Multi Peptide Lash and Brow Serum. S tím jsem moc spokojená.

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 05. listopadu 2024 13:07

Pokud jste si někdo oblíbily zpevňující polštářky pod oči Pixi FortifiEYE, tak je ideální čas doplnit si zásoby Sephora má akci Black November se slevou 30%

Mají skvělé složení a je to jeden z mála produktů, které si kupuji opakovaně

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 18:29

Mína používám teď na podzim A.Florence Skin rehab light cream, prodává ho Cosibella, ale teď není skladem. Lehký ceramidový krém na kožní bariéru, používám ho na noc a jsem spokojená. 

prďola dneska se mi v práci povedla tuze obtížná věc, hned mě napadlo, čím se odměním, takže budou polštářky.

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 18:58

prďola Jsou vyborny! Taky kupuju opakovane, jeste myslim jsi zminovala ty Beautify. Maji 6 druhu, stoji za to i jine? 

Offline Mína
303 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 22:13

marieu

Děkuji za tip, složení vypadá dobře, barierový krém uvítám

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 22:18

marieu odměnu si určitě zasloužíš a ty polštářky ti doufám udělají dobrou službu

0zero7 Vím, že jsem se na složení i těch ostatních dívala už dřív, jen si nepamatuju, jak jsem to vyhodnotila. Přednost jsem těm FortifiEYE dala nejenom pro skvělé složení, ale i proto, že použitou peptidovou péči neumím sehnat a tudíž si péči s podobným složením neumíchám. Mrknu i na ostatní...

Online Catherinne
10700 příspěvků moje polička 06. listopadu 2024 23:11

prďola díky za doporučení, přidala jsem oblíbený pudr když mají slevy. 

Offline 0zero7
11579 příspěvků moje polička 07. listopadu 2024 04:08

prďola diky! Ty Fortifieye pouzivam stabilne ale klidne bych zkusila dalsi! Jsou Fakt bajecny a efekt je videt hned! 

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 09. listopadu 2024 17:38

prďola 

...prosím, mohla by jsi kouknout na následující krém.?

Funguje dobře, oční okolí mám po něm pěkné, vypnuté, vyživené. Ale zajímalo by mě, jestli ten efekt zas večer nesmyju..?.

Aqua (demineralizovaná voda), Helianthus Annuus Seed Oil (slunečnicový olej), Coco-Caprylate/Caprate (přírodní olejová složka), Propanediol (hydratační látka z kukuřice), Polyglyceryl-3 Polyricinoleate (přírodní emulgátor z ricinového oleje), Cera Alba (včelí vosk), Macadamia Ternifolia Seed Oil (makadamiový olej), Zinc Sulfate (podporuje stabilitu emulze), Glycerin (rostlinný glycerin, hydratuje pokožku), Glyceryl Caprylate (emolient podporující konzervaci), Magnesium Stearate (podporuje stabilitu emulze), Alteromonas Ferment Extract (EPS Seafill – vyplňuje vrásky), Tocopherol (vitamin E, antioxidant), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (rakytníkový olej), Mellisa Officinalis Leaf Extract (extrakt z meduňky), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (rozmarýnový extrakt), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselin s bakteriostatickou funkcí - chrání produkt před znehodnocením), Phenethyl Acohol (přírodní podpora konzervace), Potassium Sorbate, Sodium Benzoate (konzervanty pro potravinářství a certifikovanou přírodní a bio kosmetiku), Citric Acid (úprava pH)

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 17:46

Miru Na tom krému, který oni sami okometovali popsáním jednotlivých složek v závorkách, můžeš skvěle vidět, jak naprostou většinu tvoří složky, které jsou nutné k vytvoření emulgace, zajištění stability krému a pH a jeho konzervaci. Takže mimo několika přínosných olejů a rostlinných extraktů se dá říct, že podstatnou složkou je Alteromonas Ferment Extract, která je určitě moc fajn a na oční okolí má přínosný účinek.

Takže pokud jsi s ním spokojená, tak proč ne V tom chladnějším počasí bude dobře promašťovat a chránit.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 19:59
Reakce na prďola:

Miru Na tom krému, který oni sami okometovali popsáním jednotlivých složek v závorkách, můžeš skvěle vidět, jak naprostou většinu tvoří složky, které jsou nutné k vytvoření emulgace, zajištění stability krému a pH a jeho konzervaci. Takže mimo několika přínosných olejů a rostlinných extraktů se dá říct, že podstatnou složkou je Alteromonas Ferment Extract, která je určitě moc fajn a na oční okolí má přínosný účinek.

Takže pokud jsi s ním spokojená, tak proč ne V tom chladnějším počasí bude dobře promašťovat a chránit.

​...a to je, prosím, špatně.?

...a to je, prosím, co za složku.?

DĚKUJI

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 10. listopadu 2024 22:33

Miru Na druhou otázku už odpověděla milacka a v tom popisu na Biooo je vše podstatné.

A na tvoji první otázku - není to nutně špatně, protože každý emulgovaný produkt nutně potřebuje emulgátor a konzervant... což je nutné minimum. Řada krémů potom potřebuje i ty ostatní složky třeba proto, že kvůli ostatním ingrediencím není zajištěná stabilita pH a krém, který má rozhozené pH jednak na pokožku nechceš a navíc potom může být ohrožená stabilita použitého konzervantu, a to taky nechceš. Čím víc těchto pomocných "technologických" složek, tak tím míň místa zbývá na přínosné aktivní ingredience...

Tento rozpor by se dal vyřešit např. použitím jiného (dražšího) emulgátoru, jiného (dražšího) konzervantu. Takže pak budeš mít krém, který je opodstatněně dražší, ale bude obsahovat míň "vaty", která pro pleť stejně není nijak přínosná, jenom slouží pro vytvoření toho levného krému.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 05:41

milacka 

děkuji

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 05:43

prďola 

děkuji moc!

No, takže krémík za cca osm set korun - podle tebe "neurazí nenadchne".?, resp. "neškodí" a "trochu účinný" je.?

Mně se líbí, že po něm opravdu ta tenká kůže kolem očí je jakoby vyživená/nacucaná a pocitově zpevněná.

A nebo - měla by jsi, prosím, tip na hodně dobrý oční krém.?(vrásky, výživa)

Offline prďola
4423 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 09:02

Miru Ten efekt, který popisuješ, způsobuje hlavně použitý včelí vosk, proto píšu že pro zimní období je krém určitě fajn. Možná by ho stačilo jen prostřídat s produktem, který obsahuje péči na buněčné úrovni, tj. nějaké peptidy (SNAP-8 + argireline, Syn-Ake, BL Peptide 19, Pep-Eye, ...).

Na radu s nějakým hotovým produktem jsem marná, fakt vůbec nemám přehled. Ale určitě se tady už nějaké podobné produkty probíraly

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 11. listopadu 2024 09:06

prďola 

...ahaa, děkuji!.

Offline Miru
16331 příspěvků moje polička 12. listopadu 2024 06:19

prďola 

...myslíš, prosím, že to může fungovat.?.

Aneb - znáte někdo kosmetiku

IRYAE?

Vypadá zajímavě...

https://www.ingredients-store.com/iraye