KokoskaA on se nedal a neuhlídali!![]()
Aktuální česká politická situace
Preslechla jsem se, nebo Babis rekl, ze STB je hlidalo, aby nekradli?
Ja se z toho projevu nejak nemuzu vzpamatovat, to bylo fakt strasny.
Jsem se s překvapením dozvěděla, že je Bureš disident tvl. No co, člověk se furt učí.
luciole tak když už to musí bejt, tak rychle.... včera bylo pozdě
Korsičanka Tak my jsme znama komousska enklava, to ja bohuzel vim.![]()
Posledni dobou blbe spim, ale dneska se asi budu muset vozrat do bezvedomi, abych vubec zamhourila oko.
On v podstatě neřekne souvislou větu, ale hnus je to teda hroznej. Bohužel se bojím, ze jeho voliči na to uslysi
Uslyší? Dyť tý směsce nesouvislých slov nemůžou ani trochu rozumět.
Kokoska já prej dneska křičela ze spaní ![]()
nerolix prej by bylo nejlepší, kdyby v druhým kole mrzlo a sněžilo, že by důchodci nešli volit
Ne, prej by bylo nejlepší, kdyby blbci neházeli všechny do jednoho pytle, moji rodiče jsou 70+ a Babiše nevolili a tyhle soudy seniorů je uráží.
Chci se tak přestěhovat do Prahy mezi normální lidi.
Schválně jsem si zadala vesnici, odkud k nám do školy chodí ty naprosto nejtupější děti a výsledek voleb: Andrej Babiš 50%!!!!!!
Tvl, všude má kolem 30, ale tohle je síla i na mě...
Pche, tebe irituje vesnice, v našem okrese dostal 51%, o procento a kousek víc než před 5 roky dostal po prvním kole Zeman
!
Jediné, co mě trochu utěšuje, že konkrétně v našem městě dostal o 5% hlasů méně než v sousedním městě, které je zhruba stejně velké jako my, ale spadá pod náš okres. Estebácký agent nevyhrál jen ve dvou obcích.
Jako zbytek republiky to MUSÍ za ty dva týdny dát ještě lépe než teď, protože být to podle severu tady u nás, tak velký velký velký špatný.
Jak je to možný, že ta vesnice je tak marná? A celá Morava?
Kokoska už leju
porad vydejchavam ten B.hnus! U nás teda generál vyhrál (o prsa korejské ženy, jak by řekl tuším Bosák)
74SLena neschopna vlada, s kterou zamete, komunisticky rozvedcik, kteremu zabrani skodit republice, mirove snahy, na ktere se zatim nikdo s Evropy nezmohl, znamost se vsemi prezidenty i nejbohatsim clovekem, vsechno pro lidi, Agrofertska nadace, ktera rozdava miliony... vzdyt on je takovy hodny dobrobsordecny strejda!
Vilemina kde se najdou ty vysledky podle regionu?
Vesnice, kde jsem strávila dětství dala Babisovi 49,4%, rodná Ostrava je taky skoro na 50%.
A po Babisove tiskovce mám obavy, za Babiš vyhraje.
Kokoska kurzy.cz i po velobnich okrscich.
Malvin asi jsem se radsi nemela divat, jak je na tom moje malomesto.
Korsičanka nekdy snad lip nevedet :(
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje