Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Online barbucha blogger
35308 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 22:00

Jos 

Jo, možností k vytěžení je ještě pořád dost, ne že ne!

Mmch bariatrie tam už běžela, praxi mají... estetická dermatologie apod. v podstatě probíhala pod ORL (páč jim "patřila" celá hlava - co mi tam jen odstranili znamínek! a luxusně! i víčka dělali nádherný ), takže tam by taky nebyl problém se drobně přeškolit... jedinej zádrhel vidím v tom, že to bude brzo dělat vrátnej anžto příčetný doktůrci (teda ti, kteří tam ještě zbyli) budou koukat kde nechal tesař díru.

Dneska prej měl projev Hřib k tomu, já to bohužel neslyšela, ale milostpán pravil že byl velice velmi skeptickej, že jako bez jakýchkoliv analýz do toho jdou a že se osobně domnívá že jde o nějakej individuální zájem. No aby ne!

Online barbucha blogger
35308 příspěvků moje polička 09. zaří 2025 22:18
Reakce na Jos:

barbucha jinak ta uprava "matky" se jmenuje mommy makeover. To je normalne termin ted popularnich korekci od mene po vice invazivni procedury.  

​No vidiš to, ten termín jsem neznala! Proč ne, pokud si to teda klientka zaplatí (a chce do sebe nechat řezat jak vzteklá)... protože třeba ty bariatrický operace jsou na pokladnu, ty by s takovou měly tudíž taky brzo skončit, ty bezplatný

No ale do toho mi vlastně už nic neni, já jsem jen zvědavá jak to bude probíhat dál - mám tam logicky všechny doktory a jestli tam jednou přijdu a poženou mě do Motola (že třeba moje ambulance byla zrušená/přesunutá, doktůrek skončil apod.), tak mě raní mrtvice na místě! A asi nebudu sama

Offline Jos
příspěvků moje polička 09. zaří 2025 23:20

barbucha no ja o tom moc nevim, ale nic kloudneho necekam. Tohle spojovani nemocnic...Nam na severu pridavaji jednu hruzu za druhou, naposledy rozpadlou Ceskou Lipu...A muze hejtman vypravet, jaka vyhra to pro vsechny je. To se uvidi, ale i ta revnivost mezi jednotlivymi nemocnicemi zustava. A tady Homolka byvala vzdycky takovy vyhlasenejsi spital. I doktori se tam dostali az po nejakych zasluhach, nebylo to ze brali kazdeho, kdo sel okolo. Ale to ty mas asi z prvni ruky...

Online barbucha blogger
35308 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 09:11

Jos 

Právě, vyhlášenej špitál a lidi se tam jen hrnuli (taky měli proč). Navíc to byl jedinej špitál v černejch číslech, kterej si na sebe vydělal... no je asi potřeba ten Motol zasponzorovat - takže zaměstnanci Homolky můžou zapomenout na pěkný odměny anžto se rozpustěj v Motole, tý černý díře... myslím že nadšením neskáčou. Už teď, kdy začal management řádit v personálních změnách, šel každej kdo jen mohl pryč, tak to bude jen pokračovat.

Mám takovej pocit že Válka někdo pěkně drží za koule, že tak spěchá aby to stihnul ještě dokud je ve funkci, těsně před koncem...

Offline Tabea
7747 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 12:12
Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 12:39

barbucha ale Babis vcera tvrdil, jak je to slouceni skvely a zadouci. 

Offline RoSa
10014 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 13:11

Kokoska a je to jasný, bude množka! a Babiš za nic nemůže, to Válek...

Offline continuity
42051 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 17:39

Měla jsem takový složitější den a az teď koukám na ten polský dronovy průser a přemýšlím, jak to zamává s českými volbami. 

Offline viktorka_od splavu
48990 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:01

continuity tak dopad do voleb me vubec nenapadl. ja spis cekam tu valku (ne ze chci, to ani omylem)

Offline andulka01
12741 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:31

continuity no moc doufám, že to zamává lidma tím správným směrem.
Teda úplně nejvíc doufám, že to zamává EU, ale nevěřím tomu. Macron už zase řeší vládu, Poláci zvolili divnýho prezidenta, Němci jako vždycky jakože nic... všichni dávaj ruce pryč. Achjo.

Offline Řvousenka
1014 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:32

continuity Petros psal, že jestli tenhle dar z nebes koalice nevyužije, tak už ji definitivně není pomoci.

Offline continuity
42051 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:41

andulka01

Jen technická. má to správně zamávat s NATO, to je vojenský (obranný) pakt. EU je ekonomické seskupení a nemá k tomu mandát a ani bych ho tam neviděla ráda. 

Jinak Poláci mají k Rusku jednotný vztah napříč společností. To dělení tam je, ale na jiné témata. 

Vzhledem k tomu, že ten mor aktivně sestřelovali stihacky nekolika zemi a ve vzduchu toho bylo dost, věřím v lepší zítřky. 

Offline continuity
42051 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:44

Řvousenkajá fakt doufám. Hlavně by to mohlo dostat komunisty pod 5%. To si umím realisticky představit. 

Offline RoSa
10014 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:45

continuity taky na tu souvislost s našima volbama myslim a doufám, že lidi konečně vytáhnou hlavy z prdelí

Offline moora
8630 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 18:57

I vy optimistky

Offline Kokoska
34312 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 19:52

moora jo, uz slysim "nenechme se zatahnout do valky".

Online barbucha blogger
35308 příspěvků moje polička 10. zaří 2025 22:10
Reakce na RoSa:

continuity taky na tu souvislost s našima volbama myslim a doufám, že lidi konečně vytáhnou hlavy z prdelí

​Svatá prostoto!

Zrovna koukám že Zaorálek tvrdí že to mohly bejt ukrajinský drony. To už je jak Zeman s těma Vrběticema... a kolik s ním souhlasilo lidí a s tímhle blbem taky...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2025 22:38

continuity tak dopad do voleb me vubec nenapadl. ja spis cekam tu valku (ne ze chci, to ani omylem)

do puntíku 

Offline rasaNori
8783 příspěvků moje polička 11. zaří 2025 07:35

V Americe přitahuje, cvičení belorusu s Ruskem hned za hranicemi polska, nejak se mi to přestává líbit. Dnes asi radši dotankuju obytku a naliju do ni vodu. Ona ta Ostrava je fakt blízko hranic...