Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online Lenka22
2629 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:00
Reakce na Potrefenáhusa:

continuity doporucuju kdyžtak vynechat i dětskou pohotovost v Žatci...

​A Pardubice...

Online Lenka22
2629 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:03
Reakce na continuity:

Kan

A já klidně budu. 

​Co to jako je v těch Domažlicích?

Offline Potrefenáhusa
38720 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:18

Lenka22 ale zas dětskou pohotovost chirurgii v Kolíně můžu doporučit!
v Pardubicích trhali tenkrát tomu chlapečkovi ty mandle?

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:19

RoSa nemam doctene vlakno ale tak lekarska obec je taky slusne zdesena. Nicmene cerna ovce se najde vsude a vrah muze byt kdokoliv z jakehokoli cechu. Ale chapu ze primar vrah zvysuje ctenost clanku nez treba obycejny fetak. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:24

Potrefenáhusa jojo, v Pardubicích

I když já paradoxně věřím, že po takovém selhání si tam budou dávat setsakra bacha. Ale po tom výčtu od C. je to možná blbost.

Offline continuity
42785 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:27

Evaeva to je trochu něco jiného. Většinově průser s alkoholem, což tam prý bylo celkem tolerováno. To je ale problém vedení si myslím, ne nějaké jednotlivé pochybení nebo smůla. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:28

Karja proc myslis. Naopak mezi lekari je vysoke procento rekneme psychotickych osobnosti. Nemyslim ted uplne ze to znamena nebezpecnost, ale spis narcistni sklony, egoismus, i hojne deprese ci bipolarka. Sama z legrace rikam, ze i u nas na oddeleni jsme kazdy necim zvlastni. Je to asi uplne vsude, ale vezmi si kolik lekaru se dobrovolne a aktivne zapojilo v nacistickych pokusech. A urcite to byli lide, kteri jinak svoji profesi vykonavali svedomite a zdravili sousedy. Nicmene jsem hodne zvedava, jestli u toho jedince slo o nwjakou akutni psychozu nebo roky doutnajici hlubokou poruchu. Snad uz ven nikdy nevyleze....

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:29

continuity máš pravdu. Ale zase si umím představit, že přístup vedení může být různý i po takovém případu. Buď lépe nastaví ty mechanismu, ale tím jakoby přiznají chybu, a nebo to můžou chtít nějak odmávnout, moc na to neupozorňovat

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 20:30

Jos myslím, že psychopaté a narcisti jsou velmi často lidé s vysokým IQ. Prostě jim jakoby chybí něco jinde.

Online Lenka22
2629 příspěvků moje polička 23. října 2024 20:55

Potrefenáhusa jj, ta hrůza z toho ve mě vězí jak v koze.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:17

Jos teď v tom FM mě právě překvapuje informační embargo, kdybych byla mrcha tak blesku prodám příběh jak víno. A taky to byl student na Mgr, chytrej, sectelej...

Offline Potrefenáhusa
38720 příspěvků moje polička 23. října 2024 21:18

Evaeva já bych rekla, ze to bude rozprostreny rovnomerne, jen ti chytřejší se logicky dostanou vys (jakoze si nemyslim, ze když ti někde uberou, tak ti "automaticky" na něčem jiným pridaj) 

Offline Jos
příspěvků moje polička 23. října 2024 21:25

rasaNori to vubec nevim, o jakem pripadu je rec ale. Jako ja chapu, ze je to trochu hyenismus ta snaha o veskere podrobnosti ale zaroven me to samotnou desne zajima. Kdo proc, s kym, jak, casova souslednost...A presne, kdyz ty lidi jsou jakoby jedni z nas nebo jeste navic urcita rekneme elita, tak to fascinuje cloveka jeste vic. Kdyz se porvou dva bezdomovci, tak takovy clanek ani neotevru. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2024 21:29

Potrefenáhusa právě že na tohle jsem někde viděla nějaký výzkum, že je jich opravdu hodně mezi lidmi s vyšším IQ.

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:30

razorblade Ja jsem to slyšela  a přiznávám, že jsem Fialovi žrala každé slovo. Fakt byl dobrý.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 23. října 2024 22:58

Evaeva Mě to tolik nepřekvapuje, protože psychopati to typicky s lidma hodně umí a tak pro ně není těžký se dostat tam, kam potřebují. 

Offline Karja
44525 příspěvků moje polička 23. října 2024 23:06

rasaNori Víš co, jeden kriminalista kdysi řekl, že tyhlety domácí zabíjačky, skutečně tak to nazval, se můžou stat v lecjaké rodině. Taky tomu věřim. (myslím, ted ten případ o kterém mluví rasa, ne ten brutus primáře)

Offline baltik
4968 příspěvků moje polička 24. října 2024 05:21

brrr a kde to bylo, to bych si taky poslechla

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 24. října 2024 06:03

Karja je to tak. 

Offline brrr
12310 příspěvků moje polička 24. října 2024 06:33

baltik Včerejších Dvacet minut Radiožurnálu nebo jak se to jmenuje. Po páté odpoledne.