Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:08
Reakce na Vari:

Kdyby odstoupil, byla by to aspon klidny sobotni odpoledne. Nerudova by nad Pavlem nejspis nevyhrala, takhle se budu nervovat u televize.

​Tímto bych si tak jistá nebyla, pořád je ve veřejném prostoru dost aktivní a vidět. Ztratila dost voliču v prvním kole, protože to hodili na jistotu radši Pavlovi a navíc teď spoustu lidí přesvědčila, když tu porážku zvládla s velkou noblesou. Spousta lidí by se na to vykašlala, protože oba dva přijatelní. Časti voličů vadí komunistická minulost a Pavla. Bude to každopádně mnohem  těsnější výsledek než s Babišem. 

No mít volební právo, začala bych se nad tím vážněji zamyslet. 

Offline Vari
2220 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:14

continuity Nerudova by mi nevadila, u me taky nasbirala za posledni tejden a kousek vic plusovejch bofmdu nez za celou predchozi kampan. Babis by se asi dost divil, kdyby Pavel na ten jeho apel fakt odstoupil a Babise by v druhym kole porazila Nerudova.

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:38

Mohl by mi někdo říct, čím by jednoho člověka nadchnul Hilšer a Zima? Kde by tam byla ta synergie?

Jinak jsem se teda měla držet toho, co tu rikala Karja a vůbec se nikoho neptat na politiku, protože je to vysoce riskantní a člověk riskují, že přijde o přátele. 

Online Sweet Potato
40378 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:38

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:42

Vari jestli by Nerudova porazila Babiše se můžeme jenom domyslet, podle mě má lepší šance oproti Pavlovi a vždy měla. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:47

Jinak se bavím představou, jak ten keket čeká na nejzassi možný termín, aby to poslal datovou schránkou 20 vteřin před limitem, podobné jak v té debatě a on mu klekne počítač.

Offline barbucha blogger
35855 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:47
Reakce na continuity:

Podle mě to nevybere a tak jako tak v politice skončil. 

​A to souhlasím. Nikdo se už nebude bavit s takovým lůzrem. Ani ti jeho voliči, co se tak vždycky plácali po ramenou, jak "jim" to Andrej, ten chlapák, natřel! No a z chlapáka teď maj ukňouranou vonuci!

I když bych se vsadila, že pokud to projede (jo, pokud! jsem pořád opatrná ), tak je schopnej se vo to i soudit! Hele zmanipulovaný neplatný volby, krádež hlasů... jako bych ho slyšela. Nakonec se soudil Bush, i ten Trump... a vůbec jim to nebylo trapný!

A to by mě zajímalo, jak by to tady pak probíhalo. Zrušili by ten výsledek? Nebo by to pozastavili a Zeman by byl prezidentem až do vyřešení? To by mě pravděpodobně zabilo.

Offline Tabea
8113 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:47
Reakce na Černá kočka:

Karja A k tem detem, my ho vsichni porad uklidnujeme, ale on je hodne citlivy a porad to v nem je. A pro stare lidi, kteri nemaji nikoho to musi byt taky hrozne kdyz si o tom nemaji s kym promluvit, fakt by si zato od zivota zaslouzil poradnou pres hubu.

​syn to taky pořád řeší. Když jsme byli na Vánoce v ČR, tak se ptal mojí mamy, jestli přijdou rusaci do Česka a nechal se hodnekrat ujistit, že nepřijdou. Pak ji řekl, že když přijdou, musí se naši přestěhovat k nám. Cestou domu mi to nezávisle na tomhle rozhovoru (nevěděla jsem, že proběhl) rikal, že když do ČR přijdou rusaci, vezmeme k sobě brachovy děti.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:49

Zeman dneska na setkani s Dudou pekne Babise zkoupal.

„Neberte některá neuvážená vyjádření za příliš bernou minci,“

A Duda nezustal pozadu.

„Otázka nebyla úplně chytrá, možná se měli zeptat, co by udělal, kdyby zaútočili na Slovensko.“

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:53

continuity Jo máš pravdu s tou válkou a dětma, situace je úplně odlišná jak před x lety, srovnávat to nejde ani v nejmenším. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:54

A jeste Zeman

„Každý politik musí počítat s tím, že není milován sto procenty obyvatel své země. U některých obyvatel je dokonce i nenáviděn. To platí u obyvatel jakékoli země,“ Podle něj je na to zapotřebí reagovat s klidem a možná i s úsměvem.

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 18:55

A nechci, aby Babis odstoupil, chci, aby si to pekne vyzral a odlezl s nejakym trapnym procentem.

Offline brrr
12341 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:00

Kdyby teda Babiš odstoupil, posunul by se termín voleb? Aby měla Nerudová čas na kampaň. Neví razorblade ?

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:04

brrr ne, budou normálně, jak jsou plánované. 

Offline Kokoska
34954 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:05

Chichi

Andor Šándor: Babiš není chlap. Když Monika dostala nábojnici, v kampani pokračoval, když on dostal výhrůžný dopis, schová se v Průhonicích

Offline Paris
příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:06
Reakce na barbucha:

Tak nejdřív přijde kulka Motyce, pak výhrůžnej dopis Burešovi a dneska se prej po něm už rovnou střílelo! Co přijde zítra?! Osobně s jistotou očekávám už aspoň tu koňskou hlavu pod peřinou. 

Nebo by se moh už konečně někdo trefit.

https://mobile.twitter.com/AndrejBabis/status/1617909346914172928

​Bartkovský reagoval :

https://mobile.twitter.com/bartkovskym/status/1617924984768442369

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:10

brrr myslim, ze ne. Nedavno byla v tv nejaka reportaz, kde ukazovali, ze jsou vytisteny i listky pro danusi a fischera. A teda... jeho post pred 2 hodinama, ze nasli vystrelenou nabojnici na parkoviati v pruhonicich, uz zacina vypadat jako grande finale. Uvidime, co rekne zitra. To by se najednou fans pavla a danuse povrazdili

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:29

Cože? Já chci aby odstoupil, to by byla aspoň zábava těch pár dní do voleb! To bych si fakt užila.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 24. ledna 2023 19:34

dzizisketa moc dlouhá sranda by to nebyla, pokud odstoupí tak 24 hodin před. To je jedna debata.