Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34279 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 20:50

Paris jo, Kubal Babise dusil, ale B statecne odolal a nepovolil a nerekl, ze ten souhlas se vstupem vojsk musel podepsat taky, kdyz chtel do KSC! Kubal totiz citoval Zemana, ktery tohle nekde popsal, jak to bylo.

Online Černá kočka
1732 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 20:59

Paris Zas jestli v tech debatach bude sedet Pavel sam, tak by nekdo mohl nabyt dojmu, ze uz je hotovo.

A ted vazne, nikomu nechci ubirat volebni pravo, ale kdyz je nekdo zapaleny volic Babise, protoze slysi na ty jeho reci a nezajima se vubec o zadne argumenty ohledne toho, ze lze kudy chodi, tak at si zjisti sam, ze je jeste druhe kolo a listky ti daji az ve volebni mistnosti.

Offline Paris
příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:02

Černá kočka to je pravda

Offline Paris
příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:05

Kokoska já jsem z něj neměla pocit, že by statečně odolal. Evidentně byl v koncích. Pak už neměl žádné argumenty a nastávaly pauzy, koktání a kopání okolo sebe.

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:12

Jak jsem stará, tak nikdy nepochopím, jak je možný, že nikdo z těch Babišovych nohsledů při té jeho řeči o tom, že Pavel=Putin a pod. nevystoupí a neřekne "tak dost, končím, to se fakt nedá..." Kde je doprdele nějaká sebeúcta? To ty lidi mají fakt takovou hroší kůži, nebo se bojí, že přijdou o koryto? Jsem naivní, vím.

Offline Korsičanka blogger
13371 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:15

Já mám obavu spíš z té Pavlovy návštěvy Moravskoslezského kraje...,aby po něm neházeli shnilou zeleninou...,když jsou tak zapálení do Blbiše

Ale stejně věřím, že tu krysu jeho vlastní lži a bláboly odepíšou!!!

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:15
Reakce na Řvousenka:

Jak jsem stará, tak nikdy nepochopím, jak je možný, že nikdo z těch Babišovych nohsledů při té jeho řeči o tom, že Pavel=Putin a pod. nevystoupí a neřekne "tak dost, končím, to se fakt nedá..." Kde je doprdele nějaká sebeúcta? To ty lidi mají fakt takovou hroší kůži, nebo se bojí, že přijdou o koryto? Jsem naivní, vím.

Za B je správně, s čímž jde ruku v ruce i A.

Offline Kokoska
34279 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:34

Paris no statecne v uvozovkach :)

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 21:47

Tady třeba jak to vidí mladí voliči AB. Priznam se, ze jsem ten text bohuzel vůbec nepochopila.

Offline Sweet Potato
39727 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:00

Dobrá debata novinářů teď na ČT24.

Offline Renusatko
11675 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:01

Tak teď jsem měla možnost si přečíst kamenování a důvody k volbě Babiše a žasnu. Kamarád z malé vesnice napsal, že volil Pavla. Pod tímto příspěvkem má 50 komentářů, že je debil, že chce jít do války, že všichni budou muset narukovat a bránit Ukrajinu. Dost z těch lidí znám. Je to průřez věkový, od 20 po 70. Já vůbec nechápu, kde k tomu ti lidi přišli

Offline continuity
42003 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:16

Jinak teda dnes nám Babiš předvedl svoji angličtinu a to je teda něco.  Finanční analytický úřad aka unit bylo nejvíc.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:21

continuity Ted na CT24 byl kousek rozhovoru s Kubalem (zbytek jsem prosvihla) a to bylo jako co . To byl slovni prujem, padesat myslenek ruzne se propletajicich v jedne nekoncici vete. Proste PP nema selfie s zadnym poradnym prezidentem, alw andy jo 

Offline Mohučanka
7327 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:21

Sweet Potato Jo ta debata byla super. Představovala jsem si, jak pak jdou pánové spolu do hospody a pokračují

13371 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:23

continuity Jsem si říkala, že uši anglicky mluvících trpěly A to jsem na ni zvyklá jen z filmů. Ještě bych ráda slyšela jeho FR a NJ.

Offline continuity
42003 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:24

Korsičanka to je prý stejně strašný.

Němčinu jsem slyšela, ale už ji nevládnu tak, abych to poznala. 

Offline continuity
42003 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:26

Jinak nejlepší zpráva letošního prvního kola za mě je volební zisk pana demokratického kandidáta Bašty. To me opravdu potešilo, ze těch antisystemovych voličů zas tolik v ČR nežije.

Ten Václavák byl takový vykmit, ale tímto směrem nebezpečí asi momentálně nehrozí..

13371 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:26

continuity Nejlepší, jak tu někdo reagoval na Moničinu ódu"...ale česky neumí!"

Offline baltik
4958 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:27

Tak jsem zaslechla, ze u nas v rodine zazneli, ze nas pavel zatahne do valky...

Nemohly by se media vic venovat vysvetlovani toho, co muze a nemuze udelat prezident a osverlivani jasnych nepravd pronasenych kandidaty? Od protikandidatu to viditelne nefunguje...

Offline Kokoska
34279 příspěvků moje polička 14. ledna 2023 22:28

Korsičanka continuity protoze anglicky v podstate neumim a protoze jsem Babisovi rozumela, muselo to byt opravdu čenglish