Tohle by probralo i z těžký vopice![]()
Aktuální česká politická situace
OliveOyl Já na tebe zrovna dneska myslela, jak se máš :-). Tak díky za ty vlastence, že tě probrali :-).
999 to víš, když vlast zavolá a bojová píseň zazní... :D
já všechno dočítám se zpožděním, to už pak nemá smysl reagovat. Ale sleduju vás :) Taky jsem se těšila, že konečně dorazím na sraz, ale skolil mě nějakej moribundus
Černá kočka
Já se tím tahákem bavím už kolik dní. Hlavně, že si dá na bilboard, že nepodlehla komunistům. Tady šlo o úplný prd a podváděla. Co by dělala, když ji půjde o peníze, o obzivu, zdraví?
Bude na hraně krize jako Zelenský nebo si zařídí odvoz? Samé otázky.
Ta by byla ve frontě na letadlo jako první! Od takový sobecký, podvodnický primadony nemůžeš čekat, že se hrdě postaví na první nádvoří a bude chránit Hrad a republiku vlastním tělem.
A že nepodlehla komunistům? Kráva jedna, dyk jí bylo v ´89 deset, čím se to chce chlubit?!
Že máte na ty vopice z pralesa žaludek ![]()
barbucha asi ze nebyla v jiskrach :) (ze nepodlehla komunistum)
Taky jsem si říkala, jestli nebyla aspoň v jiskrách. I toho pionýra mohla stihnout... škoda, že se to asi nedá zjistit ![]()
Za ty kecy by zasloužila...
Hihihihi, tenhle se povedl nejvíc!

Karja
hihi
Celý Babiš

Leny no to je velká paráda.
Krava v žaludku dělá mléko a Měsíc je planeta. ![]()
continuity Slunce taky.
Ale víš co, helevole jako, tady vidíš, jak je tohle šprtání zbytečný, kolik má prachů i bez takovejch kravin, borec je to!
Leny to by se melo vysilat v hlavnich casech v TV. Tohle chce byt ceskym prezidentem a o Cesku (nejen) nevi nic.
Sweet Potato já si ale myslím, že ne všichni jeho voliči jsou padlí na hlavu. Toto hele mámo, je spíš u SPD?
continuity počkej, to fakt řekl?!
Evaeva si to pusti, je to krátký.
Řekl i Pluto, ale za to bych mu spíš bod přidala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje