Sweet Potato To je úžasný![]()
Aktuální česká politická situace
continuity ano, takto to bylo . Blbec
Sweet Potato od rána jim lidé poslali skoro dvě mega :)
Kdyby někdo taky chtěl, tak tady:
Není to úplně od rána, ale za poslední rok (od 31.1.2022).
Každopádně ale díky za odkaz - taky něco málo přisypu![]()
Kan No jasne, ale nepřijde ti to umělé vyvolávat trochu zbytečný? Mně teda jo. Hlavně třeba tvůj děda o tom vyprávěl, tvůj taťka taky, takže to bylo takový jakože běžný, zažitý, uchopitelný nebo jak to říct. Myslím, že současný děti se v tom placaj, neni to pro ně běžný, navic teď jak mají volně přístup k internetu, tak tam taky neviděj pěkný věci....no prostě zbytečný, zbytečný, zbytečný. A bagatelizovat to, tím, že jsem to taky zažila není argument.
Karja no hlavne já sice žila "ve stínu atomového hřibu", ale válka byla spíš teoretická nebo dávno minula věc. (Kromě toho, jak moc se mi ulevilo, jsem zjistila až zpětně).
Ale moje děti mají dva ukrajinské spolužáky a tam ta válka reálné je. Pustíš večer zprávy a tam bombardování. Mě se reálné starší část rodiny po invazí sesypala).
Nedá se to zrovnávat.
jerry já jsem tam byla dopoledne a bylo tam 388 tisíc, většina se vybrala za dnešek :) S velkou radostí to tam průběžně kontroluju :)
Kňúúú, do Hradce se bojiiiiiim, kňuuuuuuuu
Je to radostné zjištění - o tom žádná.
Myslím, že v Girasole Hustopeče takovou odezvu v žádném případě nečekali. A umím si představit, jak těžké z pohledu ekonomického rozhodování pro ně bylo vzdát se příspěvku od Burešovy nadace - přece jen 300.000,- Kč mít nebo nemít, je v poměrech podobných organizací sakra rozdíl. A ukázalo se, že lidi umí správná rozhodnutí ocenit.
Na cely ty tiskovce me nejvic pobavilo to, ze mi pred ni na idnes 2x (!) bezela reklamni kampan pro PP ![]()
..a asi vím proč - on mi i přes moji ochranku na hubu dřív nebo později někdo dá
Kňúúúúú
Lama_z_Lana co na te tiskovce rika? Me nejde nejak zvuk..
Mulen Přišel mu dopis "buď prohrajete nebo zemřete" a zrušil kontaktní kampaň.
Podle mě předčasně, měl počkat do soboty. Kdyby prohrál, tak mu nic nehrozí.
brrr to je slaby, trochu jsem doufala ze odstoupi![]()
Mě fascinuje ta jeho nehorázná drzost! Zaseje vítr a děsně se diví, co že to jako sklízí ![]()
Na výzvy neodstranil ani jeden ze svých štvavých billboardů, nijak se nevymezil proti strašení v mailech, naopak se na nich přiživuje. Prase jedno! ![]()
brrr Ukázal ten dopis?
Se mu nedivim. Zijou tam drsny lidi. :D :D :D
A co se tyka tech mailu. To, co tam predcital, mi chodi skoro denne. Od priznivcu Babise nebo Zemana.
brrr Nene ono to pry pisatel napsal, ze " vezme flintu a vydá se na svůj poslední lov“.
Jos Ale až po volbách.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.