Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:12

MP Marge 

Já ale nikomu chodit na záchod nezakazuju (jen bych prosila, pokud jsou rozdělené dle pohlaví, aby toto bylo dodržováno a na dámský nelez chlap, byť měl na chlupatý hrudi podprdu)

Bavíme se o tom, že jedna skupina znemožňuje něco druhý skupině. Jasně, můžeš si koupit na Amazonu, můžeš si založit skupinu čtenářů, můžeš si zajet do jinýho města. Ovšem na rozdíl od jiných, kterým stačí - pro čtenářský požitek - jenom přejít ulici. Ale všichni jsme si pořád rovni, žádnou paniku!

Navíc se na tom indexu může příště (v takovým milieu) klidně ocitnout cokoliv, třeba zase i ten Darwin.

Offline MP Marge
6842 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:23
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Já ale nikomu chodit na záchod nezakazuju (jen bych prosila, pokud jsou rozdělené dle pohlaví, aby toto bylo dodržováno a na dámský nelez chlap, byť měl na chlupatý hrudi podprdu)

Bavíme se o tom, že jedna skupina znemožňuje něco druhý skupině. 

​No, ale pokud se ten chlap s chlupatou hrudi vnitrne citi byt zenou, tak ty mu znemoznujes lezt na zachod, ktery preferuje  

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:30

MP Marge 

Huš! 

Offline MP Marge
6842 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:31
Offline MP Marge
6842 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:32

barbucha Vykasli se na knihovny v Americe a bez do stezovaciho vlakna, kde se te snazim presvedcit, ze americky stredozapad je uplne nej  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2024 13:38

notnasouhlasím s tebou. Já vnímám sexuální výchovu ve škole jako hodně důležitou, ale zhruba v tom rámci, co píšeš. Ještě bych přidala důraz na hranice, ne je ne, vztahy,... Ale nejsem si jistá, jestli s dětmi dopodrobna probírat jednotlivé praktiky, popravdě to asi nebudu dělat ani s vlastními dětmi, pokud se sami nezeptají. Ale jsem připravená upřímně odpovědět. Spíš je důležité budovat atmosféru důvěry, kdy budou vědět, že se můžou ptát na cokoliv.

Online 999
19761 příspěvků moje polička 18. března 2024 13:46

Já mám hrozně hezkou vzpomínku na sexuální výchovu ve škole. Bylo to ještě za totáče, nový předmět. Bohužel až ve třetím ročníku střední školy. Dostali jsme na to hrozně noblesní dámu, češtinářku, která to měla za trest, protože odmítla vstoupit do KSČ. Ona před nás předstoupila (bylo nás 33 kluků a 4 holky) řekla nám, že bychom o sexu spíš my mohli učit ji a že nám bude povídat o partnerství. Já z jejích rad a postřehů žiju dodnes :-).

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:03

barbucha Mně teda ne dámským wc nepohorší ani kolega, který se cítí ženou, jednoho takového mám a od něho fakt nic nehrozí, možná, že je to tím, že ho znám. Nevím.

Offline MP Marge
6842 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:11

Kan Ja chodim cely zivot na pany, kdyz nemam cas a trpelivost cekat ve fronte

Offline barbucha blogger
35726 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:22

Kan 

Já bych se lekla a myslela, že jsem si spletla dveře. Rušilo by mě to.

Tam, kde fungujou společný, mě to kupodivu nezaskočí. Ve Švédsku je někde mají, nakonec i v Itálii občas... ale tam člověk tak nějak čeká, že potká opačný pohlaví.

MP Marge 

Bych se nevodvážila. Jednak bejvaj v horším stavu než dámský a pak taky projít kolem obsazenejch mušlí musí bejt zážitek za všecky prachy...

Offline MP Marge
6842 příspěvků moje polička 18. března 2024 14:24

barbucha No nerikam, ze to je nejaky vrcholny esteticky zazitek! Ale kdyz se ti fakt chce a pred tebou fronta...

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 18. března 2024 15:26

notna ono se to tady fakt smichalo, ja s tebou souhlasim, a zminuje to treba ten Konsent, ze je fakt potreba zacit brzo. Napsali i knizku, jeste jsem ji teda porad necetla:) ale jejich obsah mam rada a souhlasim s nim. On tu nekdo zminil ze v US mel nekdo teen deti ucit o sexualnich praktikach a ja jsem navazala ve smyslu, ze v tom nevidim problem.  Co se tyce druhy casti tvyho prispevku, ja to vnimam tak, ze jsou mi neprijemny ty pokusy o zruseni tohodle naseho nastaveni, ktery je podle me v soucasnosti fakt v pohode. Pochody Pro zivot podporovany vladou a velkejma spolecnostma, letacky tyhlety hrozny aliance v porodnicich atd. Proste mam obavy, ta lobby je fakt silna. A bekdo furt mele o TRADICNI rodine a "hodnotach". 

