Karja Asi taky vyrazím na náměstí. U nás vyhrál ten zmetek
- ač okres dal hlasy Pavlovi.
Aktuální česká politická situace
Korsičanka No jo, ale jestli to takhle nebylo i s Drahošem. Jinak bych to tak taky viděla. Já se ted do toho opřu, seženu hlasy!
Jj, přesně taková predikce se po prvním kole před pěti roky taky objevila a pak Drahoš o 50K hlasů prohrál. Pavlovou devízou proti Drahošovi je ale určitě, že je rozhodně větší osobnost.
Jsou to zase strašný nervy!
RoSaU nás proběhla debata, kam by jsme se případně stěhovali. Nechtěla jsem Zemana a Babiše jestě méně.
kdo všechno Bureše podpoří v druhém kole? Jen Bašta, ne?
Renusatko ta u nas probiha pred kazdymi volbami, ale jeste jsme nic nevymysleli, vy jo?
wendulka taky mel pred lety Zeman vyhodu, ze obhajoval pozici. Takze ac "nedelal kampan", bylo ho dost videt. Asi naposledy
mmam dojem, a opravte me prosim, ze tehdy to dost rozhodli i volici, co do prvnoho kola nesli. Ktere pak vyburcovali, at volit jdou, aby nevyhral Drahos.
Ja teda ted doufam, ze ti, co volili Nerudovou, Fisera a Hilsera volit i podruhe pujdou a budou volit proti Babisovi, kdyz uz ne pro Pavla.
Hlásím, že v našem okrsku bychom to dali - Pavel 55,28%, Danuše 16,46%, babiš 14%.
wendulka taky mel pred lety Zeman vyhodu, ze obhajoval pozici. Takze ac "nedelal kampan", bylo ho dost videt.
To určitě měl. Ale před tím měl výhodu, že byl stejně jako Babiš už premiérem.
Lenka22 my jsme taky velkoměsto! Pavel přes 50%
Z právě probíhajícího rozhovoru s Havlíčkem z volebního štábu ANO jsem nabyla dojmu, že v tom Babišově spolku má každý telefon na toho správného člověka a ty správné kontakty, a před usnutím si pokecají s Macronem na dobrou noc
Projela jsem zkusmo i ostatní okolní okrsky a kromě jednoho má všude Pavel přes 50%, dokonce i 59% - je to Praha 5 teda.
berush ted jsem s tim jdu...ne takhle slusne. Je to idiot.
rozdil 15k hlasu
berush jeho táta je náš soused. tak slušnej a milej človek
Karja Asi taky vyrazím na náměstí. U nás vyhrál ten zmetek
- ač okres dal hlasy Pavlovi.
u nás úplně stejně
martek01 Asi klešťový porod s následky
Zavřete někdo Havlíčkovi tu pusu, prosím
Moje sociální bublina je taky hodně uzavřena. Původ a spoustu bližších mám v Hradci Králové, pak 12 let v Praze a teď 8. rokem obýváme ves ve Středočeském kraji, takže místa, kde generál vítězí. Jsem optimistka a věřím, že za ty 2 týdny budeme slavit!!
8k rozdil
přála bych mu vítězstvi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my