999 Karja ja se s vama uvidim rada, kdyz jsem minule vynechavala :)
Aktuální česká politická situace
999Já asi pojedu tentokrát po práci hned domu, ale bude mě to mrzet;-)
To je historka na bakaláře.
Zajímavé že nikdo neřeší sexuální poměr s podřízenou. Každý slušnejší korporat se tomu snaží předcházet, i kdyby to byla manželka. ale politici jsou asi jiná kategorie.
Zajímavý je hlavně to, že to neřešila ta podřízená. To nevěděla, že je ženatej?! Samozřejmě je k tomu třeba dvou, ale když nemá rozum chlap, měla by ho mít žena. A na kecy jak si s manželkou nerozuměj a podobný obligátní bláboly v takový situaci, jí snad nebylo patnáct, aby tomu uvěřila...
No, pán bude asi slušný hovado - sežrat se do bezvědomí na firemním večírku? To jsem myslela že praktikujou jen Zeman a spol.!
barbucha podřízená je taky vdaná, tak asi sociální jistoty nebyly to, co hledala
Třeba je její manžel chudej ![]()
Kdyby ji ten šéf nutil, tak by tu hlavu umejt zasloužil, ale myslím že na ten pokoj se mu vloudila sama... těžko ji mohl vybízet, když byl jak brok!
Ježiš to je zas vostuda. A samozřejmě, vítaná voda na mlýn všech dezolátů.
barbucha jj je to vostuda. ...to nevymyslíš.

krásně napsaný! ![]()
není to sice aktuální česká politická situace, ale dám to sem:
"... Myslím si, že pro Rusko i pro Evropu by bylo zdravé zřídit nějakou sofistikovanou železnou oponu, která by Ruskou federaci oddělila třeba na 100 let, a to se mohlo uzdravovat," komentuje historik.
RoSa Rusko - uzdravovat? Snih na Sahare je pravdepodobnejsi.
Skutečně mě rozveselila představa, kterak do EU přijíždí russácká madam, aby na hranicích odložila nejen auto a mobil, ale i kosmetiku, kožich a diamanty ![]()
Hned jich tady bude míň ![]()
Tak bez zubní pasty by se asi obešla (koupí na místě), ale s kožichem a diamanty to bude horší (a Russkyje duchi taky u nás nekoupí
).
Fiala ![]()
(Chtěla jsem dát headshot, ale ten v nabídce emotikonů není.)
Simono, já už jsem úplně psychicky na dně, já už reálně nemůžu dál.
dzizisketa a mohla bys to prosím trochu rozvést? Výkřikům do tmy moc nerozumím.
Já taky ne. Kdo je to Simona? A co je špatnýho na vzdělanosti?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články