Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 06. března 2023 19:27

andulka01 aha, já jsem si to počítala ročne. 

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 06. března 2023 21:56

Holky štípněte mě, to se mi snad musí jenom zdát

Jako výsledek hospodaření sídla hlavy státu je tvl vypitej sklep... ne, to už nemůže bejt pravda... plus spravedlivé rozhořčení poctivého vlekaře k tomu... účinkujeme snad v nějaký marťanský crazy komedii nebo co?

Offline Antje
příspěvků moje polička 06. března 2023 23:08

barbucha ve zpravach na Nove k tomu mluvila jedna trochu ostrejsi novinarka ( Lenka Zlamalova? ) Podle ni Mynar ve sve jednoduchosti, protoze moc nepremysli, chtel odvest pozornost od sve osoby 

Ze tim vyvola pravy opak a pripomenou se vsechny jeho afery, tak dalece pry on nevidi a nemysli

Zmatkuje, uvidime co jeste vyjde na povrch.

Offline jerry
11191 příspěvků moje polička 06. března 2023 23:25

Antje 

Myslím, že ta novinářka to pojmenovala přesně - vlekař opakovaně prokázal, že pokud je přitlačený ke zdi, začne střečkovat. Naposledy to bylo 6x změněné vyjádření k vypůjčenému stanu.

Tomu nasvědčuje i trestní oznámení jmenovitě na Velíška a Javůrkovou - tohle je vysloveně nestandardní postup, protože normálně se dává trestní oznámení na neznámého pachatele. Pokud by se totiž tomu výslovně jmenovanému člověku nepovedlo nic prokázat, tak může kontrovat trestním oznámením za křivé obvinění (a to se 100% úspěšností). 

Spletla jsem se, když jsem si myslela, že to hluboko uložené svinstvo začne vyplouvat na povrch až po odhodu zlodědka z Hradu....ono to začalo už teď. Vlekařovi začíná téct do bot - ta abolice by se mu byla táááák hodila

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 06. března 2023 23:29

jerry to mě teda šokuje, vůbec mě nenapadlo, že dál trestní oznámení přímo na ně. To je fakt vůl. On si snad myslí, že je nesmrtelný. 

Offline jerry
11191 příspěvků moje polička 07. března 2023 00:05

continuity 

Já si spíš myslím, že střečkuje - správa zámku Lány patří pod Správu Pražského hradu a přímým nadřízeným ředitele je kdo.....simsalabim....vedoucí Kanceláře prezidenta republiky. Takže jeho spoluzodpovědnost (ve formě nedostatečné či nulové kontroly) za všechno, co v trestním oznámení popisuje, je tím automaticky daná. 

Vlekař trestním oznámením vyhodil dýmovnici, o které si myslel, že ho "schová". A zřejmě nastane opak ti obvinění se začnou bránit, zaměstnanci se nebudou muset ničeho bát a to se to teprve rozjede. Vlekař se choval jako svině, takže jsem přesvědčená, že někteří si prozíravě naskenovali nebo stáhli na flešky různé dokumenty ještě před jejich skartací.  

Offline rozarka
4204 příspěvků moje polička 07. března 2023 07:56

jerry spletl si dýmovnici se světlicí.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 07. března 2023 08:07

rozarka to je velmi trefne

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 07. března 2023 08:18

Teda ale nešetří tu Alex na jejím fb profilu. 

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:05

barbucha práve to počúvam v správach, teda riadna hanba, veselo sa kradlo, popíjalo, čo si mysleli, že sa na to nepríde?

Offline jerry
11191 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:39
Reakce na rozarka:

jerry spletl si dýmovnici se světlicí.

​Přesně

Offline Magda
255 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:40

No oni hlavně doufali, že se v tom Bureš po zvolení nebude chtít hrabat.... a my jim tam posíláme generála

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:42

Ani to nemuseli vsechno osobne vychlastat, odvezt si "par lahvi" na horsi casy se taky muze hodit.

Mne je z toho normalne zle, co se tam vsechno zametalo pod koberec.  Ta parta si tam delala, co chtela, doufam, ze to vyleze vsechno na svetlo a aspon neco dojde odplaty, ze se uplne ze vseho nevylzou.

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:45

Kokoska a toto je pořád vrcholek ledovce. Teď někdo psal na TW (dokládal to fotkou), že Mynář prinútil hradní stráž, aby mu salutovala. 

Do Jeleního příkopu zas chodila behať Alex ( k tomu teda důkaz nemám). Sláma jim trčí z bot a hnůj, hnůj.

Někdo by měl projít mobiliář, zdi i depozitář, alkohol může být ještě to nejmenší. 

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:50
Reakce na Kokoska:

Ani to nemuseli vsechno osobne vychlastat, odvezt si "par lahvi" na horsi casy se taky muze hodit.

​Je to přesnej obrázek tý jejich křupanský maloměšťácký ubohosti. I pár flašek se hodilo! Jako by si nějaký nemohli koupit za svý. Voni snad kradli i mejdlo na záchodech

Offline barbucha blogger
35740 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:52

continuity 

Já bych spíš doporučovala projít vlekařovu vilu a chalupu. Myslím, že bude velký překvapení, co tam všechno najdou.

Offline jerry
11191 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:55

Kde se dá prodat hodně chlastu?

V hospodě? 

Kdo byl majitelem hospody, než shořela?

Vlekař.

Offline Beranka
417 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:55
Reakce na Kan:

Teda ale nešetří tu Alex na jejím fb profilu. 

​Je krapet arogantní, dámička.

Offline Kokoska
34802 příspěvků moje polička 07. března 2023 09:57

continuity barbucha v kazdem pripade jsem stastna, ze se na Hrad nedostal Babis. A mam velke velke velke obavy, jak dopadnou pristi volby, na dobu te kampane by bylo nejlepsi se nekam vystehovat.

Offline continuity
42854 příspěvků moje polička 07. března 2023 10:00

Kokoska příští jsou do europarlamentu, tudíž zde příliš nezajímavé, a na parlamentní je ještě čas se stresovat.  

Spíš nám strach z těch slovenských, ono ani Česku příliš nepomůže mít za souseda druhého Orbána.