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 18. března 2024 15:27
Reakce na MP Marge:

Kan Ja chodim cely zivot na pany, kdyz nemam cas a trpelivost cekat ve fronte

​Já taky Teda jenom v nouzi, ale chodím.

A v práci máme společné záchody, nás je malinko, chodí se tam, kam to kdo má blíž. Nikomu to nevadí.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 18. března 2024 16:05

711990Chápu, co ti vadí. Vnímám to stejně. Ale přijde mi škoda uvádět ty extrémní situace jako reálnou hrozbu pro nás. To tu debatu zbytečně vyhrotí a člověk se pak dostává na úroveň těch fanatiků.

Ač je to nekorektní, zajímalo by mě hlasování našich politiků ohledně IS i manželství pro všechny podle věku. Co vidím kolem sebe, tak největší problém s tímto tématem mají spíš starší lidi. A sama to na sobě vidím,. Když jsme potkali holku z dceřina tábora, která je teď kluk. Dcera naskočila automaticky na to, že ta dotyčná mluvila o sobě v mužským rodě. My s mužem /teda hlavně muž, který ji znal od mala/ jsme se pak dcery snažili vyptávat, jak to, jestli víc něco víc. A ona na nás koukala, jak kdybychom spadli z Marsu. Co jako řešíme. Prostě je kluk. Žádný vyptávaní, jede se dál. Přiznám se, že já to tak lehce brát neumím. Samozřejmě se nezeptám přímo dotyčného, ale stejně mi hlava šrotuje, jak se to stalo, co na to rodiče, jak to zvládá on i rodina apod. A při hovoru se musím hlídat. nejde mi přepnout z rodu na rod jen tak. Nic proti tomu nemám, ale ta lehko uvažování tam prosttě není.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 18. března 2024 16:10

notna chapu, podobne to mela moje mamka, kdyz jsme se bavily o tom pripadu u nich. Taky ji trvalo delsi dobu, nez zacala pouzivat spravny rod a podobne. A nebylo to tim, ze by nechtela pochopit, jako spis o tom porad nejak premejslela. Kazdopadne ja myslim ze bohuzel pri tom hlasovani slo taky o to, co si mysleli ze je vyhodne politicky, nez ze by opravdu meli jednotlivi politici problem. Nechce se mi verit, ze kdyz 70% obcanu je pro, ze zrovna v politice bude zbyvajicich 30%. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2024 16:12

MP Marge Mohučanka

V Kodani jsme často naráželi na společné WC, většinou to teda byla kabina i s umyvadlem.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 18. března 2024 16:15

711990 Pro mě byla nová informace, když jste tady psaly, že tyhle pofiderní spolky mají nějakou lobbovací sílu. To mě vůbec nenapadlo a to hlasování jsem přikládala zkostnatělému myšlení politiků. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 18. března 2024 16:23

Evaeva To je ideální stav, umyvadlo na wc a kabinky oddělené zdí. Já měla v předešlé práci společnou i šatnu s muži a i když jsme se převlékali do pracovního komplet, vždycky někdo počkal, za patnáct let se nestalo, že by s tím měl někdo problém. Bylo nás tam teda asi 6 zaměstnanců. Dnes se taky převlékám komplet na velké dámské šatně a jedna pořád čumí, mám ji v mé řadě skříněk, ona už je převlečená, že by teda mohla odejít, ale ne, má to asi jako představení nebo co. Když je někdo magor, tak tě nějaký označení dámy/páni nezachrání.

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 18. března 2024 16:38
Reakce na notna:

Ač je to nekorektní, zajímalo by mě hlasování našich politiků ohledně IS i manželství pro všechny podle věku. 

​Tak např. Jan Skopeček z ODS hlasoval proti, protože je celkově proti manželství pro všechny, stejně tak proti hlasoval Vít Rakušan, byť jeho argument mi přijde poněkud nepochopitelný - dlouho manželství pro všechny podporoval a prosazoval, nakonec pro návrh Navrátila a Válkové nehlasoval, protože neobsahoval termín manželství, ale jen partnerství. Rakušanovi i Skopečkovi je přes čtyřicet, ale Skopeček je prostě konzervativní i přes relativně nízký věk, stejně jako mnozí další poslanci za ODS.

Offline notna
9397 příspěvků moje polička 18. března 2024 17:10

euridike Děkuji zajímavé. Já si to někde našla hned po hlasování jen podle stran.