Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:31

Torrah videla. Dedek se definitivne zblaznil? Taky ma to svoje dno dost hluboko a kdo vi, co je jeste pod nim.

Online Torrah
3311 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:32

Kokoska i kdyby se zbláznil, to fakt má kolem sebe takový slabochy, že mu neřeknou, že už je to přes čáru? I když možná jim se to přes čáru nezdá, kdoví. Ale je to tak ubohý...

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:39

Torrah myslis, ze se s nekym radi? Pochybuju. Ubohy to je, o tom zadna.

Online Torrah
3311 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:42

Kokoska no asi neradí, ale že mu třeba někdo neřekne hele seš prezident, tohle je fakt pod úroveň. Ale oni se ho asi všichni bojí, že by je vyrazil a teplý místečko je teplý místečko, no.

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:50

Torrah a kdopak to ma u nas Trumpa za vzor?

Online Torrah
3311 příspěvků moje polička 19. října 2025 21:51

Kokoska no právě

Offline barbucha blogger
35688 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:07
Reakce na Torrah:

Viděli jste to šílený video vytvořený AI, a prezentovaný oficiálně Trumpem, jak letí Trump s korunou na hlavě v letadle a vypouští na demonstranty ty sračky? Mně se z toho normálně udělalo nevolno. Jak si tohle může dovolit? To má opravdu svoje lidi za takový nuly, že si tohle dovoluje? Šílený. Amerika upadla nevídaně teda. Ani to sem nechci dávat, je to tak hnusný... 

​Amerika, kolébka demokracie

Hledat to video teda nebudu, vidět to nechci... ale nemůže to bejt jen nějaká parodie? Koruna na hlavě, to jako vážně? Víme všichni jak dopad Caesar když se chtěl nechat prohlásit králem, tak bacha Doníku

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:15

barbucha uz jednou s korunou neco bylo, ale hledat to taky nebudu. Dneska me zaujalo bourani Bileho domu, teda zatim jen casti jednoho kridla, kde chce mit Donik veliky plesovy sal. Ruzovou zahradu uz vydlazdil, zajimaly by me dalsi plany.

Online Torrah
3311 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:22

barbucha Kokoska Není to parodie. Dneska ho zmiňují i na FB, jak Trump nechává zbourat jednu část Bílého domu, aby tam mohl postavit tančírnu. Je to opravdu jeho dílo, nebo dílo jeho týmu.

Online Torrah
3311 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:27

A tady výsek  - fotka udělaná z toho videa. Celé není nutno vidět, tady se dá udělat docela dobrý obrázek, co tím myslel. 

Sleduju Occupy democrats na FB, tam je tahle fotka a k ní píšou: 

Donald Trump v konečném prohlášení, že „státnost je mrtvá“, odpověděl 7 milionům Američanů, kteří proti němu včera pochodovali, zveřejněním AI videa, kde má korunu, lítá stíhačkou a doslova se*á na Americe.Je to děsivý a hluboce ponižující způsob, jak reagovat na miliony lidí, které má zastupovat, vyjadřovat svá práva Prvního dodatku na protest a pokojně pochodovat na obranu ústavy, kterou přísahal, že bude dodržovat.atd. 

Offline prďola
4456 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:37

Kdybych byla Putin, který má velký zájem na rozeštvávání občanů v zemích USA i EU, tak bych nechala připravit velmi podobného video a tomu oranžovému debilovi to poslala s dovětkem "Bro, nemáš zač!" ...a zbytek by už ten samolibý debil udělal sám Protože nepochybuju, že toto video pro něj musel někdo připravit.

Offline barbucha blogger
35688 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:47

Kokoska Torrah 

To si děláte prdel! Fakt to bouraj?!

Já už nevim co je AI a co reál, v tomhle bizáru

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:51

Torrah ja vim, ze to bourani neni parodie. Jen by me zajimalo, kde si jako dalsi akci udela trunni sal.

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 21. října 2025 12:53

Torrah no presne, takovy vzkaz obcanum Ameriky - delejte si, co chcete, ja na vas se*u!

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 21. října 2025 13:31

Tak ten Bílý dům se rekonstruuje pořád, naposled ho pořádně vykuchal Truman, ale i ti poslední prezidenti si to tam přestavovali dle sebe. 

https://zahranicni.hn.cz/c1-59423150-bily-dum-prezident-truman-65-let-rekonstrukce

Offline continuity
42776 příspěvků moje polička 21. října 2025 14:09

Jinak za mně at se Trump klidně ztrapnuje, příští rok jsou midterms, předpokládám, že kdyz bude amiky srát dostatecne, tak mu to sečtou. 

Trump už je ztracená Varta, ale fakt bych nerada, aby se po něm dostal do úřadu Vance. Takže jen víc videi s korunkou na hlavě. 

Offline barbucha blogger
35688 příspěvků moje polička 21. října 2025 19:48

continuity 

Spočítaj, hm... jen aby. Já se bojim, že to, že amíci jsou jen umytý rusáci, platí dneska víc než jindy. Jako vzhlížet k Putlerovi nebo obdivovat Doníka, to už snad vyjde nastejno. A že se takovejch najde.

Offline RoSa
10119 příspěvků moje polička 22. října 2025 19:20

Offline barbucha blogger
35688 příspěvků moje polička 24. října 2025 15:14

Tyvole!

https://www.novinky.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-turek-si-na-ministra-zahranici-veri-dal-kdyz-to-zvladnul-lipavsky-tak-ja-taky-40545624

Před pátečním jednáním o vládním programu novinářům sdělil, že by roli šéfa resortu zvládl, protože ji dokázal vykonávat i současný ministr Jan Lipavský.

Offline Kokoska
34723 příspěvků moje polička 24. října 2025 15:45

barbucha boze boze, do cehos to dusi dal!

Ze doma lip nebude, s tim jsem pred volbama pocitala, ale ze budem pred svetem za voly, toho jsem se fakt bala. Ovsem takovyhle dno me nenapadlo.