Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline andulka01
12724 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 14:38

continuity to nevadí, děkujeme

Offline prďola
4428 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 14:41
Offline Sweet Potato
39745 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 16:56

continuity Díky.

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 19:27

Přišly volební lístky, nastal čas hledání zvláštních povolání kandidátů. Letos je to nuda, jen jeden výrobce dýmek, ale býval i kampanolog nebo cirkusovy umělec.

Ovšem je zajímavé, že po projití všech kandidátek to vypadá, že většina kandidátů je z okresů Ostrava, Karviná a Frýdek-Místek. Třeba z okresu Opava je jich hrozně málo.

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 20:20

brrrněkdo sdílel kandidátku nějaké malé strany a to bylo podle hesla: i skladník ve šroubárně....: uklízečka, strážný, skladník, uklízečka, důchodce, podnikatelka, strážný. 

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 20:38

Offline brrr
12208 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 20:59

continuity Mě třeba fascinuje,kolik důchodců je na těch kandidátkách. Ne že bych si myslela, že mají sedět doma, ale že se jim chce sedět ve sněmovně, to bych si netipla.

Offline Sweet Potato
39745 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 21:29

continuity Hezký.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 21:53
Reakce na RoSa:

barbucha https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-letiste-v-kodani-kvuli-pritomnosti-dronu-pozastavilo-vsechny-lety-286709

​No, pekne. Voni proste nedaj pokoj.

Sice chapu to vysvetleni co sem dala continuity , tu eskalaci atd., ale kurnik sopa dokdy se na to mame jen koukat, to jest co uz teda by mohl byt duvod k reakci? Atomovka v Berline?

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 21:54

brrr 

Ale tak zas k duchodu je to pekny prilepseni, ne? A je tam teplo a levny chlebicky.

Offline Sedmá z devíti
příspěvků moje polička 24. zaří 2025 23:05
Reakce na continuity:

brrrněkdo sdílel kandidátku nějaké malé strany a to bylo podle hesla: i skladník ve šroubárně....: uklízečka, strážný, skladník, uklízečka, důchodce, podnikatelka, strážný. 

Před pár lety u nás kandidoval krotitel zvěře. Znala jsem ho, muž devatera řemesel, včetně ředitele nemocnice.

Offline Kokoska
34299 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 23:24

Sedmá z devíti krotitel zvere je pro reditele nemocnice celkem dobra kvalifikace

Offline Garfie
28109 příspěvků moje polička 24. zaří 2025 23:41

Kokoska Sice by byl asi vhodnější ředitel školy, ale i tak.

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 00:22

continuity viem, ze lietali nad vodou, sle mam pocit, ze pri tom pobrezi poletovali sem-tam niekolkokrat, to tazko moze byt "skratenie leru", ci?

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 00:25

barbucha tiez si myslim, ze tie reakcie by mali byt raznejsie

Offline continuity
42029 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 00:27

slniecko

Sdílím komentář a vysvetlení novináře, co sleduje válku od samého začátku a i vojáci říkají, že je jeden z mála, kterého články maji hlavu a patu a v ČR jeho analýzy nemají vůbec konkurenci. Takže o tom nejdu diskutovat ani to nijak obhajovat. 

Proste sdílí nějaký pohled na věc. Je mi jasné, že by každý rád viděl ty stíhačky sestřelené, ale to je spíš X plné vojenských analytiků z wishe než racionální úvaha. 

Sama na to úplně pevný názor nemám, a ani si ho nemam na základě čeho vytvořit. 

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 00:44

continuity no, ja chapem, ze je to jeho pohlad na vec, ale to "skratenie cesty" ma zarazilo.

Ale to, ze sa tu (myslim NATO) od zaciatku chovame ako sralbotkovia, tak ten nazor mam uz dlho. 

Offline notna
9173 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 09:35
Reakce na continuity:

slniecko

Sdílím komentář a vysvetlení novináře, co sleduje válku od samého začátku a i vojáci říkají, že je jeden z mála, kterého články maji hlavu a patu a v ČR jeho analýzy nemají vůbec konkurenci. Takže o tom nejdu diskutovat ani to nijak obhajovat. 

Proste sdílí nějaký pohled na věc. Je mi jasné, že by každý rád viděl ty stíhačky sestřelené, ale to je spíš X plné vojenských analytiků z wishe než racionální úvaha. 

Sama na to úplně pevný názor nemám, a ani si ho nemam na základě čeho vytvořit. 

slniecko Souhlasím s continuity Nemáme ani informace. A hlavně tomu dost nerozumíme. Mně by taky přišlo nejjednoduší poslat Rusku ráznou odpověď. A bylo by to fajn za předpokladu, že by Rus stáhl ocas a dal pokoj. Jenže ono by to tak asi vůbec nebylo a jak bylo v tom článku, bylo to to záminkou pro otevřený konflikt. A nemyslím si, že odpověď Rusa by byla jen sestřelení bojových letounů NATO. Rus se nebude rozpakovat a pošle pak klidně něco na civilní cíle v Pobaltí nebo Polsku. Z toho mám teda hrůzu já a doufám, že se to podaří bez toho otevřeného konfliktu.

Hlavně doufám, že NATO dělá, co může a jen o tom není informovaná veřejnost. Předloni byla dcera v Estonsku a už o tom provokování ze strany Ruska mluvila, že se to tam děje. Ale taky říkala, že tam bylo hodně aliančních vojáků. Na základě toho, protože se ptali, co tam dělají, tohle téma otevřeli.

Offline barbucha blogger
35288 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 10:37
Reakce na slniecko:

barbucha tiez si myslim, ze tie reakcie by mali byt raznejsie

​Jako je to tezky, stanovit nejakou hranici... me by zajimalo jestli teda nejaka (pro zodpovedne cinitele) vubec existuje - a to teda neuvazuju ve smyslu lidskejch obeti (kdy na tebe spadne prokazatelne ruskej dron treba, nebo nejaka "zbloudila" strela?). Ale jak dlouho budes sledovat jejich stihacku, krouzici nad CR/Polskem/apod. treba? Nechaji ji tam litat hodinu? Dve? A pak zdvihnou varovne prstik?

Ja se obavam, ze russaci nikdy vysirat neprestanou a jen jeste schvalne pritvrdej. Vzdyt si nas jen pekne testujou... Navic si vzdycky nejakou zaminku najdou, i kdybysme nehnuli ani brvou. Pak reknou, ze je nam vsechno jedno a vlastne po jejich anexi touzime.

Jestlipak by nekdo vydrzel takovyho souseda v baraku, a jen tise trpel, aby ho nenastval

Offline slniecko admin
19399 příspěvků moje polička 25. zaří 2025 12:08

notna prave pobaltie ziada clanok 4 a asi vedia preco

a tym skor im treba zneskodnovat, cokolvek poslu

barbucha no asi tak s tym susedom. navrch tou nereakciou uz v pripade ukrajiny poslali vaznost medzinarodnych zmluv niekde do latriny.