Celý ten hodinový přenos byl skvělý. Pan Pokorný výborný a paní Hájková, před tou hluboce smekám.
Aktuální česká politická situace
Já se těším na ten přepis. Podle mne to některé výroky ještě trochu posune. Takto zpětně si jsem jistá, že by bylo lepší udělat předtím nějakou přípravu. Ne kvůli lamanemu prekladu, ale některé výroky už kolují veřejným prostorem a za mesic už bude téměř nemožné je vrátit do té původní formy, kterou Masaryk zamyslel.
Ale z jiného soudku, narazila jsem na dvě volební kalkulačky, jedna lepší než druhá.

Sweet Potato Jo, bylo to moc hezky udělané, děti akorát dorazily se školy, myslela jsem, že u toho nevydrží, ale ani nedutaly.
My v práci ten přímý přenos prošvihli! Profesní chyba! Ale hrozně nás těší, jak jsou hezky na fotkách ti archiváři! Uznejte, že ředitele Národního archivu (p. Vojáček) máme fešáka!
Archivářka Hm, nechce si nechat narůst vousy?
Nevím, co by na to paní Vojáčková...
continuity Máš pravdu, už to co z některých diskutujících padalo před otevřením... Moje iluze o stavu společnosti už jsou hodně, hodně hluboko. Mám pocit, že velká část vůbec nepoužívá to, co má mezi ušima.
continuity Tak ono i okřídlené "nebát se a nekrást" bylo v kontextu jinde.
Archivářka pan Vojáček by si měl ostříhat vlasy, co by na to řekla paní Vojáčkova? protoze toto mě zaujalo, takový poměrně pohledný chlap a ma vlasy na mikádo(!?!?!), taková škoda
Archivářka a ta paní Hájková byla velice šik, a profesně teda klobouk dolů!
Archivářka a ta paní Hájková byla velice šik, a profesně teda klobouk dolů!
Obecná představa o archiváři bývá Béďa z filmu Kouř ![]()

Archivářka no já mám teda horší:D:D:D
Tak hlavně že je dopis pravý, žádné šokující zprávy, spíš poselství, takže jsem to odhadla dobře. Na můj vkus ale moc nafouklá bublina kolem toho.
Ředitel je fakt fešák.
Znám jednoho bývalého kastelána (je mu cca 40) - párkrát se nechal ostříhat, ale mikádo mu fakt sluší víc.
čekala jsem, kdy se ozvou...
RoSa ono je to těžký, oni se asi fakt neměli rádi, Slovaci zas nechápou adoraci Marasyka.
Jinak se to vlastenectvi a národnostní hnutí blbě vysvětluje, ale Slováci to neměli s Maďary jak Češi s Rakusany, ta situace byla mnohem horší, co se týče slovenské kultury, vzdělanosti a všeho.
continuity jasně... ale: proč do toho tahá Fialu? ![]()
Vlastně bychom jim měli za to poděkovat, protože mít za předsedu vlády opravdového a nefalšovaného hlupáka Petra Fialu, to by na Slovensku asi nikdo normální opravdu nechtěl,“ uvedla Kramplová
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje