rysamona to jsem taky slysela. Ze prave ods bude mit velky problem s generacni obmenou. Ze sice maji svoji mladou ods, kde jsou mladi dvacatnici, ale tu hlavni stranu pak tvori vetsinove ti strejcove, co tak sedi uz desetileti. Strejcove jim rika prave ta mlada ods ![]()
Aktuální česká politická situace
Zuzuli Strejcove multifunkcionari jak to tady nekdo trefne pojmenoval, co to povazujou za svoje korytko a brani se konkurenci zuby nehty.
Sweet Potato Teď jsem poslouchala podcast Zlámaný Topol, kde se do ní Topolánek se Zlámalovou dobře navážej. Zdíša = Zbíša (jako že BIS). Já vlastně nevím, co si o Topolánkovi mám myslet, myslím, že patří mezi nejchytřejší a nejschopnější politiky, ale... A vlastně ani nevím, co si myslet o Lence Zlámalové.
Marbuša ten podcast se neda poslouchat, ucinila jsem 2 pokusy, abych jako byla objektivni :) ale neslo to. Zlamalova vzdycky neco prohlasi, topolanek ji oponuje a ona vzapeti souhlasi.
Marbušajá si teda o něm a Kalouskovi v poslední době myslím, že jim už načisto přeskočilo.
Sijou do vlády jak to jen jde a Kalousek nedá pokoj ani po volbách. Teď s tím rozpočtem tomu nasadil korunu, takže se po síti šíří dezinformace, že ho mel Stanjura poslat do parlamentu obratem snad hned po volbách a nesplnil si tím nejakou zákonnou povinnost. A coby kdyby byla nebyla vláda.
Marbuša Topolánek má na můj vkus tak strašně nabubřelý projev, že ho nemůžu poslouchat. A to mi v počátcích jeho politické kariéry byl hodně sympatický.
continuity My jsme se nedávno s mužem bavili o tom, že to je snad nějaký syndrom stárnoucích mužů, kteří měli dřív nějakou moc. Klaus, Zeman, Kalousek, ten Topol, všem jím hráblo. Nebo už nemají co ztratit, tak ukazují pravou tvář.
notna no kdysi alespoň neměli tu amplifikaci v podobě sociálních sítí. Kalousek může vykřikovat svá moudra, nenést za to žádnou odpovědnost a cítit se důležitej.
Marbuša Topolánek má na můj vkus tak strašně nabubřelý projev, že ho nemůžu poslouchat. A to mi v počátcích jeho politické kariéry byl hodně sympatický.
Já to mám s Topolánkem naopak. Samozřejmě s výhradami, ne absolutně.
Tak ani to dlouho netrvalo a už mám v timeline příklad. Kalousek mediátor.

continuity u topolanka to muze byt i v souvislosti s vedomim brzkeho odchodu ze sveta. Urcite mu neni fyzicky ani psychicky nejlip a casu moc nema...
notna no kdysi alespoň neměli tu amplifikaci v podobě sociálních sítí. Kalousek může vykřikovat svá moudra, nenést za to žádnou odpovědnost a cítit se důležitej.
To máš pravdu.
Jos Topolánek mi nabubřelý přišel už při odchodu z politiky. V poslední době jsem ho zaznamenala na čt 24, ale nedala jsem mu šanci, přepla jsem to. Jeho nemoc jsem zaznamenala snad včera. Je mi ho líto, strašlivá diagnoza.
notna mě je v poslední době Topolánek dost sympatický, ne vždy ale sdílím názor. Kalousek mě štve tím vyrýpáváním k vládě P. Fialy, ale on bude vyrejpávat i k Andrejovi. Nicméně, oba bývají vtipní a břitcí.
to už pozoruji déle. Ta nemoc je hrozná, to je mi ho fakt líto, ale řekla bych, že to bezprostředně nesouvisí. Možná s tím stárnutím jako takovým.
to už aby s tím rypanim k Andrejovi začal, zatím to teda nepozoruji.
continuity tak Andrej ještě žádný ekonomický rozhodnutí neudělal, jen svalnatý kecy a nakonec přijme rozpočet vlády minulé. Pokud Kalousek zmlkne, dost mi rozbourá pískoviště.
Kalousek rejpal hodne vzdycky, a od doby co ztratil funkce jeste víc.
Rejpal hodně a hlavně trefně a vtipně... ale tak nějak šil spíš do těch pravejch. Dneska se mi zdá že to bere šmahem všechno a všechny - že by už nějaká stařecká nedůtklivost?
notna Asi jo. Vidím to sem tam u našich zaměstnanců, když odcházejí do důchodu nebo pracují v důchodovém věku, že mají pocit, že bez nich to nepůjde a ti mladí, že jsou k ničemu. A to přitom nemají takhle vysoké funkce.
A jak je to tedy s tím rozpočtem? Dělá to zatím na mě dojem malého fracka co dělá naschvály, a na just ho do té sněmovny znovu nepošlem. Já se nějak snažím dopátrat jestli je to skutečně takovej průser nebo ne. Nedaří se mi dohledat jestli v roce 21 po volbách Babiš ten jejich rozpočet dal nové sněmovně znovu k projednání (AI mi říká že ne). A rozpočet SFDI už se mi vůbec nedaří dohledat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my