macko.pu Miloš tady neni, neupad si na hlavičku?
Hele ty mi vysvětli čeho se bojíte na Římskym klubu, ty seš cílovka!
macko.pu Miloš tady neni, neupad si na hlavičku?
Hele ty mi vysvětli čeho se bojíte na Římskym klubu, ty seš cílovka!
Berta
Je konzistentní, jen kapku, ale opravdu jen kapku hysteričtější než obvykle. Jinou reakci jsem nečekala.
no dobře, ať byl a je VK jakýkoli, měla jsem ho za inteligentního.... copak nevidí ten tělesný a duševní sešup?
Tak mě napadá, kdo by mohl kandidovat příště, když se půda řádně připraví ...
.
whiskas kdo?
viktorka_od splavu To mě jen napadl katastrofický scénář, že by se jednoho dne prezidentem stal Bureš.
whiskas tak to samozřejmě.
whiskas Osobně si úplně nemyslím, že by měl o prezidentování zájem, protože tahle funkce mu ani zdaleka neskýtá takové mocenské možnosti jako vláda a Bureš je v tomhle ohledu dost pragmatickej. Ale tak samozřejmě v dnešní době se nedá vyloučit nic. Třeba pokud by to čistě náhodou pro ANO v příštích volbách anebo kterýchkoliv dalších už nedopadlo a on potřeboval opět imunitu...
no dobře, ať byl a je VK jakýkoli, měla jsem ho za inteligentního.... copak nevidí ten tělesný a duševní sešup?
I kdyby lezl po čtyřech, je to jeho člověk. No nic, snad oběma už brzo odzvoní. Ale ty konce senilních, zlých prognosťáků jsou k nevydržení.
Hele, prezident má imunitu - resp. není zodpovědnej - jen z titulu funkce. Nemůžou ho stíhat za nic, co proved v době prezidentování... což by jaksi pro Bureše neplatilo. Už je prostě pozdě ![]()
barbucha A jo vidíš, to jsem si neuvědomila. No tak teď si teprve myslím, že Bureš se do kandidatury na prezidenta nepohrne.
Já teda vím prd, co je to římskej klub, ale při letmém projetí internetu jsem tak akosi získala jistotu, že jeho členy jsou i Zeman s Konvičkou a Okamurou.
Viz citáty z publikací ŘK:
„Zdá se, že lidé potřebují společnou motivaci v podobě společného nepřítele, aby se dokázali spojit a spolupracovat […] Trik spočívající v hledání obětních beránků je starý jako lidstvo samo – když se domácí situace stane obtížnou, odvést pozornost k hrozbám z vnějšku. Sjednotit rozdělený národ proti vnějšímu nepříteli, ať už skutečnému, nebo k tomu účelu vymyšlenému.“
Takže cajk ![]()
Berta
I kdyby lezl po čtyřech, je to jeho člověk. No nic, snad oběma už brzo odzvoní. Ale ty konce senilních, zlých prognosťáků jsou k nevydržení.
Přesně o tom mluvil včera ve volebním studiu nějaký ten sociolog nebo kdo to byl. Bohužel jsem si nezapamatovala jméno. Oni úplně zamrzli ve své bublině
.
![]()

Skutečně démonkratické vyjádření! ![]()
Mohl by mi někdo vysvětlit, jak to funguje při zjištěných chybách u sčítání hlasů? Tady koukám že nějakým nedopatřením horliví voliči použili i víc hlasovacích lístků najednou a zajistili tak nejen krásný výsledek 101% účasti... ale pochybuju, že tam hodili lístky různorodé. A nic se neděje, jen se konstatuje?
![]()
Tož to já si příště najdu víc lístků s Drahošem! Obejdu sousedy... vyfásnu novou sadu od komise... a máme to v kapse!
barbucha cože?
to snad takový hlasy jsou samozřejmě neplatný ne??
to bys ale těm babám z volební komise musela asi ukrást i ten štos bílých obálek!
barbucha To budou muset komise znovu pořádně proškolit, že mají kontrolovat, kolik lístků vytahují z obálky. Jako minule, když jim chudákům nikdo neřekl, že musí i otočit list, no.
barbucha
to bys ale těm babám z volební komise musela asi ukrást i ten štos bílých obálek!
Prd! Našlo se několik hlasovacích lístků v jedný obálce. Stačí jedna plus víc papírků ![]()
komise vydala 552 obálek, platných hlasů ale uvádí 557
https://echo24.cz/a/SRhUi/volebni-zazrak-v-bohnicich-vice-odevzdanych-hlasu-nez-volicu
potvrdila, že počet platných hlasů zůstává vyšší než počet odevzdaných obálek, protože příčinu této chyby již nelze zpětně dohledat,
![]()
já bych všem těm trotlum z tý komise nevyplatila tu jejich odměnu - vždyť je to výrobní zmetek tohlencto! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.