continuity já vím, viděla jsem to. Prostě rozdíl třídy. Ale Babišovi skalní budou celí rádi, že "von je jako my a vidíš, kam to dotáh, žádný vědomosti nejsou potřeba!". Bohužel.
Aktuální česká politická situace
Torrah já nevím, podle mě to dost polepil tím mlékem. Za deset korun si ho pamatuji, ale jen proto, že jsem vcelku stará.
Já nečekám, že to odradí ty jeho skalné, to je asi ztracena varta. Úplně stačí, pokud nenabere nové.
wendulka Ale on se neumí chovat k nikomu... ani k vlastním dětem. Tak jak k cizím. Hrozný to je ![]()
To nerozporuju. Nicméně já se ve své práci setkávám i s lidmi, kteří se bohužel chovají stejně, a není jich zrovna málo, takže si opravdu nedělám iluze, že by došlo k nějakému hromadného prozření. Ale jak už výše napsala continuity, úplně mi bude stačit, když díky tomuhle nezíská nové.

Škoda, že chybí konec
moora To je perfektní! ![]()

On předstírá zájem, ale v té hlavě se mu nic neuchyti.
Já teda Babiše moc nesleduji, ale měla jsem za to, že vystudoval VŠ a má titul. Chápu teda, že se asi na SK Haška naučili, ale ten zbytek...
Ještě jsem si vzpomněla, jak před pár dny vykřikoval, že není Slovák, že je Čech! ![]()
Kan Haška znám i já, česká literatura se na Slovensku normálně uči a učila, včetně třeba Seiferta, Nezvala a Nerudy. Z fleku bych nedala to Národní, to se na Slovensku učí, ale spíš si pamatuji ten kontext než nápis.
Sweet Potato já jsem ale optimistická, na svém Twitteru dostává celkem čočku. Většinou se ho běží někdo zastávat, ale teď asi i skalním došly argumenty.
Já vím, proč tam Prchal tu fotomontáž pověsil, ale akorát je z toho další prostor, kde ho vytrolit.
Já teda Babiše moc nesleduji, ale měla jsem za to, že vystudoval VŠ a má titul. Chápu teda, že se asi na SK Haška naučili, ale ten zbytek...
Tak já si taky ze školy fakt nepamatuju, kolik má kráva žaludků a to mám ty tituly dva
. Planety, Čapkova díla, Haška a ten zbytek teda jo
. Ale beru to tak, že mě historie a beletrie bavila no.
continuity Nevím bohužel, nakolik je twitter vypovídající.
Proč ji tam pověsil?
wendulka tak ono by nebyl problém, že si napamatuje všechno.
Kdyby řekl, že neví kolik má krava žaludků nebo prostě vystřelil číslo. Ale proč do toho proboha přimotal to mléko a ještě chudáka kluka poučil, že stojí 10 korun a že TO by měl vědět?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje