RoSa Taky jsi včera poslouchala rozhovor s Dagmar Hájkovou? Jo to by byla sranda, kdyby tam byl v angličtině recept na koláč. Haha, na to si nevsadil nikdo.
Aktuální česká politická situace
Kan RoSa A poslouchaly jste rozhovor >> bratrů Vondráčků <<, který ten dopis označuje s největší pravděpodobností za fake? ![]()
prďola Ne. Poslechnu, dík.
Me tak otravuje ta reklama Ano, co je v poradech na nova plus a neda se preskocit!
(Sestrihane vety Fialy, co se jim povedlo, a pres to titulky z novin, ktere to vyvraci a na konci babis rika, jak to muzete jeste poslouchat)
prďola Kdo to je, ti bratři Vondráčci?
Sweet Potato Pavel Vondráček je šéfredaktor Info.cz a jeho bratr David je (cituji): novinář, publicista, dokumentarista, reportér, filmový a televizní scénárista a režisér. Občas společně dělají podcast na Info.cz ![]()
prďola Děkuju.
Sweet Potato nz ![]()
A středoškoláci taky potěšili:
Drtivá prohra Konečné i Okamury, problém pro Babiše. Školy ukázaly, co čekat od voleb
prďola Tak jsem si to poslechla a panečku, tomu říkám konspirace. Asi 150× použili slovo patetický, až to bylo ...patetický. :D A zase teda ta výslovnost, lidi kteří se snaží veřejnost obšťastnit svým názorem, by se měli naučit pořádně vyslovovat a hlavně zřetelně, oni strašně rychle mluvili, že jim nebylo místy rozumět, jak zprávaři na ČT. Místy to bylo fakt blekotání. Pěkný byl ten stolařský ponk u kterého seděli, ten bych brala.
Kan
Nevím, jestli bych zpochybnění pravosti nazývala rovnou konspirací, spíš jsem si bez ohledu na způsob vyslovování argumentů říkala, že obsahově určitou relevanci mají.
Ale samozřejmě sama jsem zvědavá ![]()
prďola Podívala jsem se v noci i na ten pořad Reportéři DNA TGM 1 I 2 a mám spoustu otázek. Když to testování stopla Masarykova pravnučka, proč nepokračovali v tom testování u prasynovce na Slovensku, vždyť ten na to má taky právo.
Tu uniformu od sperma ani nekomentuji.
Sweet Potato Kan
Mě v tom rozhovoru zaujal spíš fakt, že hned po smrti TGM, ani za života JM, dopis nebyl vůbec nikde zmiňován.
Story kolem otcovství, DNA a spermatu vůbec neřeším, protože mi tak nějak připadá úplně mimo mísu a to nejen v tomto rozhovoru ![]()
Tak žádný žádný recept na Masarykovo cukroví? Jsem zklamaná...![]()
Garfie ja tedy zklamaná nejsem . V zásadě se mi potvrdilo co jsem si myslela. S tou hloupostí a hádáním se s hloupými lidmi... za mě, mám husinu a chci už ať zveřejní celý text.
Garfie já jsem po uvodu nabyla dojmu, že se to bude číst celé, šla si uvařit kafe a bum, byl konec, nic nevim. Ale chápu to v zásadě tak, že tam nic objevného nebude tedy?
rysamona sakra, chybí mi ty dvě minuty živého přenosu:D:D:D. Takže ještě mezi tím uvodem a hádáním se, ještě něco bude? Naznačili co asi tak?
Karja to úplně nevím, ale předpokládám, když člověk čte 100 let starý rukopis a z patra překládá ze se to celé trochu rozplizne. Proto se těším na přepis
rysamona Přesně, na přepis se taky těším, musel to pro ni být hrozný stres!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje