Řvousenka Ten je naprosto boží
Už dlouho jsem se tak nepobavila a nepřikyvovala zároveň. Kéž by se to dostalo k co nejvíce lidem. Rozesílám.
Aktuální česká politická situace
to je strašný! Doporučuji až do konce.
Lamicka Hele a Fronta to popisuje úplně jinak. Mi ten Babiš tak pije krev. Furt.
Kokoska k Valkovi i teto vlade mam taky vyhrady, ale o tom to vubec neni. Jeho vystoupeni bylo strasny! Jsem rada, ze Pekarova reagovala. Jeho reakce byla na zeleneho smajlika - jste nova totalita... to s tou ucitelkou a svobodou slova myslel tu, ktera obhajovala invazi do Ruska? Doufam, ze jsem to jen spatne slysela nebo pochopila.
Lamicka Babis je na zelenyho smajlika hodne casto, skoro vzdycky, fakt si nevidi do huby.
Jsem jediná, komu se nelíbil včerejší prezidentův projev?
barbucha Já to taky vypnula, zajímalo by mě, kdo mu tuhle slátaninu psal.
slátaninu
Líp bych to nedefinovala. Bohužel.
Bylo to takové zpatlané všechno dohromady.
jerry Někdo projel četku za poslední dva měsíce a poslepoval to dohromady. A měla jsem pocit, že Pavel některý odstavce i přeskočil :-).
Nicméně jsem ale ocenila elegantní řešení ohledně vyznamenání Mašínových.
barbucha by mě zajímalo, co mu ta ženská tak dlouho povídala... ![]()
Taky jsem se divila. Ale tak klasická babka... využila příležitosti že má slovutnýho pana prezidenta zoči voči, tak holt všechno muselo ven. Skoro mi to připomnělo ty babišky ![]()
999 bylo to moc dlouhy, v druhy puli jsem ztratila pozornost...
barbucha neeeee to je od tebe moc zly vuci pani Masinovy :((( neni to zadna uzvanena babiska... rikala mu, ze to prebira za vsechny ucastniky odboje, i za svy brachy. Myslim, ze povazovala za dulezity mu to nekolikrat zopakovat. Rikala to i v rozhovorech.
barbucha neeeee to je od tebe moc zly vuci pani Masinovy :((( neni to zadna uzvanena babiska... rikala mu, ze to prebira za vsechny ucastniky odboje, i za svy brachy. Myslim, ze povazovala za dulezity mu to nekolikrat zopakovat. Rikala to i v rozhovorech.
Za mě jsou paní Mašínová a maminka Mašínová největší hrdinky v celém tom příběhu!
A nechci tady rozpoutat debatu o Mašínech, na to nemám kompetence. Na film se zatím jít bojím, knížka od Jana Nováka Zatím dobrý mě hodně zasáhla.
Jsem jediná, komu se nelíbil včerejší prezidentův projev?
Myslím, že tomu projevu nejvíc ublížilo to pomalé odvykládání (přečtení). Někde jsem četla, že tam měl čtecí zařízení. Tak asi bylo puštěno moc pomalu. A zřejmě mu vyhradili na projev příliš mnoho času.
On obsah musel poskládat z toho, co je právě k mání - což v dnešní době a společnosti rozstříštěné všemi směry téměř na prvočísla nemůže být úplně snadné. A mezi těmi všemi tématy se mu teda skoro vůbec nepovedlo udělat zajímavě oslí můstky. Ale v zásadě neřekl, co do obsahu, nic špatně.
Na paní Mašínovou jsem nechtěla nasazovat... jen mě to tak maně napadlo - je přece jasný že při předávání metálů prezident moc času na pokec nemá, akorát že nechtěl bejt neslušnej a ona se nedala zastavit, a tak holt vypadala jak neodbytná babka, no.
Beranka Souhlasím. Mluvil příliš pomalu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články