andulka01 barbucha vam uniklo, jak Fiala vysvetloval, proc je proti manzelstvi pro vsechny?
Aktuální česká politická situace
711990 Jj, uniklo. Já bych to taky chtěla spojit.
711990 a Simona?
Uniklo. A jak to souvisí se vzdělaností?
Co je na tom k smíchu? Ptám se stejně jako viktorka_od splavu ![]()
viktorka_od splavu barbucha Simona je nějaká hláška ze seriálu. Ale OK, už to chápu, je to takový volnější...on má teda tu heslo vzdělanost a sám se prezentuje jako idiot...takhle to je? 711990 dzizisketa
barbuchaTaky hledám tu Simonu. Článek přečtenej a Simona nikde. :D
viktorka_od splavu to je z Comebacku...
Aha. Na český seriály, zejména na ty neuvěřitelně vtipný řachandy, se nekoukám. Bojím se o svou bránici.
711990 tak comeback jsem vyjimecne i videla, ale souvislost s tema aktualnima tragedama mi fakt unika. no nic, nebudem radsi vic zabredavat:-)
viktorka_od splavu Ta Simona je jen dzidziskety momentální pocit z toho:-D
Dá to zabrat všechno:-D
Jj, je to hláška, něco jako "Máte sklep? A mohla bych ho vidět?" apod.
A ano, jako říct něco takového, když reálně podnikám kroky přesně opačným směrem, je chucpe.
dzizisketa Jako fakt tragédi to s tebou výjimečně souhlasím:))
dzizisketačlověk by se i zasmál, kdyby to nebylo smutný. V zemi, kde někteří vyučující na univerzitách mívají podobný základ jako pokladní v Penny, bych se na Fialově místě s plány na vzdělanostní revoluci trochu krotila
Slovensko čaká volebný víkend. Reklama na volebnú kalkulačku.
https://twitter.com/Posledniskaut/status/1705700777132486841?t=ZPpqKsTHbG15KjDTt4Y_XA&s=19
dzizisketačlověk by se i zasmál, kdyby to nebylo smutný. V zemi, kde někteří vyučující na univerzitách mívají podobný základ jako pokladní v Penny, bych se na Fialově místě s plány na vzdělanostní revoluci trochu krotila
Ono je to úplně jedno anžto za chvíli budou mít asi všichni stejnej příjem. Chtějí ještě víc zvedat minimální plat... když se přidává důchodcům, tak hlavně těm nízkopříjmovým... To taky není velká pobídka k mnohaletému studiu, když bude mít pepíček po základce stejnej plat potažmo důchod jako evička s vysokou. To je úplnej dezolátů sen! ![]()
barbucha on je ještě pořád dost rozdíl mezi minimální mzdou a mediánem, tak já bych těm méně obdařeným ty 2 tisíce navíc nezáviděla. Myslím si, že i uklízečka má nárok na trochu důstojný život.
Ale co si z toho vezmou (zejména mladý) lidi? Že se slušně ("důstojně") protlučou i se základkou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články