Tady máte všechny podrobnosti včetně jména a podoby. A tím bych to uzavřela.
Aktuální česká politická situace
Kan jasne, privezou te na sal, nejakym videnim, oblbla premedikaci, poznas, ze je to psychopat a uteces - pokud teda operater neprijde, az kdyz uz jsi v narkoze ![]()
Kokoska Jasně, přivezu dítě na pohotovost v Domažlicích, na dveřích si přečtu, že dnes slouží nějakej Zahálka, no kde jsem to jen slyšela.... v bulváru. Beru nohy na ramena a odcházím. Ale ty se klidně nech ošetřit. :P
KanPromiň, ale tady se jedna primáře, ne o někoho, kdo dostudoval vysokou školu. Tady je tento tvůj postovany příměr celkem mimo.
Karja Nemyslím si, v různých obměnách se to tu točí pořád. Jak mohl, vždyť má VŠ, moje chytrá kamarádka promovala s červeným, nechápu to vždyť má nzměřitelné iq. Ale ty to klidně přejdi. :D
KanTřeba bys byla ten první případ, co by byl medializovaný nevím no, to jsou mi předpoklady...
Kanjá bych teda poté, co jsem si přečetla, dítě do Domažlic ani nevozila. Takže zjišťování, kdo tam zrovna slouží by mi odpadlo.
Kan Možná jdi na univerzitu třetího věku ať se od těch kyselých hroznů trochu odprostis, je to docela znát;-)
continuity No jo, ale když by tam byly decka třeba na výletě, no prostě není to jednoduchý.
Kan problem je v tom, ze Zahalka na prijmu jeste nemusi operovat. Ale to je fuk, mozna jsou nekde o kazdem doktorovi k mani detailni informace a clovek si muze vybrat spital i doktora dle libosti.
Karja no přesně, nebo na dovolené, nejsem tak uvědomělá, abych si zjišťovala pověst zdravotnického zařízení a každého jednotlivce. Prostě je to nutné, jedeme, kam je to nejblíž.
Karja jsou lidi od kterých očekáváme nějakou větší společenskou odpovědnost - lékaři, především ti výše postavení, politici, učitelé, vrcholoví sportovci (flemj na pivo na staromaku tady byl na kolik stran a to nikdo neumřel). Mají často dost moc nad našimi životy, slouží jako vzortak je ten spolecenskej tlak myslím oprávněnej.
Péťa z horní dolní zdaleka takový vliv na společnost nema, proto ten rozdíl.
Nemá to nic s inteligencí ani vzděláním.
Karjajasné, tento zážitek mám za sebou. Někdy neuděláš nic, pak se teda modlis, ať to tentokrát dobře dopadne.
continuity doporucuju kdyžtak vynechat i dětskou pohotovost v Žatci...
continuityPřesně ta společenská odpovědnost, nebo teda spíš bych řekla společenské postavení a s tím nějaké ocekavane uvedomění. To je lepší primer.
Pinot Noir no nevím, naší mají ve městě příšerný špitál a když řešili, že dítě bolí břicho, nařídila jsem jim, ať ji když tak odvezou do vedlejšího města.
2x jsem zažila, že jsme zlomeninu radši vezli do Prahy, i když to byla hodina a půl. Ono to spíš někdo řeší a někdo ne.
Dítě v bezvědomí do těch malých špitálu spíš nepovezou, často tam není ani dětský urgent. Nakonec i v tom Kladně byli rádi, že se toho otřesu mozku s křečemi zbavili převozem.
continuity To zas nemůžeš házet celej špitál do jednoho rance podle jednoho, tedy teď už více lékařů. :D Tohle jsou mi předpoklady! :D
Kan Možná jdi na univerzitu třetího věku ať se od těch kyselých hroznů trochu odprostis, je to docela znát;-)
No asi to znáš osobně. :P
Kan Osobně naštěstí ne!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my