Ale di ty spekulace. Člověk si prostě na druhý dělá různý názory, to je lidský... si o druhejch něco myslet. Nejsme mravenci ![]()
Aktuální česká politická situace
Nechystá se ten flek nakonec pro Světlanu? ![]()
Řvousenka Nepřekvapilo by mě to, ale teda jako hodně zklamalo....
LadyMary ...ano.
Vládní koalice právě odhlasovala 40% hlasů pro Babiše v příštích volbách ![]()
Řvousenka nojo... jenze jak jinak zachranit statni rozpocet pred krachem? To popularni cestou uplne udelat nejde...
Ještě jsou hodně velké mezery ve výběru daní, to by chtělo pořešit dříve.
razorblade Je mi to jasný, vlastně vůbec nevím, jestli by to šlo udělat nějak rozumněji, protože koalice a tak, ale tím pevným časem hlasování teda nabili ostrýma babě Šilerovic, aby mohla vykřikovat o černým pátku a podobné hovadiny. Lid na to slyší.
Řvousenka no ja si rikam uz od zacatku, ze to meli uplne jinak komunikovat. Proste vysvetlovat, vysvetlovat, vysvetlovat. Ale kdo jsem ja, abych jim radila...
razorblade spoustu lidi nejake vysvetlovani nezajima a nestoji o nej, to by museli zapnout mozek.
Kokoska To je sice pravda, ale nejde na to pořád všechno svádět, komunikace téhle vlády je bohužel hluboko v mínusu.
Sweet Potato to je fakt, chyby taky delaji a kauza ATB je ostudna neschopnost.
razorblade To si myslim a říkám také. Korektně mluvit ke spoluobčanům jakoby byli v obraze nejde. Potreba by bylo vysvětlovat horem dolem. Ale kdo jsem jaz, že...
Řvousenka měli to udelat mnohem razantněji a mnohem dřív.
Tohle je takové polovičaté řešení a ještě všechny nasere.
Edit: jinak kdy to neudelalu, tak za mě nejsou o moc lepší bez Babiš). Jako nechci být tady za 20 let pod správou MMF.
Muzete mi nekdo vysvetlit, proc maji zamestnanci platit nove nemocenske pojisteni, kdyz je to soucast socialniho? Krome toho ziskat dalsi penize teda.
Sama sis odpověděla.
Stran komunikace vlády - pokud bude mlčet/mlčí, je to špatně. Pokud bude imrvére vysvětlovat, otráví lidi ještě víc, což je... ano, špatně.
Nevidím zlatou střední cestu. Navíc příčetnej člověk si to vysvětlit dokáže, proč to tak je... a Babišovým voličům je nějaký vysvětlování snad marný ![]()
Kokoska to nejspis nedokaze nikdo, ale bude to v duchu hesla "dane zvysovat nebudeme", tak proste zvedli jine odvody...
Kolik je tevh pričetnejch, kteří přijdou volit, že.
Liesel stejne dane zvysujou, treba z nemovitosti otevrene a ze mzdy nekomu tim, ze zrusi nektere odpocty. A dost me vytaci ty uvahy o zruseni vychovneho k duchodu, jak asi budou duchodkyne - rozvedene matky a samozivitelky uplatnovat spolecne socialni pojisteni manzelu?
barbucha
Kolik je tevh pričetnejch, kteří přijdou volit, že.
No naposled jich bylo dost
Ale nedělám si iluze, příště to bude asi horší. Konečně pak zavládne ten blahobyt ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články