Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?

09. srpna 2014 14:45
Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 02. října 2020 09:20

alibi Recenze na Rose Prick je úžasná, úplně to vidím před očima jako scénu z nějakého Jarmuschova filmu - jsi skvělá...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 02. října 2020 09:31

GIORDANI GOLD MAN Oriflame

Přepepřená a lehce slaboduchá vykrádačka Encre Noire. Ale podle oficiálního doprovodného textu má prý tahle vůně "nezaměnitelný zářivý charakter", jestli ho někdo objeví, tak moc gratuluju!

GIORDANI GOLD ESSENZA SENSUALE Oriflame

A já pořád, co mi to připomíná. A už vím - Prodigieux Le Parfum Nuxe s nadměrnou náloží štiplavého pomerančového květu - a kdyby tenhle akcent nebyl tak agresivní, nebylo by to špatné!

MAGNETISTA Oriflame

Bývávaly kdysi takové černorybízové bon pari - a Magnetista voní jako ony. Ovšem pozor - tahle Magnetista není jen tak nějaká obyčejná parfémovaná voda. Neurovědecké testy prokázaly, že tato vůně spouští emoce, zanechává dojem a přitahuje pozornost mužů. A klinické testy potvrzují, že přitahuje pozornost 2 z 3 testovaných mužů - zjištěno podle technologie sledováníí. No fakt. To ty bonbony neuměly. Drobný problém vidím v tom, že někdo po vás může loupnout pohledem i z toho důvodu, že mu ale vůbec nevoníte. Není lepší se toho muže rovnou optat? Asi to u Oriflame berou podle hesla "oko - do duše okno". Mám chuť na sebe ten vzorek vylít a jít to někam zkusit...

Vůně pro milovníky sladkocukernatých, rybízovosirupových vůni.

LOVE POTION Oriflame

Zázvor a kakaové květy //zřejmě mají na mysli květy kakaovníku// - nic z toho tu nemám. Zato mi vykvetla před očima krásně syntetická růže, plastový stonek, silonové okvětní lístky, mám chuť si obléknout oversized svetr z rudého chemlonu, přidat rudou rtěnku Dermacol a být zatraceně cheap & chic - s touhle vůní každopádně...

Offline viktorka_od splavu
49080 příspěvků moje polička 02. října 2020 09:39

alibi ahaa, tak takhle to pan ford myslel!

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. října 2020 10:00

euridike viktorka_od splavu děkuji

euridike tys jim tedy dnes dala na frak :)

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 02. října 2020 10:10

alibi To ale není schválně, já bych si u nich ráda našla něco pěkného... Takhle - měla jsem kdysi jejich Freyu -a to byla čistá krása, ta mi chybí /i když se ke mně tenkrát vůbec nehodila, byla jsem skoro dítě, ale milovala jsem tuhle nálož koření a dřeva/ + přiznávám, že se mi tak nějak zvrhle líbí Amber Elixir Night, to se ale skoro stydím, no a Innocent White Lilac se povedl... No a teď jsem dostala kupu vzorků, jsem nemocná, tak testuju...

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. října 2020 10:18

euridike tak pilně testuj, třeba něco pěkného objevíš. přeju brzké uzdravení

Offline jerry
11022 příspěvků moje polička 02. října 2020 10:28

alibi 

No na frak...když ono hledání povedené vůně u Avon nebo Oriflame je hledáním jehly v kupce sena - ale když se "jehla" najde, tak to stojí za to: namátkou zmíněná Innocent White Lilac, Volare Spring Flower, M by Marcel. A jak na potvoru všechny 3 byly limitky. To nemůže být náhoda

Ale třeba Avon má dost povedených pánských vůní (a s dobrým poměrem cena/výkon).

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. října 2020 10:31

jerry já vím, hodně tady v práci Avonovky cítím a nic moc teda. Ale Evča teď k narozkám zas od kamarádky dostala Avonovku a jsem příjemně překvapená, napíšu recenzi až bude v práci víc klidu

Offline jerry
11022 příspěvků moje polička 02. října 2020 17:33

alibi 

Najdou se, jako všude - moje dcera dostala jako dárek Sparkly Citrus a musím říct, že to byla citrusovka opravdu povedená. Ale některé dámské Avonovky jsou tedy pro změnu tragické.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. října 2020 19:36

Včera jsem vlezla do parfumerky. Mimo Forda jsem zkoušela tři vůně, asi mě nenadchlo nic. Zkoušet chci už jen Scandal, který byl na papírku.

My Way Giorgio Armani - Lesní jahody, koukám na složení a nikde je nevidím, tak jsem ráda, že je tam mají i ostatní. 

V první chvíli mě překvapí nálož citrusů a citrusových květů, která se postupně mění přes nějaké kyselé červené ovoce až do sladkých jahod. Bohužel po delší době je z ní jen nerozeznatelná směs vanilky, pudru, pižma, bílých květů. Sladké, nudné a otravné. 

L'Interdit (2019) (Eau de Toilette) - Nic co by zaujalo a zůstalo v paměti. Celkem otravné a omamné. Pomerančový květ, který tady není nijak hezký je sladký a přitom pudrový, což je vždycky průšvih.

Scandal by Night Jean Paul Gaultier - Docela pěkná a zajímavá odnož. Mléčný karamel s kapkou medu, přitom to není přeslazené a otravné. Bílé květiny jsou jen v pozadí. Musím ještě vyzkoušet na ruku.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. října 2020 21:48

Konečně se mi podařilo vyzkoušet Givenchy L' Interdit intense (v Olympii) a je to fakt jiné, než běžné vůně. Souhlasím veskrze s recenzí jerry pačuli a hustá tmavá melasa (pro mne z pomerančového květu a něčeho neidentifikovatelného) a nechápu, mám tam vetiverově olejovitý cedr??? A naštěstí nic pro mne

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. října 2020 22:42

alibi Tu jsem právě chtěla zkoušet, ale než jsem něco řekla, tak mi prodavačka šplíchla tu EDP, že intens nemají. No v úterý se chystám znovu někde po parfumerkách.

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 02. října 2020 22:51

Renusatko  budu zvědavá na tvé dojmy

Offline jerry
11022 příspěvků moje polička 03. října 2020 13:42

Splendida Tubereuse Mystique (Bvlgari) - svěží sladká pryskyřice, ze které "vykvetla" kytice ovocně žvýkačkové tuberózy. A protože chtěla dostát přídomku "Mystique", rozvoněla se do sladce kouřové prachové pryskyřice s usušenou mořskou trávou.

Bella Rosa (Oscar de la Renta) - syntetické jakožekytky a jakožeovoce - to není úplně nadějný úvod. Rozvoněla se do podoby slaboučké Coco Mademoiselle s občasnými závany nápadně podobným Sí. Intenzita ani výdrž na přední příčky hitparády rozhodně neútočí...

Offline euridike blogger
3905 příspěvků moje polička 03. října 2020 13:44

jerry Splendida Tubereuse Mystique se fakt povedla, líbí se mi od A do Z. Popsala jsi ji naprosto přesně...

Offline jerry
11022 příspěvků moje polička 03. října 2020 14:07

euridike 

Já se s bílými květinami všeho druhu v parfémech moc nekamarádím (taky proto nic podobného na poličce nemám), ale s toto by byla jedna z mála výjimek - a ten modrý flakón

Offline alibi blogger
4204 příspěvků moje polička 03. října 2020 15:29
Reakce na jerry:

Splendida Tubereuse Mystique (Bvlgari) - svěží sladká pryskyřice, ze které "vykvetla" kytice ovocně žvýkačkové tuberózy. A protože chtěla dostát přídomku "Mystique", rozvoněla se do sladce kouřové prachové pryskyřice s usušenou mořskou trávou.

​Ooo. to by se mi mohlo libit

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. října 2020 15:49

alibi Dost by mě zajímalo, co bys na ni řekla. Mně se ta vůně líbí a překvapila mě svou silou. 

Offline jerry
11022 příspěvků moje polička 03. října 2020 15:50
Reakce na alibi:

​Ooo. to by se mi mohlo libit

​taky bych řekla...

Offline Ellen
1633 příspěvků moje polička 03. října 2020 16:35
Reakce na jerry:

​I mě by se to mohlo líbit...!

Vč. flakonu.