brrr ja si ho taky nezavidim![]()
Aktuální česká politická situace
razorblade Rána deštníkem? Nebo dokonce baňa?
razorblade budete i v Orlové?
Fakirka jo, klidne se ke mne prihlas! Rada te uvidim :)
Sweet Potato baňa nakonec nebyla. Horzně jsme se jí ale smáli. Já to tam schytala i o nejakejch paní, který se mi snažily vyrazit telefon z ruky a třást mnou (třást MNOU, haha! :D). Ale to nebylo tak fotogenické jako pán s deštníkem. Mezi lidma je hrozně agrese a nenávisti. A není mi z toho dobře. Nemůže z toho bejt dobře nikomu.
razorblade jenže tuhle nenávist už hrozně dlouho rozdmychávají právě politici a média (vím, že ty ne,ale bohužel...)
Fakirka Ty jsi z Orlové?
razorblade a byl dneska v té Porubě? Jsem se tam chtěla zastavit ale ochorela jsem:(
razorblade Držím palce, ať to dobře dopadne. Pro mě je to jednání příznívců, případně i odpůrců dost nepochopitelné. Jako říkat někomu cizí mu, ať chcípne apod.![]()
razorblade Je to tak. Rozvrácená společnost. ![]()
Ale naděje je.
(Mimochodem, u příležitosti 21.8. lidi poslali Ambasádě UA prý asi 25 miliónů?
)
razorblade Prosím te, napiš mi kdybyste jeli k nám;-). Jako na Babiše moc zvědavá nejsem (no možná bys mi mohla poradit, co není trestný, abych si tam případně vyventilovala svoje frustrace a emoce), ale tebe bych ráda viděla a tomu panu důchodci zarytému odpůrci, bych něco upekla, kdyby náhodou taky přijel;-).
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-erdogan-krym-se-musi-vratit-ukrajine
Tak tohle bude Putler těžko rozdejchávat![]()
Asi nebudu sama, koho Erdogan překvapil (až nediplomaticky) jasnou řečí. Nebo že by cítil, kdo vyhraje?![]()
viktorka_od splavu ono je to desne komplikovany. Nas tam ted posilaj proto, ze se tam dejou hrozny veci a maji pocit, ze bychom o tom meli informovat. A ta nase pozornost bohuzel pritahuje vic lidi. U priznivcu se zase hodne projevujou takovy ty lidi, kteri maji radi ty svy poradky a kdyz se jim nekdo vymyka, tak oni maji pocit, ze by za to mel byt trestan. Kazdyho by legitimovali :)))
brrr jako ja dneska snad poprve malem ztratila nestrannost, kdyz v hlucine byla jedna pani sama od ostatnich jen s transparentem. Nepiskala, nekricela. Ale co ta si od duchodcu vyslechla! "Pujdes se mnou za petikilo, ku*vo?" Na toho pana jsem jen nevericne zirala a bylo mi fyzicky zle. Oznacovani za pi.., ku... atd bylo snad to nejmensi
z odpurcu jsem dneska videla asi jen tei mlady chlapy, kterym ujely nervy a byli vulgarni.
Sweet Potato jojo, mela jsem z toho radost. Nemec mel fakt super napad![]()
Karja jo ak vam nejedeme, u vas uz byl nekdy v cervnu tusim. Nebo na vysocine. Primo u vas v obci ne :( ale kdyby nahodou, ozvu se (si pis!)
viktorka_od splavu ono je to desne komplikovany.
tohle píšou na tinderu ženatí chlápci![]()
razorblade máš můj hluboký obdiv. Viděla jsem videa na Twitteru a nedala bych to. Na mě někdo sáhnout, tak se neudržím.
razorblade Po tvém příspěvku, asi u toho nechci být:-D. Hele tak k nám nemusí jezdit, tady má podporovatelů dost že jo. Tady si natočí těsně před volbama nějakej videospot s nadsencema.
Fakirka jo, klidne se ke mne prihlas! Rada te uvidim :)
Nevím, ale jestli se kolem vyskytnu, ráda tě uvidím naživo
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my