viktorka_od splavu Furiosa je na jeseň úplná trefa. A flakón ![]()
Co jste dnes zkoušely(i) z mainstreamu?
slniecko Potvrzuji a vždycky, když se navoním z odstřiku, tak Ti do Bratislavy děkuji
.
Fleur som rada, že sa dobre nosí ![]()
Tak já dnes ze zkušebníku asi rovnou do tužebníku
L'Interdit (2020) (Eau de Parfum Intense) Givenchy - Tohle se opravdu povedlo. Pomerančový květ zabalený do krásného teplého kabátku z prachového pudru. Přitom je spíš temná a sladká jen málo. Je krásná, odlišitelná a potřebuju ji.
Signature Montblanc - Bílá a já v ní hned automaticky mám kokos, možná to celkově dělá to koktejlové složení, které se v začátku na chvíli objeví. Potom už je to květinová vůně, kde z papírku žádné bližší květiny neodliším, ale víceméně je dost lineární a vanilku s pižmem hledám marně. Viděla bych ji spíš letní.
Idôle L'Intense Lancôme - Hodně květinová, nic pro mě. Složky v základu sice bojují, ale bohužel všechny ty růže a jasmíny nemají šanci porazit.
...doteď si pamatuji, jak mě L´Interdit dostala během pár sekund... A během pár minut jsem měla vzorek, a za dalších pár flakon...
A lidé ji chválili, byli překvapení originalitou, ale příjemnou a nevtíravou, větřili mě jak ohaři...
Jo, v pátek už zas budu mít flakon u sebe...
A jsem ráda, že moje nadšení sdílí i někdo jiný![]()
Miru Je moc zajímavá. U mě to nebude taková rychlost, protože teď budou jiné výdaje, ale tak vánoce nejsou tak daleko.![]()
...tak to máš můj obdiv!. Vánoce jsou sice za chvíli. Ale když bych něco chtěla, tak jsou nehorázně daleko![]()
Miru No jo, jenže koťátko chci víc
a jednak to je dost peněz za něj a co mám za seznam k nákupu, to je bohužel na několik parfémů. Normálně bych ho i dnes hned koupila, ale takhle vím, že fakt nemůžu nebo budeme jíst granule s kotětem.
...jasné. Každý člověk má svůj žebříček "nutných" položek![]()
![]()
tak vcerejsi cesta kolem marionaud mi prinesla poznatek, ze scandal klasicky ani so scandal zcela jiste nepotrebuju, no a jelikoz tam bylo strasne vedro, tak i dilema, jestli ten "zpoceny ocasek" u scandal by night je mou kuzi nebo zkazenym testerem.. takze zas nevim![]()
Splendida Tubereuse Mystique (Bvlgari) - svěží sladká pryskyřice, ze které "vykvetla" kytice ovocně žvýkačkové tuberózy. A protože chtěla dostát přídomku "Mystique", rozvoněla se do sladce kouřové prachové pryskyřice s usušenou mořskou trávou.
Dnes jsem vyzkoušela a nestačím se divit. Na papírku krásné Pedro, lehounké, podkreslené něčím těžším dřevitým (možná i černý čaj jsem tam cítila). tak, aby to nebyla nuda. Něco, co bych moc potřebovala. Na mně je to tuberóza vmíchaná do hustého tmavého lesniho medu s živočišným ocáskem, dosti uřvaná. ![]()
Ber to pozitivně - ušetříš (aby sis za ušetřené koupila něco jiného
).
alibi Ha
.
No já je miluju obě, takže pokud se časem objeví za přijatelnější cenu, jdu do ní
.
wendulka tak snad časem, to bych ti přála
wendulka Já bych ji také brala, jako překlenovací vůni mezi LHB a Mitsouko (a za stejnou cenu jako zmíněné
, takže nákup nehrozí).
...tak jsem "zkoušela"...,
vyzkoušela jsem, že vůně Narciso Rodriguez PURE MUSC je nádherná vůně do ložnice.
Našplíchala jsem zbytek z mini flakonku na postele, polštáře, do vzduchu a ta nádhera, když se vejde do pokoje...
(levnější varianta, také velmi dobrá - WHITE MUSC Tesori d´Oriente)

Vittoria Frigerio
...a pak jsem si připomněla vůně, resp. moje jejich současné vnímání:
Hypnotic Poison EdP - nuda, divno
Code Giorgio Armani - necítím
Good Girl Legere - příjemné překvapení, unosila bych ji. Vůbec neznám, neznala jsem složení a na mé kůži to byla původní EdP značně odlehčená díky hlavně hruškově ovocnému tónu, držela velmi dobře, i intenzita slušná. Unosila bych
Mon Guerlain Intense - dost dobré, brala bych(má krásný základ)
Ta ručička-hůlčička to dost kazí, br.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje