wendulka Já bachorknihačepecslez považovala za z těch zcela zbytečných a bezobsažných vědomostí, kterou ze sebe všichni vychrlíme, i kdyby nás vzbudily o půlnoci.
Mimochodem, teď mi tu říkala dcera, že to taky neví. Asi tři? Ale zároveň mi toho o fungování kravských žaludků řekla víc, než já kdy věděla.
Aktuální česká politická situace
wendulka Hele ta kráva, dyť je to strašně zajímavý. Já to teda vím, ale né že školy, ale prarodiče měli chlév i stáj.
continuity Aha, já právě nevím, co se na SK děcka učí, třeba máte těch spisovatelů taky dost. Ale když jezdí po té republice, tak Haškova Lipnice je přece dost známá, ne? Navíc v té Lipnici má poslanecká sněmovna rekreační budovu. Jinak tam chcíp pes.
Sweet Potato no snaha zmírnit škody té estrády.
Podle toho jim musí být jasné,že přestřelil. Jeho volí hodně vzdělaných lidí, třeba v tom důchodu. Tchýně volila Zemana, protože ji imponovalo, že má obrovský rozhled. I podruhé, prostě ta aura sečtělého Zemana mu zůstala už navždy.
Minulý týden poučila dítě o Curie Sklodowské. Fakt si myslím, že toto bude na ní příliš. ![]()
Kan spisovatele máme i svoje, ale ona se ta literatura dost ovlivňovala, už během národního obrození spolupracovali.
Neučí se moc maďarská teda. ![]()
Kan jinak to s Lipnicí. myslím, že to je Babisuv hlavní problém. On si neumí ty věci dat do kontextu. Prostě mu chybí i ta základní kostra vědomosti (nazývána všeobecny přehled), na kterou pak povesiš ty další informace, co kolem tebe jen tak projdou.
wendulka tak ono by nebyl problém, že si napamatuje všechno.
Kdyby řekl, že neví kolik má krava žaludků nebo prostě vystřelil číslo. Ale proč do toho proboha přimotal to mléko a ještě chudáka kluka poučil, že stojí 10 korun a že TO by měl vědět?
No však. To bylo pěkně ubohé.
continuity Jo tak, já myslela, že víš nějakou pikošku. ![]()

Sweet Potato ne, ale tak toto je zjevné.
Dělali se i nějaké analýzy komprimačních pomeru v tom obrazku a tá část, na kterém je knížka má jinou než zbytek.
continuity Výstižně si to napsala.
Třeba u toho kravského žaludku mě dost zarazilo jaké mlel nesmysly, to že nedokáže vyjmenovat všechny jeho části to mně vůbec nevadí, ale to co následovalo potom
. Přitom krávy, jejich trávící soustava a s tím související obrovská produkce metanu je celkem diskutované téma z pohledu ekologie, jak by asi vypadala společenská diskuze s takovým prezidentem, který o společenských problémech nic moc neví
.
Mám bujnou fantazii. Mezinárodní debata na téma umělé inteligence. Robot? A to je české slovo? A vymyslel to Čapek pro svou hru? Atd..
Ja bych tu ceskou literaturu snad i odpustila, ja si ze slovenske taky moc nepamatuju. To asi uz vic z ruske, ale i tam bych to asi uz zmotala. Ale vytahovat na deti polistopadovy kartel a plany rustu nebo co to mel v tech brozurkach, nabizet ze dolozi, jak je trestni stihani objednane, to je na me moc. Chudak ubohej pronasledovanej. Pavel s nima aspon mluvil jako s detma, pritom veci vysvetloval jasne a srozumitelne, fakt jina atmosfera.
Kokoska Neodpustila. Tohle znaj i cizinci. A před pár dny se bil v prsa, že je Čech.
A když nevíte co, vražte tam vodňanské kuře a bramborovou kaši.
https://twitter.com/janamadzevska/status/1604100524999163910?s=46&t=HKjhWKkOR9j204a9QwkSnA
Jo a kdo mlátí na pískovišti ostatní děti lopatičkou, bude dobrý lídr! ![]()
Kokoska když chce tady cizinec získat občanství, musí toho umět mnohem víc než jen Haška.
Sweet Potato to je pravda, tohle je zname dost.
continuity ja nevim, muz je taky ze Slovenska a nezmiňoval se, ze by kvuli obcanstvi delal nejake testy.
Ty testy se netýkaly občanů federace, pokud po rozdělení měnili občanství (např. se stal po rozdělení občanem SR, posléze požádal o občanství ČR) - to bude zřejmě i případ tvého muže![]()
Jinak k těm Burešovým neznalostem Haška a spol. - osnovy byly před rokem 1989 hodně podobné pro žáky v Čechách i na Slovensku, jen s větším důrazem na literaturu toho kterého státu.
continuity manzel je ten pripad, o kterem pise jerry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje