A vyjádřil se k tomu včerejšímu Polsku Babiš? Četla jsem jen hned dopoledne, že všichni politici to udělali, i jsem ta prohlášení četla, a Babiš s Ano mlčí. Na jejich účty se podívat nejdu, ještě by se mi pak furt zobrazovaly, to nechci.
Aktuální česká politická situace
notna viděla jsem "Vyjadřuji Polsku plnou podporu.'
notna Třeba to bylo vizionářské prohlášení... ![]()

prďola Mě to právě včera ráno, když jsem četla zprávy o dronech v Polsku, hned napadlo a byla jsem zvědavá, co k té události Ano.
Pinot Noir Diky.
Všichni podpořili, dokonce i Reichl. Až na Zaorálka.
Výrazně oponentní pohled proti prakticky všem ostatním diskutujícím zaujal kandidát za Stačilo!, místopředseda Sociální demokracie Lubomír Zaorálek.
Odmítl uznat, že Rusko poslalo drony do Polska.
„Ani nevíme, jaké drony to byly. Když máte dron, můžete se ho zmocnit a ovládat ho. Můžete se zmocnit celých rojů,“ tvrdil Zaorálek s tím, že co se stalo, „neví vůbec nikdo“. V Polsku byly nicméně podle dostupných zpráv nalezeny trosky dronů, které vyrábí jen Rusko.
(Zdroj: Enko)
Sweet Potato K tomu jsem četla vtipný komentář, že by to měl někdo teda říct ukrajincům, aby se těch rojů dronů zmocnili, ovládli a navedli zpět do Ruska. Zaorálek mě překvapil velmi. Nemyslím včera, ale tím přidáním se k Stačilo. Měla jsem ho dřív za příčetného a byl mi z ČSSD asi nejsypmatičtější.
to uz fakt vypada jako rizena likvidace socdem:-) jako me to nemrzi ja nejsem jejich cilovka, ale kam se ta cilovka uchyli..
Pinot Noir no ale chvíli mu to trvalo... museli si nejdřív spočítat, kolik dezovoličů vs kolik voličů by jim který výrok odvedl
andulka01 jj, trvalo mu to nejdýl. Asi přemýšleli, jestli 4 slova nejsou moc.
to uz fakt vypada jako rizena likvidace socdem:-)
To snad už zvládla doladit Maláčová ![]()
Mně teda vadí, jak blbej název si ti převlečený komunisti dali. Já jsem zvyklá vždycky, když pes hodí bobek a "zahrabává" na něj volat - stačilo ! A teď abych se bála, že mi někdo přijde dát po hubě ![]()
Samantha já bych zavedla "dost!" - i to má míň slabik a je to ráznější
RoSamuž s dcerami během jednoho výletu na dovolené vymysleli polickou stranu NE VÁLCE!
Podle toho Okamury, myslím, že může být hůř. Tyhle výkřiky Ano, Stačilo, nakonec i Spolu jsou úplně otřesné politické značky, nenese to žádnou myšlenku.
Samantha jo díky, přesně tuhle myšlenku rozvinuli do velkých absurdit typu hranatý komín.
Jak příznačné

bavily jsme se o tom na dnešním srazu, ale spíš se to hodí sem:
a pro masochisty: rozhovory s lídry, 44:58 min.
jo a pozor, tady to soudružka rozvíjí dál... ![]()
Již Zítra! V Lánech. Těším se moc.
Kan bude recept na Masarykovo cukroví? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje