razorblade Ty aspoň nemusíš do Příbrami, když je PP marod, co?
Aktuální česká politická situace
Babiše prý někdo zastřelí, bude-li zvolen. Výzva převzatá z Facebooku:
Zachraňme Babiše!
Volme Pavla!
Torrah Boží![]()
Prosím vás, můžete mi vysvětlit, co přesně ten Aspen institute dělá a co dělá špatně, že leží vlastencům v žaludku? V tomhle jsem nepolíbená...
Karja To umělé vyvolávání strachu mi přijde zbytečné, ale o tom jsem nepsala. Myslím si, že jsme byli vůdči stresu z války odolnější, nebo nás rodiče dokázali uklidnit, bavili jsme se o tom dost.
Kan To strašně zobecňuješ.
Netuším, jaká jsi generace, ale to je vlastně jedno. Toc že někdo si hrál na vojáčky, neznamená, že jiný nebyl ve stresu.
To, že předkové vyprávějí o svých zkušenostech, nejde srovnávat s masírkou o aktuální hrozbě.
brrr jojo, musela jsem si najit dneska neco jinyho![]()
razorblade Udělala sis volno před finálním zápřahem? ![]()
barbucha A kdo ne? ![]()
Tak nejdřív přijde kulka Motyce, pak výhrůžnej dopis Burešovi a dneska se prej po něm už rovnou střílelo! Co přijde zítra?!
Osobně s jistotou očekávám už aspoň tu koňskou hlavu pod peřinou.
Nebo by se moh už konečně někdo trefit.
Definitivně se utrh ze řetězu. (Jo a u Sokolovny našli hilznu!)

barbucha zítra koňská hlava a pozítří odstoupí.
Tohle uz není kampaň, ale exit strategy se základní damage control.
continuity Přesně tak, o exit strategy mě ujišťoval i můj muž hned po tom, co mě rozhodila ta dnešní Burešova tiskovka. Dává mi to smysl.
Jakože nechce ohrozit životy svých blízkých? Tvl kde si myslí že žije - v Africe?! No ale jestli chce odstoupit... tak mu nesmíme bránit, že jo!
Kdyby odstoupil, byla by to aspon klidny sobotni odpoledne. Nerudova by nad Pavlem nejspis nevyhrala, takhle se budu nervovat u televize.
brrr no, to uplne ne. Tesim se na volno v breznu :)
Aspen Institute je neziskovka/think tank, financují ho především americké nadace /Carnegie Corporation, The Rockefeller Brothers Fund, Fordovy nadace/; u nás vadí především těm, kteří za vším vidí Great Reset, Sorose + těm, kteří jsou proti globalizaci, typicky třeba SPD apod., podle kterých hájí především zájmy globalistických elit a USA.
Mnozí čeští politici s nimi mají nějaký kontakt, jsou zváni na jejich konference apod. Za otevřením středoevropské pobočky stála aktivita M. Albright, reálně za tím stál Bakala. Takže komu vadí tihle lidé, tomu vadí i AI.
nerolix jj, bude to teď lehce stupňovat. Nesmí zas moc, aby to nezačala příliš aktivně řešit policie. takže jen tak "do malé hloubky", aby presvedčil verne, že jde jemu nebo Monice reálně o život.
Podle mě to nevybere a tak jako tak v politice skončil.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.