Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:38

macko.pu Miloš tady neni, neupad si na hlavičku?

Hele ty mi vysvětli čeho se bojíte na Římskym klubu, ty seš cílovka!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:47
Reakce na domenica:

Berta 

Je konzistentní, jen kapku, ale opravdu jen kapku hysteričtější než obvykle. Jinou reakci jsem nečekala.

​ no dobře, ať byl a je VK jakýkoli, měla jsem ho za inteligentního.... copak nevidí ten tělesný a duševní sešup? 

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:48

Tak mě napadá, kdo by mohl kandidovat příště, když se půda řádně připraví ... .

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:49

whiskas kdo?

Offline whiskas
20930 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:54

viktorka_od splavu To mě jen napadl katastrofický scénář, že by se jednoho dne prezidentem stal Bureš.

Offline viktorka_od splavu
49189 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 11:59

whiskas tak to samozřejmě.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:08

whiskas Osobně si úplně nemyslím, že by měl o prezidentování zájem, protože tahle funkce mu ani zdaleka neskýtá takové mocenské možnosti jako vláda a Bureš je v tomhle ohledu dost pragmatickej. Ale tak samozřejmě v dnešní době se nedá vyloučit nic. Třeba pokud by to čistě náhodou pro ANO v příštích volbách anebo kterýchkoliv dalších už nedopadlo a on potřeboval opět imunitu...

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:21

Berta 

​ no dobře, ať byl a je VK jakýkoli, měla jsem ho za inteligentního.... copak nevidí ten tělesný a duševní sešup? 

I kdyby lezl po čtyřech, je to jeho člověk. No nic, snad oběma už brzo odzvoní. Ale ty konce senilních, zlých prognosťáků jsou k nevydržení.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:28

wendulka 

Hele, prezident má imunitu - resp. není zodpovědnej - jen z titulu funkce. Nemůžou ho stíhat za nic, co proved v době prezidentování... což by jaksi pro Bureše neplatilo. Už je prostě pozdě 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:32

barbucha A jo vidíš, to jsem si neuvědomila. No tak teď si teprve myslím, že Bureš se do kandidatury na prezidenta nepohrne.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:34

Mutziputzi 

Já teda vím prd, co je to římskej klub, ale při letmém projetí internetu jsem tak akosi získala jistotu, že jeho členy jsou i Zeman s Konvičkou a Okamurou. 

Viz citáty z publikací ŘK:  

„Zdá se, že lidé potřebují společnou motivaci v podobě společného nepřítele, aby se dokázali spojit a spolupracovat […] Trik spočívající v hledání obětních beránků je starý jako lidstvo samo – když se domácí situace stane obtížnou, odvést pozornost k hrozbám z vnějšku. Sjednotit rozdělený národ proti vnějšímu nepříteli, ať už skutečnému, nebo k tomu účelu vymyšlenému.“

Takže cajk 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 12:35
Reakce na domenica:

Berta 

I kdyby lezl po čtyřech, je to jeho člověk. No nic, snad oběma už brzo odzvoní. Ale ty konce senilních, zlých prognosťáků jsou k nevydržení.

​Přesně o tom mluvil včera ve volebním studiu nějaký ten sociolog nebo kdo to byl. Bohužel jsem si nezapamatovala jméno. Oni úplně zamrzli ve své bublině.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 13:52

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:27

domenica 

Skutečně démonkratické vyjádření! 

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:32

Mohl by mi někdo vysvětlit, jak to funguje při zjištěných chybách u sčítání hlasů? Tady koukám že nějakým nedopatřením horliví voliči použili i víc hlasovacích lístků najednou a zajistili tak nejen krásný výsledek 101% účasti... ale pochybuju, že tam hodili lístky různorodé. A nic se neděje, jen se konstatuje?

Tož to já si příště najdu víc lístků s Drahošem! Obejdu sousedy... vyfásnu novou sadu od komise... a máme to v kapse! 

Offline vanilka
2160 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:35

barbucha cože?  to snad takový hlasy jsou samozřejmě neplatný ne??

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 14:35

barbucha 

to bys ale těm babám z volební komise musela asi ukrást i ten štos bílých obálek!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:01

barbucha To budou muset komise znovu pořádně proškolit, že mají kontrolovat, kolik lístků vytahují z obálky. Jako minule, když jim chudákům nikdo neřekl, že musí i otočit list, no.

Offline barbucha blogger
35634 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:15
Reakce na RoSa:

barbucha 

to bys ale těm babám z volební komise musela asi ukrást i ten štos bílých obálek!

​Prd! Našlo se několik hlasovacích lístků v jedný obálce. Stačí jedna plus víc papírků 

komise vydala 552 obálek, platných hlasů ale uvádí 557

https://echo24.cz/a/SRhUi/volebni-zazrak-v-bohnicich-vice-odevzdanych-hlasu-nez-volicu

potvrdila, že počet platných hlasů zůstává vyšší než počet odevzdaných obálek, protože příčinu této chyby již nelze zpětně dohledat,

Offline RoSa
10095 příspěvků moje polička 14. ledna 2018 15:25

barbucha 

já bych všem těm trotlum z tý komise nevyplatila tu jejich odměnu - vždyť je to výrobní zmetek tohlencto!