Sweet Potato třeba tady. Já si fakt myslím, že ho volí i dost inteligentní lidi, třeba i Mutzi to byla. Můžou si říkat, jaký super viral, jistě to pár lidem polichoti, ale obecně to žádná sláva není.

Sweet Potato třeba tady. Já si fakt myslím, že ho volí i dost inteligentní lidi, třeba i Mutzi to byla. Můžou si říkat, jaký super viral, jistě to pár lidem polichoti, ale obecně to žádná sláva není.

continuity Jasně že všichni ne. Ale na lidovost hraje často. Čímž rozhodně neříkám, že tohle hraje!!!
Ale každý v tom uvidí, co bude chtít. Já a ty dementa, někdo mile lidsky nervózního upřímného človíčka.
continuity Reakce té mámy by mne fakt zajímala.
:)
continuity pustím, až budu doma
razorblade mne snad stacila ta zkratka...
Leny a proc to jako zverejnili?
baltik na Primě je pořad K tabuli se všemi kandidáty.

Jinak jsem si pustila Pavla, protože ten mě jediný neirituje a dobrý to bylo. Sice taky na ty dotazy moc neuměl odpovědět, ale atmosféra ve třídě byla úplně jiná.
S těma dětma to celkem zkoulel.
A Havlicek do toho ho*na jeste slapnul, pry to byly chytaky! ![]()
Což to video, ale tohle je zajímavý, co na to říkají ty děti - nevadí jim, že nevěděl, ale jak se choval - tady

Kokoska samozřejmě, sluneční soustava je chyták jak prase! A ještě tomu opona! Kultůra! Další chyták! A kráva! Jak to měl chudák ustát, takový zákeřný otázky?
Torrah To je fakt strašný. Děti zmanipulovaný médii prý. K zblití.
Sweet Potato tak ono je něco jiného jezdit na setkání s ženskýma, který jsou z něj paf a koukaj na něj jak na svatej vobrázek, a jít do školy. Děti jsou nemilosrdný a jemu rychle spadla maska. Kéž by si to tak uvědomili všichni, co je to za člověka. Falešný, sebestředný, jde mu jen o něj.
Torrah
Simtě, byly to chytáky, řekl Havlíček. (Fakt sekta tohle)
Torrah Přesně, to chování k těm studentům je daleko horší, než to, že je nevzdělanej.
Sweet Potato jo, to už jsem se taky dočetla. Je fakt, že takový chyták, co napsal Hašek, je fakt těžký kalibr.
Torrah už to píšu výše, Pavel taky správné odpovědi neznal, podle mě asi jednu, ale choval se úplně jinak. Babiš je furt poučoval, on to vzal s humorem. Opravdu to vyznělo úplně jinak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich podmínkách užití.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.