Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:26

barbucha prosimtě v celý republice bylo 9 slovy devět lístků navíc, tak zas z toho nedělej aféru a iluminátský spiknutí...

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:27

RoSa 

Oni to rádi udělaj i zadarmo  Vůbec nepochybuju o tom, že v druhým kole těch případů bude mnohem víc, když existuje tak jednoduchej návod, bez jakýhokoliv postihu a důsledku!

SunEclipse 

Viz výše. A navíc... i těch 9 hlasů může ve finále rozhodnout, ne snad?

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:46

barbucha chtěal jsem tím říct, že mě zaráží, že bez jakýchkoli důkazů  jsi ihned přesvědčena, že jde o zločinné spiknutí zemanových příznivců. Ano, třeba to někdo zkoušel, ale třeba to taky mohla být opravdu jen ledabylost a nepozornost...

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:22

luciole 

tak snad budou voliči i komise v tom druhym kole dobře slinit!

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:28

luciole No popravdě, já když jsem vkládala lístek do obálky, tak jsem zrovna procházela děsným emočním vypětím a nedávala jsem pozor (já prostě volby špatně snáším :D), takže jsem hned při odchodu z místnosti chytla paniku, že jsem to nezkontrovala, jestli jsem náhodou nevložila dva. Naštěstí jsem zbytek ze sady nevyhodila a pak si zkontrolovala, že dobrý, ale vidím, že jsem ani nemusela a možná by se na případnou chybu nepřišlo!

Offline luciole
1217 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:34

Karoleena 

Chápu, já už radši chodím jen s jedním lístkem, ale zase jsem do obálky málem vložila i občanku...

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 16:56

Pro dnešek už zavírám fejsbuk!!

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:02
Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:03

luciole Někdo ze známých mi říkal, že se mu to málem stalo, naštěstí zbylé lístky včas spočítal.

Offline Sweet Potato
40135 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:04

Karoleena Doporučuju nechat zavřené celých 14 dní. Mazec.

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:27
Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:55
Reakce na SunEclipse:

barbucha chtěal jsem tím říct, že mě zaráží, že bez jakýchkoli důkazů  jsi ihned přesvědčena, že jde o zločinné spiknutí zemanových příznivců. Ano, třeba to někdo zkoušel, ale třeba to taky mohla být opravdu jen ledabylost a nepozornost...

Jediné co jsem řekla je, že příště to zkusím já s Drahošem  Tak nevím, buď se v tvém případě jedná o přání otcem myšlenky, nebo stihomam... Jestli se pletu a skutečně jsem o zemanových příznivcích něco takového řekla (což není problém doložit citací, předem díky), tak se hluboce omlouvám 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 17:59
Reakce na domenica:

Bojím se, bude to drsný...

A asi bude tentokrát nutné odhodit rukavičky...

​No, on už Drahoš neco v tom smyslu vyhlásil. Že počítá s podpásovkama, ale umí se s nima (patrně na rozdíl od Scharzenberga) vypořádat. Doufám že jo!

Však si může ze studijních důvodů dát tu závěrečnou debatu z minula... a poučit se.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:22

Karoleena bez Facebooku přicházím fakt o hodně. Tohle je tak vzdálené mé sociální bublině, až mě překvapuje, že sdílíme jednu planetu.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 18:52
Reakce na macko.pu:

... miloši, tak ja ako tvoj fanúšik zo slovenska som spokojný, náskok je celkom slušný, ak si pripočítam percentá ľudí, ktorí nešli voliť v 1. kole, lebo vedeli že postúpiš, tak myslím si že je to na dobrej ceste

Ještě než tě smáznou, o což jsi v pátek požádal: Mně těch necelých 39% pro stávajícího prezidenta přijde jako spíš jeho neúspěch. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Čau ahoj! 

Offline Korsičanka blogger
13449 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 19:05

domenica  Naprosto sdílím tvůj názor, Moni! A určitě nás je MNOHO!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 19:15

domenica Korsičanka samozrejme, ze ano . Ale na macika nereaguji zcela cilene. 

Offline SunEclipse
3469 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 19:59

barbucha tak píšeš "určitě nebyly rozdílné"  a "Vůbec nepochybuju o tom, že v druhým kole těch případů bude mnohem víc, když existuje tak jednoduchej návod" - z toho mi vyznívá, že dle tvého názoru to nebyla náhoda, ale záměr. Na plnou hubu jsi to neřekla, to uznávám.  Nějak mi to připomíná vyjádření mistra Gotta..ale dál se v tom babrat nehodlám, klidně beru ten stihomam.