MaeGandal jo, taky myslím, že to bude ono. Mně to říkal s velkou obavou někdo, kdo rozhodně Babišův volič není. Myslím, že na takové lidi bude platit jen trpělivé vysvětlování a ujišťování rozhodně ne opovrhování, aby v tom druhém kole přišli.
Aktuální česká politická situace
moora Blíží se půlnoc, ale nejsem o nic chytřejší než vy v minulosti! :-)
Danuše je frajerka, dala to se ctí.
999 Danuše super. Uvidíme, co s ní bude dál.
Odhad umělé inteligence.

Klobouk dolů, Danuše.
continuity To by bylo super :-).
continuity
A docela by mě zajímalo, kdy (a zda vůbec) Danuše vyzve k podpoře Pavla. Já čekám!
Tak jo a za mě to i udělala velice pěkně, s noblesou.
Teda mě ten prenos z jejiho štábu uplne rozhodil. Bylo to teda emotivní jak prase. Ty deti byly skvely. Ale ted tedy ze rovnou nevyslovi P P podporu mi trochu nastvala.
Danuše super. Volila jsem ji.
continuity kéž by umělá inteligence vystrnadila kus te přirozené
Ja jsem se nemohla primet volit Pavla, tak jsem dala vybrat Tondovi a ten si vybral "pani" :D ale prekvapuje me, ze ma tak malo:(
Tak jo a za mě to i udělala velice pěkně, s noblesou.
Teď jsem to zaslechla. Jako cajk, i když nevim jestli s tak (relativně?) mizerným výsledkem Pavlovi pomůže nebo naopak... totiž jestli s ním hodlá obrážet štace, kde bezesporu propadla ![]()
Ale jo, gesto dobrý.
Dostala jsem se k TV az ted, koukam, ze celkem podle ocekavani. Bude to jeste nervak za dva tydny.
První nebo druhej, co je to platný... doufala jsem taky v jednokolový... Bože, já nechci Babiše za prezidenta!! To je příšerná představa! ![]()
wendulka
Teda ale wendulko, vono záleží hlavně na voličích, jestli na to budou slyšet, to je ta potíž! Kdyby byli normální, tak si ani nevodplivnou! Nebo spíš by to dotyčnej kripl ani nezkoušel, věda že to nezabere. Problém je s tím naším elektorátem... že nějakej kripl zkouší první poslední (podpásovky), to je jasný, proto je to přece kripl
Ty to ale bereš z pozice člověka, který podléhá nátlaku jen minimálně. Pragmatických lidí jako ty zase tolik není. Moje máma je normální, ale je od přírody úzkostlivá, tudíž má tendenci nátlaku / dezinformacím podléhat. Když jí to ovšem rozumně vysvětlíš, je schopná to pochopit. A s touhle skupinou lidí se v boji proti dezinformacím dá pracovat. A to úplně pro účely voleb stačí, když jsou výsledky takto těsné.
RoSa Já mám představu součtu hlasů demokratických kandidátů, tj. vítězství Pavla!!! Tak snad to lidé v 2. kole dají![]()
Teď jsem to zaslechla. Jako cajk, i když nevim jestli s tak (relativně?) mizerným výsledkem Pavlovi pomůže nebo naopak... totiž jestli s ním hodlá obrážet štace, kde bezesporu propadla
Ale jo, gesto dobrý.
Mizernym vysledkem? Babis mel pred chvili cca 1 800 000 hlasu, Pavel jen o padesat tisic mene, 1 750 000, a Danuse mela pres 700 000. To uz je dost na to, aby to zahybalo vysledkem.
Korsičanka No jo, ale jestli to takhle nebylo i s Drahošem. Jinak bych to tak taky viděla. Já se ted do toho opřu, seženu hlasy!
Prosla jsem si vysledky voleb meho trvaleho bydliste (kde uz neziju ale volim), soucasneho a vesnice vedle, kde mam nejvic vazeb a dobry ❤️. Na jednom miste Babis az 4. No ale ukazuje to, v jak velke socialni bubline se pohybuju. Napr. vesnice, kde maji moji rodice chatu ma drtive demokraticke kandidaty ale vesnicw o par km dal, kde mam taky cast rodiny je babisovska jak blazen.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje