Je to převzato z nějakého rozhovoru Na jedné vlně.
Aktuální česká politická situace
zdvojeno
jerry Dik
continuity tá panna ![]()
A hrátky Macronu jste zaznamenali? Tam to asi submisivní nebude, shrnula bych to do: Asi jí prostě už nasral.
barbuchajá si teda neumim představit Bureše jako alfasamce. Zato jak líbá tu nožku v lakované kozačce, to mi jde úplně samo. ![]()
Karja co se děje?
Já teda Babišovu submisivitu čtu jednoduše tak, že je líný být nahoře a celkově něco iniciovat.
continuity hele přesně! Když si ho představím, jak ve sněmovně kvičí "Já mám právo a budu si mluviť o čem chci a jak dlouho chci", vidím spíš zpruzelýho chudinku, kterej potřebuje ten bičík nad sebou, než chlapa na úrovni.
barbuchajá si teda neumim představit Bureše jako alfasamce. Zato jak líbá tu nožku v lakované kozačce, to mi jde úplně samo.
Přesně. Škemrat o šlehnutí bičíkem si ho představit umím snadno.
Macron dostal od mamky po hubě v přímém přenosu.
Mne se zdalo, ze Macronovi manzelka fakt jen odstrcila hlavu, facka by sla vic ze strany. A ruce tam byly videt obe.
Pro mě je ten tvor naprosto asexuální, něco jako žížala. Nechci si ho představovat v těchto souvislostech vůbec nijak!
Kokoska jj, odstrčila. Ale flákanec zní líp. ![]()
Pinot Noir Pro jednoho flákanec, pro druhého okamžik sounáležitosti;).
Karjapotom moc sounáležitě ale nevypadají. ![]()
Kdyby tamten jouda tak nespěchal s otevíráním dveří, mohlo být všechno v pořádku. ![]()
Pinot Noir Ano, vlastně z toho bude mít nakonec průšvih někdo uplně jinej:D.
barbucha Přesně! Slizkej hnědej slimák co sežere i mrtvýho kolegu.
Kan to je přesnější, žížala je aspoň užitečná.
Kokoska Hlavně si myslím, že by ho neliskala v letadle, kde je kolem plno jiných lidí :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje