brrr vono mi to rychle mizi nekde hluboko v timeline, tak jsem olizla par dnesnich

kafka v tokiu casto postuje obrazky typu "ztratila se kocka v kvetinarstvi, kdo ji najde jako prvni?" (takovy ty hledaci obrazky)

brrr vono mi to rychle mizi nekde hluboko v timeline, tak jsem olizla par dnesnich

kafka v tokiu casto postuje obrazky typu "ztratila se kocka v kvetinarstvi, kdo ji najde jako prvni?" (takovy ty hledaci obrazky)

eM ani ne, mě se rovnou zvedá kufr
Černá kočka Tomio podrží Andrejovi, Andrej Turkovi, Turek Tomiovi... eeeeeee, pod krkem, samozřejmě
moora Topol a PB ![]()
moora Dík, jsou dobré
moora malý,ale chytrý klub....![]()
stes jo, nekdo to okomentoval "dohromady maji iq 130, v podstate mensa" :))
Mýlit se je lidské? Došla trpělivost? Že tak najednou a ve vhodnou chvíli!
Hlasování o vydání předsedy ANO Andreje Babiše k trestnímu stíhání se ve Sněmovně opakuje s železnou pravidelností každé volební období. Zatímco v letech 2018 i 2022 hlasovali poslanci SPD spolu s ODS, TOP 09, lidovci, STAN i Piráty pro vydání, letos, když jednají o vládě s ANO, otočili. Prý jim vadí délka řízení.
moora Klempíře bych úplně nepodceňovala, ten chytrej je, akorát k tomu ještě křivej.
https://www.instagram.com/reel/DPxHLmxE-Lz/?igsh=MXNjcDdqdHhuNjhjaA==
Ježíš to je vtipný. Ono to teda vtipný neni ale v tom pochnurnem říjnovém dni jsem se aspoň pousmala
Pastoral Brothers mě včera totálně odrovnali ![]()
moora Klempíře bych úplně nepodceňovala, ten chytrej je, akorát k tomu ještě křivej.
Von to bude strašnej zmetek. A teď mlčí jako zařezanej, copak asi vymejšlí aby mu to teplý křeslo neuteklo...
Dneska mi moje timelina přijde poněkud vážnější. Hlavně se odněkud vyrojila spousta lidí, kteří Turka všelijak omlouvají.
To je taky pěkně ke zbliti.
Jsou všude a je jich moc. To je na tom to nejvíc nejstrašnější. Člověk by řek že tady to už musí dojít každýmu... hlavně se ho zastává spousta tetin, přestože o ženách mluví ten frustrát značně nevybíravě. To o sobě mají tak nízký mínění?! Dostávají doma obden přes hubu a ještě jsou za to vděčný nebo co je to za lidi?

barbucha hele přesně tohle mi hlava nebere, on jim svou blbost, nekompetentnost, nezralost, nacinázor, mysoginství a co ještě servíruje na zlatým talíři a ty lidi to nevidí? Co se to děje?
andulka01 On jim servíruje odboj, svobodu slova, projevu a řízení 180 km/h přece. A hlavně názor shodný s jejich.
Sweet Potato
Prosimtě ty tety žádnej svůj názor nemaj ani nechtěj, o odboji nebo svobodě (slova) ani nemluvě! Co by si s tím počaly?
Jako na řízení ve 180 může utáhout tak nějakýho fotra se stejně malým pindíkem nebo nevybouřenýho puberťáka - ale mě prostě fascinuje to množství fandících ženštin!
barbucha Myslela jsem to obecně. No a tetiny - jsou na takové zvyklé, akorát proti těm jejich je Moturek Krasoň.
(Ano, zlehčuju to)
Jo, je to ještě horší než ty klasický babišky - Andy byl aspoň známá osobnost, furt v televízi... tak vyfotit se s ním bylo terno! Ale tahle nula co se proslavila jen šílenou vostudou?
Sweet Potato barbucha myslite, ze ho obhajujou i ti, co Motoristy nevolili?
Těžko říct. Možná jo, třeba jsou to anonisti a sere je že do toho státotvornýmu Andrejkovi někdo hází vidle...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.