Súdruh to s vámi myslí dobře. Teď, vy chudáci, musíte tlačit nudle a kdejakou havěť... místo co byste si na haluškách pochutnali i v Jokohamě! Aspoň doufám, že to myslel celosvětově. Já bych neváhala nařídit i povinné nošení kroje, zejména v zahraničí!
Aktuální česká politická situace
barbucha a nejlip ten s holym pupkem, ne? ![]()
Schwarzenberg umřel
OliveOyl Je mi to líto, byl to frajer :-(.
Mohlo to tady vypadat jinak, kdyby tehdy vyhral
OliveOyl to mě mrzí moc! v Blue Lightu za něj určitě zapálej svíčku, rád tam chodil, dobře se s nim povídalo na baru... ať odpočívá v pokoji ![]()
Mohlo to tady vypadat jinak, kdyby tehdy vyhral
To teda! Takhle jsme zbytečně nabrali deset let zpoždění, kdy se na Hradě roztahovala ta lůza ![]()
barbucha Jojo, poděkování patří našim spoluobčanům ![]()
No, pěkně pan Mikulecký, pěkně. Očekávám pohoršené reakce a nařčení minimálně z xenofobie.
Osobně pokládám článek za velmi výstižný.
No, pěkně pan Mikulecký, pěkně. Očekávám pohoršené reakce a nařčení minimálně z xenofobie.
Osobně pokládám článek za velmi výstižný.
napsal to skvěle!
barbucha teď sem s tím jdu. Mluví mi z duše. Já se tak strašně za ty evropský politiky stydím. A je mi z toho špatne moc.
barbucha naprostý souhlas ![]()
Z mojí duše taky, ale bojím, že pozdě bycha/islamistu honiti. Ale Novinky tedy prekvapily.
stes mě spíš překvapuje, že tu někdo s tím souhlasí. Není to tak dávno, co se tu muslimští přivandrovalci obhajovali a teď, když se jich evropskými městy valí tisíce, pořvávajíc o smrti Západu, tak už nikdo ani nepípne o tom, jací to jsou skvělí a obohacující lidé
Mermaid To máš velkou pravdu. Já tu kdysi dostala za podobný, leč v tisku nepublikovaný názor takovou čočku...No začal obracet Seznam a postupně i další, doba a názory se mění.
Mermaid publikum je tu široké a rozmanité. Tak prosím nezobecňuj. Je nás tady pár celkem dost konzistentních.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články