Sweet Potato Právě jsem radši uvedla, že kopíruju z tweetu, protože se mi samotné tomu nechce věřit. To je nový dno.
Aktuální česká politická situace
Sweet Potato Fakt to řekl, viděla a slyšela jsem to v přímým přenosu.
Marbuša to je hovado

Už bohužel nevím zdroj
Lamicka asi tak...někdy prostě i to dno je nekonečný a Bureš je toho vrcholnej představitel
Bureš je průkopník nejhlubších a ještě hlubších hloubek dna.![]()
si sem odložím ![]()

andulka01 bude se likvidovat hnizdo?
continuity Taky mě to potěšilo. Jsem zvědavá, jestli bude prezident dělat potíže a pověří sestavením nejdřív PiS.
Slyšela jsem (asi ve Studiu N), že to slíbil, ale dopředu se počítá s neúspěchem.
Aranel To stejné jsem taky četla na Deníku N. Nas to po zkušenostech se Zemanem ale nepřekvapuje, že?
Potěšil mě Síkela se svým projevem. Schillerová "influecerka bývalé vlády" hehe.
notna Jako by ne, ale přišla by mi dobrá ta metoda, že dotyčný musí ukázat, že složí většinu k odhlasování důvěry vládě.
Nejdůvěryhodnějším vrcholným politikem je prezident Petr Pavel, jemuž věří 55 procent respondentů. Za ním s výrazným odstupem následují předsedové opozičních stran - předseda ANO Andrej Babiš, jemuž věří 42 procent lidí, a lídr SPD Tomio Okamura s podporou 35 procent. (Novinky.cz)
Každý třetí člověk nejvíc věří Okamurovi??? ![]()
Kokoska tady je to cely
ony ty titulky vyzni trosku jinak, nez jaky je ten zdroj.. kazdopadne 985 lidi mi prijde malo
viktorka_od splavu takže to jsou vlastně příznivá čísla ![]()
Kokoska to bych uplne nerekla, nicmene neni to az takova traga. casto vzpominam na slova klasika "verim jen te statistice, kterou si sam zfalsuji"![]()
Marbuša Síkela
. Pro zájemce je projev na forum24.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články