Karja jj to jsou ty typicke situace lidi v kuchyni a postekaji se. Nuz mas po ruce, jeden neco rekne, je v tom zreba i alkohol....afekt a je to. Mozna jsme cetli/poslouchali stejnou vec. Radil tam nehadat se v kuchyni ![]()
Aktuální česká politická situace
Jos prej ještě zehlicka je dost castej nastroj....
Jos jojo, to byl x let starý pořad, ale tato moudra to se pořád opakuje. Třeba ta kuchyn, to je už taková obecná poučka.
Potrefenáhusa jeste ze moc nezehlim ![]()
notna Přesně tak!
Myslím, že v tomto případě nejde z hlediska mediálního dosahu úplně o to, že vraždí doktor primář, ale o míru brutality, s jakou to provedl. Kdyby to byla "obyčejná" vražda, projde to a vyšumí, maximálně to budou chvíli řešit lidi v bezprostředním okolí.
rasaNori Víš co, jeden kriminalista kdysi řekl, že tyhlety domácí zabíjačky, skutečně tak to nazval, se můžou stat v lecjaké rodině. Taky tomu věřim. (myslím, ted ten případ o kterém mluví rasa, ne ten brutus primáře)
ja myslim hlavne, ze se pojem "rodina" casto dost idealizuje, proste neni kazda rodina bezpecny pristav harmonie. viz takove to presvedceni, v tehle rodine by se to nemohlo stat, "takova sporadana rodina to byla.."
nekde byl ted nadpis clanku, zena zemrela po hadce s partnerem, spravne melo byt "zenu zabil partner".
statisticky je pravdepodobnejsi, ze zena bude znasilnena/zabita partnerem nebo expartnerem, nez ze ji nekdo neznamy prepadne. u deti to samy (mam pocit ze tam jde o pribuzny).
Lilly_Ku No přesně tak. Je to děsivý, zas na druhou stranu se můžem v lese cítit bezpečněji:-D
Myslím, že v tomto případě nejde z hlediska mediálního dosahu úplně o to, že vraždí doktor primář, ale o míru brutality, s jakou to provedl. Kdyby to byla "obyčejná" vražda, projde to a vyšumí, maximálně to budou chvíli řešit lidi v bezprostředním okolí.
Jo, kdyby vraždil ohleduplně, tak cajk!
Mně přijde hrozný, jak někde říkali sousedi té druhé ženy, že 2x slyšeli tiché volání o pomoc, ale když už bylo pak ticho, tak nikoho nevolali.
999 mně taky, ale v novinách bylo psáno, že řekla, že slyšela dvakrát jak tlumené volání o pomoc, ale nebyla si jistá, tak s manželem poslouchali a nic už neslyšeli... Je to těžký.
Karja Těžký to je, ale asi bych policii volala. Radši zbytečně, než vůbec. Dcera takhle volala policii (naštěstí zbytečně) a policie jí poděkovala a starý pán přinesl bonbóniéru.
barbucha Asi sarkasmus, ale bulváři to takhle mají, si piš!
Vono tou sekerou to má tak nějak víc šťávy ![]()
barbucha Přesně taaaaak![]()
Lilly_Ku jde o někoho, koho ty děti znaly a měly k němu důvěru - trenér, učitel nebo ten příbuzný. Zkrátka chlápek s bonbóny před školou to nebývá. U těch žen je to stejné, nemusí to být jen partner, ale třeba i kolega. Z těhlech okruhů se rekrutuje šílené číslo pachatelů, teď nevím jestli 70% nebo i víc.
Edit: nedaří se mi najít žádné nové statistiky, našla jsem akorát, že ženy znaly 65% pachatelů
Tak a je to i potvrzeno soudně - Lihoš je lihoš![]()
A navíc si už advokáty (svoje i úspěšné strany) musí platit sám.
jerry Já se teda té fotky Zemana po kliknutí úplně lekla. Slavím s paní Stehlíkovou.
Kdysi jsem četla něco s Ludmilou Čírtkovou, soudní znalkyni, že hodně psychopatů je mezi právníky a lékaři.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my