Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 09:44

Evaeva no pokud měl horečku ještě vypadal dobře, předpokládám že ho nacpali paralenem a nějakými pseudoefedriny, aby tam nevypadal jak v posledním tažení, stejně už na konci na něm bylo vidět, že to chce mít pokud možno za sebou. Řezníček to taky nemusel natáhnout na dvě hodiny. ČT si jistě bahnila ve sledovanosti.  

To je blbý, ale není to konec světa. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 09:46

Jos to je hrozný zmar, ten článek 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 09:47

continuity ano, souhlasím. On i Řezníček mi přišel takový "my všichni víme, že lžete", ale moc to nezdůrazňoval, mi přišlo.

Offline Marbuša
1420 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 09:48

I když ty volby dopadnou dobře, já nebudu klidná, dokud bude Babiš na světě. Tím k ničemu nenavádím, jen si myslím, že třeba Zeman už teď bude neškodnej (snad), ale AB bude mít pořád ANO, nedivila bych se, kdyby příští volby byli vítěznou stranou. Ti Francouzi ho asi nezavřou, žejo? Jinak debatu jsem vydržela asi 4 minuty, víc ne a radši si přečetla Martina Bartkovského.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:00

Evaeva vždyť mu říkali,že lze na střídačku v každém druhém vstupu.

To je potíž s manipulátory. Já bych řekla slovy Patera Knoxe. A nyní máte, vážení diváci všechny indicie, abyste se rozhodli správně. 

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:07

wendulka mamce drzim palce!

continuity ja nevim, cela ta prima volba je podle me spatne, kdyz se tam lidi rozhodujou stylem: o tom jsem uz nekdy slysel, tomu to tam hodim..

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:09

No a kdo by volil Babiše i po zhlédnutí vsech tech debat, ten by u me vážně skoncil.

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:10

Mne hlava nebere, jak jsou ti Babisovi volici zaryti. "Jo, ta tiskovka po volbach byla hnusna. Jo, ty plakaty jsou hnusny. Jo, ty utoky na Pavla jsou pres caru. Ale to je vsechno predvolebni kampan, to tak musi kazdy brat, on je zkuseny politik"

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:11

continuity Ja s tebou souhlasim, ale on se tak chova a vidis, ze vysledky to bohuzel ma. U casti jeho volicu navic neni sance na nejaky progres, neni jak je vzdelat. 

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:13

Kokoska zkuseny politik, ktey nastve pul Evropy, laska je fakt slepa

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:15

Mulen Je to diplomat! Ty vole, dneska jsem chytla uplně u vaření paniku, že to ten kokot vyhraje.

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:16

Karja ja vcera u te debaty. Jako panikarit nena cenu, ale poruc si to ze.

Offline Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:18

Evaeva Řezníček to chudák schytává z obou stran. Z jedné, že málo Bureše tepal, z druhé, že bylo poznat, že není nestranný. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:21
Reakce na Mulen:

No a kdo by volil Babiše i po zhlédnutí vsech tech debat, ten by u me vážně skoncil.

​Jenže...slova voliče Babiše...Chudák Babiš, vůbec nedostal prostor, moderátor mu skákal do řeči, chtěl ho rozhodit. Pavel znal otázky předem, přesně věděl na co odpovědět. A to Polsko paráda, my stejně ve vlce nic nezmůžeme a nechceme, aby synové, vnuci, manželé šli pomáhat do cizí země. 

Jen doufám, že continuity má pravdu a o ty, co už ho volili, nejde. Já mám obavu, že půjde o každý hlas. 

Offline wendulka admin
16658 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:21

Mulen 

Díky. Je to blbá shoda okolností jako před 11 lety, protože chtěla v 2. kole taky přispět hlasem. Já jsem na neschopence nakonec až do pátku, takže ani nemám koho dalšího přesvědčit, jak jsem měla po vyhlášení 1. kola v plánu.

Včera jsem zrovna náhodou zabrousila na profil přítelkyně mojí tety, která sdílela videjko nějakého příznivce SPD, na kterém se "snažil konfrontovat PP". Jsem ho obdivovala, že se zpočátku pokoušel s ním rozumně diskutovat, ale on mlel takové nesmysly o válce, že to nakonec vzdal a věnoval se dál svým voličům.

Já to fakt nechápu, že ti lidi jsou tak hloupí a ještě to sdílí a takhle se veřejně zesměšňují.

Stejně jako continuity doufám, že takových lidí tu nežije přes 50 %, jinak nám fakt není pomoci.

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:23

Renusatko no ale to neni pravda, ze nedostava prostor, naopak. No slepa laska proste.

Offline Mulen
5021 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:25

wendulka fakt budu doufat, ze jich nebude vetsina.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:36

Sweet Potato no s tím bych taky souhlasila, bylo to poznat. Ale je fakt, že debata s Babišem se asi nedá zvládnout dobře.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:44
Reakce na Jos:

continuity Ja s tebou souhlasim, ale on se tak chova a vidis, ze vysledky to bohuzel ma. U casti jeho volicu navic neni sance na nejaky progres, neni jak je vzdelat. 

​Výsledek, který zatím vidím já, že podle průzkumu by to po týdnu Babišova blábolení generál vcelku s přehledem vyhrál. 

Vyhráno není,hlavně proto, že je nutné, aby všichni ti naštvaní voliči dorazili k volbám, děj se co děj. Ale nic extra dalšího už není potřeba. Že nás Prchal udrží v nasranosti ještě pět dní, o tom nemám nejmenších  pochyb. Ledaže bychom to už nedali emočne a zcela otupěli. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 23. ledna 2023 10:49

Vcera jsem tu prisernou debatu celou nedala, ale z toho co jsem videla jsem byla fakt v soku. Prislo mi, ze to Pavel a Reznickem uplne vypustili a nechali tam toho pacienta nonstop blabolit lzi a byli vuci AB hrozne malo razantni. Celou dobu jsem si predstavovala, jak by ta debata vypadala, kdyby ji moderoval Zelezny.

Ja jen doufam, ze nebudeme jeste vzpominat na Zemana. Jako lidsky to je taky odpad, ale ten Babis mi fakt prijde jeste o nekolik levelu horsi. Mirotvurce tvl.