continuity To asi byla spíš ironie na mě. Já bych do některých nemocnic taky radši nejela, nebo vyberu si, to chápu. Ale předpokládat, že poznáš psychopata, nebo toho jednoho doktora z x kauz, co kdy byly zveřejněné v mediích, když navíc oni často slouží v ruzných nemocnicích, to jako mi přijde fakt hodně nereálné vyjma nějakých těch velkých případů a to jsou už snad mimo službu.
Aktuální česká politická situace
KanPromiň, ale tady se jedna primáře, ne o někoho, kdo dostudoval vysokou školu. Tady je tento tvůj postovany příměr celkem mimo.
Primář, člověk vysoce vzdělanej a ještě k tomu v medicíně... a ani podříznout si žíly neumí. Ts ts.
![]()
Kan Možná jdi na univerzitu třetího věku ať se od těch kyselých hroznů trochu odprostis, je to docela znát;-)
To je naprd. Po absolvování ti nedají titul
Jako Kan to zmiňuje opakovaně, ale já si taky všimla, že se to často objeví. Takový chytrý, vš měl a tohle... Mengele těch vysokých měl několik, jestli se nepletu. V novinách to beru jako jejich hondbu za senzací. Ale v diskuzi mezi lidma si říkám, že dnes by to už mohlo být překonaný. Mi to připomíná myšlení mojí babičky. Študovaný jsou chytrý a pan farář svatej ![]()
continuity Ta vyšší společenská odpovědnost si myslím dost vzala za své v souvislosti devalvací hodnot jako je čest, svědomí apod.
barbucha jo, to mě taky napadlo. Z těch zpráv jsem pochopila, že se k tomu uchýlil až v době, kdy tam byla ta zásahovka, takže asi bylo i rychlé ošetření.
Přihazuju našeho bývalýho ředitele, takto chirurga... kterej kvůli drogám skoro netrefil na sál. Div, že nikoho nezabil, než ho vyrazili (a zavřeli za rozkrádačku).
A k němu přidávám všechny jeho kolegy, který ho kryli! ![]()
No divadlo to bylo, co jinýho. Takovej kripl se má moc rád, aby se vraždil.
Karja já mám pocit, že to i dost trvá, tenhle způsob sebevraždy ![]()
notna Nevim, podle mě se to prostě nabízí. Taky jsem tuhle doma u jednoho svého konspiračního spolužáka, že má červenej diplom a je takhle mimo, prostě u těchto výsledků předpokládáš nějakou inteligenci a analytické myšlení, prostě tě to překvapí tento paradax a tak to zminuješ....Jakože wtf. Ale myslím, že ta "blbost" je ještě něco jiného než to bezcharakterní jednání, že to už spíše souvisí s tím jakože s tím konkrétním povoláním než vyloženě s tou urovní či výší vzdělání.
barbucha těžko říct, hlavně to není podstatný:-/
Kan
A já klidně budu.
Tolik, jo? Jak u nás v tom roce 2006 změnili ty novorozence, tak se matky taky naši porodnici vyhýbaly. Tohle je všude a ti s titulem nejsou záruka ničeho, ničeho, ani pevného charakteru, ani moudrosti, ani morálky.
notna tak mne to přijde zajímavý v souvislosti s tím, ze jako primář má jednak velkej dosah, kde může ublizovat jiným lidem a jednak ho sleduje poměrně velká spousta lidi, která by si mohla všimnout, ze je něco špatně, nevěřím úplně, ze by to byl naprosto necekanej zkrat v takovým rozsahu
Karja Chápu, že člověka ten předpoklad nějak napadne. Jako prvotní nápad, na který si pak musí říct, že je to právě blbost. Životní zkušenost pak už napovídá, že ty tituly fakt nejsou vypovídající.
Karjarozumím, jak to myslíš. Taky mě překvapil známý, nejen papírově vzdělaný, ale donedávna jsem měla zato, že i chytrý a rozumný člověk, člověk s rozhledem, zcestovalý, výborný společník, spousta zájmů, znalosti z tolika oborů, o od covidu postupně blbne, válka na Ukrajině to zvýraznila, už jsme přerušili styky, ale nedivila bych se ani plochozemství. Člověka to prostě překvapí víc než u tety, co nevytáhla paty z Dolní Lhoty.
Že je primář psychopat, to mě ale nepřekvapuje vůbec.
Potrefenáhusa Přiznávám, přečetla jsem jen jednu zprávu. A podle popisu události mne naopak napadlo, že se musel zbláznit. Jinak si to já nedovedu představit. Ale i kdyby to nebylo náhlé pomatení smyslů, tak si myslím, že i tak může být vysokoškolách vyšinutej klidně od narození.
Tady je kdekko, teď by se hodila nějaká odbornice z kriminalistiky. Jestli mají statistiky, tenhle typ činů je pro nějakou intelektuální vrstvu typičtější. Já bych si tipla, že to se vzděláním vůbec nesouvisí.
notna Jako nejsou, je to stereotyp. Na druhou stranu...když uděláš nějakej graf nakolik vzdělání ovlivnuje víru v plochozemství, tak jako nějak to vyjde, ne?
Pinot Noir Jako mě taky ne, ale asi bych to čekala v jiném směru, ne takto brutálním a hlavně fatálním, jak pro ty oběti, tak pro něj. Ale začalo to tím, ta diskuze, proč se zminuje to povolání, že je to jen u lékařů a ještě někde...to jsem zapomněla. Mně to přijde pochopitelné, že se to v novinách uvádí.
Karja jo, a ani nemyslím, že by se u jiných zločinů povolání neuvádělo. Takhle brutálních naštěstí není tolik a "obyčejnější" kriminalitě člověk nevěnuje tolik pozornosti, ale nemyslím, že by v tomto případě bylo povolání nějak speciálně zdůrazněno a u jiných případů zamlčeno.
Ja myslím paradoxně že ti plochozemci a lidi s čipama v covidovych vakcínách jsou naopak velmi často vzdělaný lidi. Umí argumentovat, pořád si hledají další informace a utvrzují se ve své pravdě. Je těžké je pak přesvědčovat.
Z toho případu na mě ale taky padla úzkost, přesně jak bylo řečeno, lékař, primář je někdo, komu věříš. Je to strašlivý a je mi moc líto těch obětí.
žluťásekjá ti nevím s tím vzděláním, podle pravopisu bych drtivou většinu antivaxerů a plochozemců za výrazně vzdělané nepovažovala.
žluťásek Pinot Noir Já si myslím, že ty vzdělaní jsou víc slyšet, že se třeba rádi poslouchají a tak a pak je spoustě těch, co jen tiše kejve a neprojevuje se...
Dneska se mi v rozhlase libil rozhovor s petrem fialou. Po dlouhe dobe jsem mela pocit, ze jsem se neco i dozvedela. A pobavilo me, jak se snazil kultivovane rict, ze lidi by si meli uvedomit, ze vlada nemuze za jejich posrany zivoty
on to tak hezky zaobalil do vyrazu "individualni selhani" nebo tak nejak :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my