barbucha Víš co - první vyhrání...
Aktuální česká politická situace
nerolix přesně takové očekávání jsem včera sdělila muži
Teda jediný, co mě celkem rozveseluje je skutečnost, že Bureš bude těžko vytahovat na soupeře kartu s členstvím v KSČ. Buhehe.
barbucha ale stejně nechci vidět, co všechno ten kripl před druhým kolem vytáhne. Je mi z něj tak strašně zle!
MaeGandal
držme si pěsti!
No nic kalýho to nebude, to se můžem vsadit.
A ne že by se zdržoval nějakým ověřováním pravdivosti případnýho nařčení, stejně jako nebožtík Zeman neblahý paměti. Sůl země si to ověřovat beztak nebude. Tam vidím malej zádrhel ![]()
A už mam vyluxováno, vytřeno, vypráno a pověšeno, prach utřenej včetně dveří a klávesnic
myčka i sušička naplněná, sanitární prostory umytý... bohužel mam všechny boty čistý a ponožky zkompletovaný, tak už nemam co dělat! Leda bych šla vykoupat psa, až přijde zvenku. Božemuj to sou nervy.
Přijeď nám, já se přemlouvám ke sklízení stromečku. Boty zablácené.
Hele ja mam tip, co bychom mohli rikat tem babisovym volicum na odrazeni - ze jako prezident jim realne nijak nepomuze, peniz neprida, at ho ted nevoli a pockaji si na dalsi volby a zvoli si ho premierem :)
Jsem v rodné dědině a tady vyhrála Nerudová. Asi 120 obyvatel věkový průměr 50+
Nemůžu, už nasávám ![]()
A docela by mě zajímalo, kdy (a zda vůbec) Danuše vyzve k podpoře Pavla. Já čekám! ![]()
Teda jediný, co mě celkem rozveseluje je skutečnost, že Bureš bude těžko vytahovat na soupeře kartu s členstvím v KSČ. Buhehe.
To sice nebude vytahovat. Stačí, že je Pavel bývalý vysoký vojenský představitel a zatáhl by nás do valky
.
Co na tom, že fungoval hlavně jako diplomat, což je ten nejlepší možný předpoklad pro prezidentskou funkci.
Tady ta dezinformace mě vytáčí k nepříčetnosti.
Mě taky, páč na to je jediná odpověď, to jest urazit palici lopatou! ![]()
Je to stejný jako že je Schwarzenberg německej fašista a Drahoš vítač!
Doufám, že s tím Pavlův štáb počítá a rozmetaj to na cimprcampr!!!
mě teda překvapuje, jak málo Danuše má
wendulka já jsem nemohla přijít na to, co by na něj vytáhli v druhém kole. Jestli by jim stačilo snažit se lidi odradit volit. Ale když slyším ty hlášky, že nás zatáhne do války, pošle naše vojáky na Ukrajinu, tak to bude asi ono. Nebude to pěkné
martek01 mě taky a čekám, jestli to dotáhne aspoň na 15.
martek01 Mě teda taky, ale ona asi dost ztratila na poslední chvíli.
A musím se přiznat, že až teď mi tak nějak skutečně došlo, že by Bureš mohl vyhrát. Do teď jsem si to nepřipustila, ale teď mám úplně stažený žaludek.
Taky doufám, že se na to Pavlův tým zaměří intenzivněji než doteď.
Teda ale wendulko, vono záleží hlavně na voličích, jestli na to budou slyšet, to je ta potíž! Kdyby byli normální, tak si ani nevodplivnou! Nebo spíš by to dotyčnej kripl ani nezkoušel, věda že to nezabere. Problém je s tím naším elektorátem... že nějakej kripl zkouší první poslední (podpásovky), to je jasný, proto je to přece kripl ![]()
Já už tady padám únavou a to to teprve začalo!
Jsou to strašný nervy!!!
divko z budoucnosti, vy mate noc, co? A nemohla by ses nam tam, v ty budoucnosti, kouknout, jak to dopadne? :)
Garfie aspoň seš kdyžtak v Japonsku! co my tady?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje