Korsičanka koukám na tu mapu... nechtěli by Němci ty Sudety zpátky? a tu Moravu jsme taky mohli nechat Slovákum...
Aktuální česká politická situace
RoSa :-D:-D
RoSa Tak to prr s temi Sudety. U nas je to v poradku a to jsme s muzem volili jeste k tomu jinde
.
RoSa Naaahodou - Jihomoravský kraj na poslední chvíli zezelenal, ale bylo to napínavý!
Televizni noviny, znovu to bahno. Jak muze Babis rejt do Pavla za komunistickou minulost, kdyz sam v ni byl a vladnul s podporou KSCM az do dubna 21?
Ne, prej by bylo nejlepší, kdyby blbci neházeli všechny do jednoho pytle, moji rodiče jsou 70+ a Babiše nevolili a tyhle soudy seniorů je uráží.
@kan přesně, tohle plivàní na seniory je fakt ubohé
olte neberte si to tak osobně, snad chápete, jak to bylo myšleno. Ostatně asi senioři opravdu volí spíš babiše. Já jsem sama senior, ale neuráží mě to. Moje máma ještě větší senior, volí Pavla a ani za ni mě to neuráží.
Kokoska protože je to podlej šmejd, kterej se nestiti ničeho ![]()
Pane Babiši, co vás dnes nejvíc překvapilo? Mě dnes nejvíc překvapilo děkuji svým voličům. Aneb Zeptejte se mě na co chcete, já vám na co chci nesouvisle odpovím.
To byl teď krásný rozhovor na ČT24... moderátor úžasný a Babiš v prdeli. Teď se předvedl, když mu ty jeho lži začal někdo rozporovat.
A fascinuje mě poznámka o vítání ruských vojsk... jestli Blaboliš myslel 68. rok, tak to bylo Pavlovi tak 6.
Paris Ted jsem to chtela napsat
Ale kolik jeho volicu to bude pocitat![]()
Paris proto se vyhýbá debatám, protože by byl v prdeli furt. Ale problém je, že "naše bublina" už to dávno ví, ale jeho bublina ne, navíc to ani nechce slyšet, neposlouchá to a nebo by tomu nerozuměla. Aneb jak říkala ta milá paní na demošce na Václaváku, kterou organizoval ten Vrabel/Vrobel/nevím, jak se jmenuje - "No on asi lže, ale mě to nevadí"....
mirajo právě že asi nikdo. Ti mu sežerou i s navijákem, když to řekl, tak to tak určitě je.
Lenka22 jj, psala jsem asi 2 strany zpět. Chtělo by to přímou konfrontaci, kde by k tomu mohl Pavel podat svoje vyjádření, jinak to Babišovi voliči budou brát jako pravdivé info.
Znam jednu volicku Babise, ktera si mysli, ze volby jsou jednokolove, no kdo jsem ja, abych ji presvedcovala o opaku.
.
Čekala jsem od něho špínu, ale ne hned první den. Místo, abych se radovala, že Pavel postoupil, tak jsem vytočená z toho zákeřňáka. Nemůžu ho rozdejchat.
Černá kočka obávám se, že bude mít hodně příležitostí zjistit v následujích 2 týdnech, že bude i druhé kolo. To asi nepůjde přehlédnout.
Paris Mám pocit, že naráží na nějaký Pavlův "motivační dopis" či co, který psal, když vstupoval do strany.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje