Lamicka Sweet Potato 999 No tyjo! Tak to je teda hustý, a JŽ vážně kretén. Sundavám růžový brejle.
Aktuální česká politická situace
andulka01 taktez
andulka01 Dlouho jsem si teda myslela, že dospěl, no.
Po vyhlášená hasiče roku hasili žízeň a pak se v hotelu poprali.
Akorát nevím, jestli to nepatří spíš do vlákna Co vás dnes pobavilo"![]()
jerry Já to četla ráno a dost jsem se taky bavila :-). Ještě s mojí bujnou fantazií mi to jelo jako film :-).
jerry to je vynikající, úplně to vidím ![]()
To je historka na bakaláře.
Zajímavé že nikdo neřeší sexuální poměr s podřízenou. Každý slušnejší korporat se tomu snaží předcházet, i kdyby to byla manželka. ale politici jsou asi jiná kategorie.
Nejlepší je ta nabídka tý trojky :-)).
Taky to mohla být nabídka šestky...ale zřejmě toho alkoholu nebylo až tak moc![]()
continuity No hlavně ono z tohoto článku není jasné, jestli to byla jeho milenka i před tím;-).Edit: Ne tak se pletu, je to tam, že to spolu táhli.
999 Jj, je to sranda, jakože ,,no tak když už ses tady,, a pak půlku bitky prospal, hele to by byla trojka jak víno!
Karja to je úplně jedno. Já hned po nástupu na DPP(!) podepisovala, že nejsem ve střetu zájmů a součástí toho formuláře je, že nemám žádné podobné vztahy.
Príde mi stejně špatné ze sekretárky milenku udělat jako svoji milenku zaměstnat jako podřízenou.
Karja To jo :-)).
continuityJo to určitě.
continuity Jo, taky to mám v ranku "nepřípustné" a vztah v práci jsem nenavázala, i když mohla. Ale zrovna u nás probíhá velmi vážné párování šéf oddělení a jeho podřízená (nastoupila v únoru, teď jsou spolu na dovolené), takže jsem evidentně mimo.
andulka01nejseš, ono to párování může proběhnout, to zas zakázáno není, ale pak se jeden někam přesouvá.
Je to pribeh jak od cimrmanu. Ale v jadru je to hrozne smutny. Budu ve stredu na srazu. Mrk mrk :)
razorblade Mrk, mrk, ja jedu ve středu do Prahy, ale myslela jsem, že sraz není.
Já si vždycky vzpomenu na Suchánka v jednom videu, jak říkal, jak je těžký tady dělat nějakou srandu, když politici v tomhle státě dělají takovouhle prdel.

razorblade Karja I kdyby nebyl, můžeme se vidět, ne? :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články