Souhlasím s tebou - od začátku na mě Válek působí dojmem slona v porcelánu. Profesně schopný bezpochyby bude, ale jeho způsob komunikace je až moc svérázný (kdyby aspoň byl vtipný, ale on spíš působí dojmem balvana, který rychleji mluví, než myslí a pak se do toho zamotává - a výsledkem je hovadina).
Aktuální česká politická situace
jerry vystihla si to přesně! A ještě se u toho snaží vypadat jako bodrý strejda, což taky není moc dobré pro ministra.
jerry jsou to i moje pocity ????
„Mohu pouze konstatovat, že panu prezidentovi končí tento týden dovolená ......... napsal Ovčáček v SMS.
Kdy začala?![]()
![]()
jerry ze pry ji prerusil kvuli planovane prohlidce v nemocnici. Tak jsem si rikala, dovolena od ceho. A jestli ta prohlidka je fakt planovana, tak proc ji placli do dovolene?
"Přerušení dovolené" = doma ho převlečou z pyžama do obleku a v nemocnici z obleku do pyžama.
Především ty jeho "plánované prohlídky" jsou naplánované, až když už je po nich
.
Kokoska Řekla bych, že na dovolené popil, a tak ho teď zase musí dát plánovaně dokupy
Anebo dostal chuť na vinnou klobásu a meruňkovou buchtu![]()
jerry Pak má prý nabitý program. Země živitelka a tak.
Sweet Potato akce věru státnická!
jerry Pak má prý nabitý program. Země živitelka a tak.
Jo jasně - špek... slivovice... to bude náročný.
Akras Kolikátý volební období se tam pan starosta drží? ![]()
Marbuša no nastoupil před dvěma lety za velmi oblíbeného (a zvoleného), předpokládám, že po podzimních volbách tam asi nebude :))
Cirkus Bohemia hledá principála?

Sweet Potato
pánbůh s námi a zlý pryč.
Takove dovednosti jako prezident jak kdyz najde. A Letni Letna bude mit na Hrade rovnocennou konkurenci.
Cirkus tam sice je uz dve volebni obdobi, ale jednokolka ani slacklajna zatim na programu nebyla. A Ovce muze prodavat listky, konecne bude uzitecny![]()
Sweet Potato nedávno jsem četla na fb: Víc a víc si myslím, že mu fakt neřekli, kam přesně se hlásí.
Sweet Potato Lamicka dneska jsem zahlídla billboard, kde Karel dělá stojku. A nápis: Oddlužím vaše děti. Fakt se na tu jeho kampaň těším, bude legrace :)
bram Mě dnes zase pobavilo, když jsem někde četla o jeho transparentím účtu, kam si poslal seďm a půl mega, pak dostal pětistovku od fanouška, stovku od nějakého vtipálka a deset haléřů od borce, co mu ve zprávě pro příjemce vynadal. ![]()
Garfie Hahaha, už na nim jsem, prej ,,vy.er si voko Karle,,:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my