Jinak se bavím představou, jak ten keket čeká na nejzassi možný termín, aby to poslal datovou schránkou 20 vteřin před limitem, podobné jak v té debatě a on mu klekne počítač.
Škodoradost lvl milión! ![]()
Jinak se bavím představou, jak ten keket čeká na nejzassi možný termín, aby to poslal datovou schránkou 20 vteřin před limitem, podobné jak v té debatě a on mu klekne počítač.
Škodoradost lvl milión! ![]()
Sweet Potato Ale já to nesrovnávám. A na ty vojáčky si nikdo nehrál, já teda určitě ne. A ano, je to jedno.
No jako myslela jsem si, že bych podruhé zas volila Nerudovou, ale teď jsem viděla tohle a nevím, nevím...
dzizisketa Lukáš Biba je fotografickej bůh.
Jen nechápu, kde toho psa schovavali doted. To byla poslední linie obrany před Babišovimi šrapnely. ![]()
dzizisketa No já bych snad volit nesla nebo hodila prázdného papír.
Ale kde jste to vzaly že by odstoupil? Jakože se boji prohry, tak než přijít s výpraskem tak radši odstoupí? Nebo se boji fakt těch nábojnic a chce knucet?
Karja to jsou takové spekulace. Já třeba nevěřím, že to kňučení ku přinese byt jenom jeden hlas. A nějaký účel to mít bude.
Tohle je paráda, která se vám líbí nejvíc? Mě lavina.

Karja Nebojí. Chce kňučet.
Fakt se jim utrh. ![]()

taky bych si přála, aby odstoupil, ale nemyslím si, že to udělá. A k tomu, proč se teď chová, jak se chová, nabízejí zajímavý pohled v Respektu:
Intenzivně loví voliče SPD + "potřebuje především odradit Pavlovy voliče od účasti ve volbách. Jak to tedy ve zbylém čase udělat? Třeba hrou na ztrátu energie a rezignovanost. Šance, že to pomůže k celkovému vítězství, není vzhledem k náskoku Pavla kdovíjaká, ale pokud chtěl Babiš aspoň něco zkusit, tohle se nabízelo."
continuity Hlasuju pro VOL a skol![]()
Anema To dává smysl. A spočítali si, že nemá smysl dál objíždět náměstí, když je to debakl za debaklem. Takže pádný důvod, proč zbytek výjezdů zrušit.
Sweet Potato jo, přesně. Já myslím, že je hráč a vzdávat to nebude. Fakt teď dělá, co může. Ale samo bych si moc přála opak!
continuity to je super, mně se líbí všechny, nejvíc asi Winter sports
Sweet Potato Co to toto, neznam...![]()
Hihi, vidím, že Nýdrle se asi líbil poslední Tonda Blaník stejně jako mně. Hezký
.
@
Anema Babiš je hráč? ![]()
To jsi mě fakt pobavila.
Základní vlastnosti hráče je, že rád riskuje kvůli potěšení z hry samotné. Takže i když nevyhrá, splnilo to účel a nespílá osudu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.