barbucha prosimtě v celý republice bylo 9 slovy devět lístků navíc, tak zas z toho nedělej aféru a iluminátský spiknutí...
Aktuální česká politická situace
Oni to rádi udělaj i zadarmo
Vůbec nepochybuju o tom, že v druhým kole těch případů bude mnohem víc, když existuje tak jednoduchej návod, bez jakýhokoliv postihu a důsledku!
Viz výše. A navíc... i těch 9 hlasů může ve finále rozhodnout, ne snad?
barbucha chtěal jsem tím říct, že mě zaráží, že bez jakýchkoli důkazů jsi ihned přesvědčena, že jde o zločinné spiknutí zemanových příznivců. Ano, třeba to někdo zkoušel, ale třeba to taky mohla být opravdu jen ledabylost a nepozornost...
tak snad budou voliči i komise v tom druhym kole dobře slinit! ![]()
luciole No popravdě, já když jsem vkládala lístek do obálky, tak jsem zrovna procházela děsným emočním vypětím a nedávala jsem pozor (já prostě volby špatně snáším :D), takže jsem hned při odchodu z místnosti chytla paniku, že jsem to nezkontrovala, jestli jsem náhodou nevložila dva. Naštěstí jsem zbytek ze sady nevyhodila a pak si zkontrolovala, že dobrý, ale vidím, že jsem ani nemusela a možná by se na případnou chybu nepřišlo!
Chápu, já už radši chodím jen s jedním lístkem, ale zase jsem do obálky málem vložila i občanku... ![]()
Pro dnešek už zavírám fejsbuk!!

Bojím se, bude to drsný...

A asi bude tentokrát nutné odhodit rukavičky...
luciole Někdo ze známých mi říkal, že se mu to málem stalo, naštěstí zbylé lístky včas spočítal.
Karoleena Doporučuju nechat zavřené celých 14 dní. Mazec.
barbucha chtěal jsem tím říct, že mě zaráží, že bez jakýchkoli důkazů jsi ihned přesvědčena, že jde o zločinné spiknutí zemanových příznivců. Ano, třeba to někdo zkoušel, ale třeba to taky mohla být opravdu jen ledabylost a nepozornost...
Jediné co jsem řekla je, že příště to zkusím já s Drahošem
Tak nevím, buď se v tvém případě jedná o přání otcem myšlenky, nebo stihomam... Jestli se pletu a skutečně jsem o zemanových příznivcích něco takového řekla (což není problém doložit citací, předem díky), tak se hluboce omlouvám ![]()
Bojím se, bude to drsný...
A asi bude tentokrát nutné odhodit rukavičky...
No, on už Drahoš neco v tom smyslu vyhlásil. Že počítá s podpásovkama, ale umí se s nima (patrně na rozdíl od Scharzenberga) vypořádat. Doufám že jo!
Však si může ze studijních důvodů dát tu závěrečnou debatu z minula... a poučit se.
Karoleena bez Facebooku přicházím fakt o hodně. Tohle je tak vzdálené mé sociální bublině, až mě překvapuje, že sdílíme jednu planetu.
... miloši, tak ja ako tvoj fanúšik zo slovenska som spokojný, náskok je celkom slušný, ak si pripočítam percentá ľudí, ktorí nešli voliť v 1. kole, lebo vedeli že postúpiš, tak myslím si že je to na dobrej ceste
Ještě než tě smáznou, o což jsi v pátek požádal: Mně těch necelých 39% pro stávajícího prezidenta přijde jako spíš jeho neúspěch. No uvidíme, jak se to bude vyvíjet dál. Čau ahoj!
domenica
Naprosto sdílím tvůj názor, Moni!
A určitě nás je MNOHO!
domenica Korsičanka samozrejme, ze ano
. Ale na macika nereaguji zcela cilene.
barbucha tak píšeš "určitě nebyly rozdílné" a "Vůbec nepochybuju o tom, že v druhým kole těch případů bude mnohem víc, když existuje tak jednoduchej návod" - z toho mi vyznívá, že dle tvého názoru to nebyla náhoda, ale záměr. Na plnou hubu jsi to neřekla, to uznávám. Nějak mi to připomíná vyjádření mistra Gotta..ale dál se v tom babrat nehodlám, klidně beru ten stihomam.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my